GOTT NYTT ÅR!

Sista bilden på MIG detta året! :)




GOTT NYTT ÅR MINA VÄNNER!!! <3

My dress for tonight!


Delivery 2.




Min mamma hade lika bra kunnat skicka min julklapp från Farmor Gun i ett kuvert för jag fick ett presentkort på IKEA av henne, men söt och snäll som min mamma är plockade hon ihop lite småsaker åt mig :)

En kokbok
Mysstrumpor
Choklad


 
Yeeaj! 500:- på IKEA!
TACK FARMOR GUN!

JAG ÄLSKAR ATT FÅ PAKET PÅ POSTEN! De är något speciellt med att få hem en avi på posten och undra vad det kan vara. hihi, och lika glad blir jag varje gång :)


Delivery!


Nu är jag hemma! :) Var grymt skönt att sola, sen tog vi en snabb sväng hem till Lisa innan hon skulle jobba. Sen ner till Galleria Leo, väntade till dem öppnade & gick och köpte lösögonfransar och glitter till håret. Därefter gick jag och hämtade ut mina efterlängtade paket!

Klänningarna hann dock inte komma, de kommer på måndag med tanke på att de är så många röda dagar nu. Men då har jag i alla fall något att se fram emot redan under början på året ;)



Otroligt nyfikna katter!



Hihi, mina sötnosar <3



Nya kittet! :D Hinner dock inte ge mig på att måla idag.


Tan!

Godmorgon girls & boys!
Drar mig till solariumet nu med Lisa!

Laters!


VILL HA


VILL HA VILL HA VILL HA VILL HAAA mina klänningar NUUUUU!


I <3

 




Sleep well

Efter en sen god middag inkluderande chickenwings, ris och 3 såser (tzatsiki, beanarise & sweet chili) somnade jag & älskling gott på soffan med Lucia på bröset.

Nu har jag plockat undan och de är dags för sängen. Upp tidigt imorgon för att fixa en lastminute bränna inför nyår!

Så god natt alla mina vänner!


Mellandagsrea!

Jag gjorde mig i ordning för att jag skulle ner och hämta ut mina två paket, men Nathalie ringde och ville ha lite shoppingsällskap. Så jag mötte upp henne på Espresso House :) Tänkte att mina paket kunde jag hämta ut när jag var påväg hem igen. Men dagen blev längre än förväntat. Butiker ut & in, hitta de lite små billiga saker. En kort tisha & smycken till morgondagen.

Sen blev de käk på Waynes coffee, runt 18.00 (då hade jag inte ätit en smula på hela dagen!). Jag tuggade i mig en scones på ovanligt snabba minuter. Därefter gick vi snabbt till de sista butikerna, sen mötte jag upp Lisa som ville låna en klänning till nyår, så hon fick först följa med mig till systemet och vara bärhjälp på systemkassarna :P


...som alla andra bloggare fotar jag min mat :P


Och NU sitter jag bara och myser i soffan med min älskling och våra små misar :) Ska snart bege mig på matlagning.
Och paketen - de får jag hämta ut imorgon och jag hoppas INNERLIGT att en leverans från nelly.com kommer då också. De gäller att vara optimist! ;D

Paket

Så ja! Nu ska jag springa ner till posten och hämta ut två paket :D Vad som finns i visar jag när jag kommer hem igen ;)

CIAO!

SLAP!

Trött på sjukskrivenhet och arbetslös. Eftersom min sjukskrivning gott ut och jag inte pallar med vårdcentralen och den förbaskade &"()=¤Q& försäkringskassan för att få någon hjälp är jag nu väldigt frustrerad och kluven. Jag ger mig ut på stan med ett HUGG imorgon och söker arbete.

SICK OF THIS!

Vill bara säga en sak innan jag försöker ge mig in i sömn: SJUKSKRIVNING ÄR INGEN DANS PÅ ROSOR om ni människor kan införstå de i era hjärnor.

Året 2009

Eftersom jag är sömnlös checkade jag runt på lite bloggar, hittade en 2009-års resumé-list på KENZA´s blogg och snodde den :)

Så here we go:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag träffade kärleken 40 mil från my hometown och sade upp mig från mitt älskade jobb och tog mitt pick & pack och flyttade till honom.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag är ingen nyårslöftare direkt.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Jag funderar, men nej. Jag tror inte det, däremot är de några stycken som jag vet börjar planera barn nu till nästa år :)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej och glad är jag för det!
5. Vilka länder besökte du? Enbart Danmark faktiskt :)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Saknat, hm. Snarare att jag önskar mig ett mer lyckfullt år, utan personliga bekymmer.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?  Den 7:e Januari - dagen jag & Mattias blev ett par. Och dagen vi sa att vi älskar varandra för första gången.
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag flyttade hemifrån och letade nya vyer i livet
9. Största misstaget? Jag ser inga misstag faktiskt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, alldeles FÖR MYCKET.
11. Bästa köpet? OJ! Svår fråga. Min kavaj har varit grymt bra och sen är de mycket till hemmet som jag är glad över.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Tråkigt nog är de räkningar, men om vi bortser från det är de inredning & kläder.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor har gjort mig fantastiskt glad! Speciellt kärleken!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Det har varit mycket Winnerbäck. Mycket svenskt och många låttexter som jag relaterat till mig själv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det är så märkligt med detta har varit ett mina lyckligaste år men samtidigt ett av de värsta.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hittat på fler saker under sommaren. Sett mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Klandrat mig själv så mycket som jag gjort.
18. Hur tillbringar du julen? Firade tillsammans med Mattias familj som var helt underbar.
19. Blev du kär i år? OM jag blev! Går inte att beskriva!
20. Favoritprogram på TV? DH och så har de blivit mycket two and a half men! :P
21. Bästa boken du läste i år? Drömboken har hjälpt mig väldigt mycket detta året. Jag har köpt väldigt många andra böcker om självkänsla osv, men aldrig kommit riktigt till skott att verkligen LÄSA dem.
22. Största musikaliska upptäckten? Väldigt många. En av de är Melissa Horn.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En otroligt härlig fest med alla mina tjejer som jag älskar <3
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Jag hade en helt underbar fest hemma med alla mina närmsta som jag älskar. De var en otroligt härlig kväll!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att min ångest inte varit där & att jag hittade ett bra jobb.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? MIG SJÄLV.
29. Vad fick dig att må bra? Kärleken, resorna hem till Skåne. Upptäckten av Östergötland i somras. Flytten till vår älskade lägenhet. Mina vänner & familj <3
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Som vanligt Victoria Beckham. Kommer aldrig släppa taget om denna kvinna!
31. Vem saknade du? Alla hemma i Skåne och som alltid min älskade far i himeln.
32. De bästa nya människorna du träffade? OOOOJ! Här finns det Måååånga! Alla härliga Linköpingsbor, mattias underbara familj. Pelle som varit till stort stöd och Nettan min mammas väninna, hon är värd Guld.

Gott nytt 2010! :)

have 2 have.

Jag kände att jag behövde tröst. Min älskling verkade inte helt såld på klänningen som jag köpte till nyår idag... och jag själv är väl inte "SUPERNÖJD" heller. Men den får gå OM jag inte hinner få mina två nya klänningar som jag nyss klickade hem från Nelly.com!

Leveranstiden står på 2-3 dagar. Om de går på två dagar hinner jag få dem till nyårsafton :P Så nu håller jag bara tummarna!



Söt liten svart med glittrig rosett, 299:-



Läcker svart med snyggt stenparti, 299:-


Vilken passar bäst till nyår? :)

Enough!



Sadness.
Jag är trött på avundsjuka människor, do something with your own life!

DONE!

Då var nyårsklänningen fixad! Var inte direkt på humör när jag i all hast sprang ner till gallerian 1 timme innan de stängde och väl när jag står vid kassan har jag glömt mitt kort hemma! Det har honestly inte varit en bra dag. Hade lika gärna kunnat sova bort hela dagen. Så om jag ska somna tidigt ikväll och försöka vakna på en härlig sida imorgon, för sen är de ju nyårsafton!

:)

Nyårsklänning

Nu måste jag verkligen hitta en nyårsklänning. Värst är väl att jag inte har lust att bege mig ut och leta efter den...

Denna dagen vaknade jag inte på en bra sida :(


Galenpanna - Marielles hjärna!


Jag måste haft ett väldigt agg mot studenter tidigare idag på biblioteket, det här skrev jag ihop på en lapp;

"Sitter på biblioteket och gäspar, slurpar kaffe, tittar och lyssnar. Försöker fokusera på boken om Jesus. Men det kan inte hjälpas att jag blir distraherad. Kan inte låta bli att snegla till höger titt som tätt. Titta på studenternas alla post-its. På deras glasögon och noppriga koftor. Tanken släpper mig inte, varför ser studenter så skrumpna ut för? De behöver inte bara leva på nudlar och de behöver inte köpa alla sina kläder på myrorna. Jag blir frustrerad! Det kan väl inte vara så himla svårt att ägna sitt yttre lite tid? Eller känner studenter sig smartare när de har risigt fett hår och "tåstrumpor" med tusentals ränder på? Pluggar man effektivare i en söndernopprig mossgrön kofta? Och är det så att; ju tjockare boken är, ju fler färger på post-itsen man har och ju fler man placerat ut i boken - desto smartare är man? Och ju fler böcker man läser på engelska visar på ytterligare smarthet?
Tack Gode Gud för att Du lät mig lämna studierna. Tack för att Du frambringar nya vyer.

För tävlan inom lusekoftor vet jag inte riktigt om jag är speciellt "high" på!"



I efterhand vill jag tillägga att de som var roligast när jag pluggade var faktiskt strykpennorna & post-itsen i olika färger... och roligare blir det, för jag besökte myrorna efter att jag varit på bibblan & fått ut mina galenskaper i text. Så om jag är bättre själv, Nej mina vänner de är jag nog inte ;)


God morgon med Nathalie <3


min dag startade faktiskt redan 8.30 idag med att älskling kom och väckte mig med en kopp kaffe och puss på pannan. Finns de något mysigare?

Därefter försökte jag piggna till... och de funkade ;) Så jag trallade hem till Nathalie som bjöd på god frukost. Härligt, gleeed typ hela vägen hem till henne, världens isbanor i hela stan nu, de regnar ju! :(

Efter den goda frukosten gled vi till biblioteket för snäckan behövde plugga, så jag samlade lite böcker och läste för nöjes skull :)


Sötpluttan var inte riktigt på plugghumör idag :P

 
Jag plockade åt mig lite böcker och av ren slump visade sig nästan alla böcker vara rosa! :P


Be för Sverige


Vill bara dela med mig av denna låten. Troende eller ej, låten är sann och den kryper långt in i hjärtat!




Art a la Marielle


Nu mina vänner är ett "startpaket" beställt med konstmaterial i akryl! :P Två dukar att måla på, färger & penslar och någon "nybörjarbok" :) Wiie! Hoppas att de kommer i början på nästa vecka!


349:- för ett paket med massa roligt i. Kan ju inte bli annat än rätt!

I´m going to be an artist!

Har beställt grejerna på: http://www.artistica.nu

IN THE NOSE

Jag har fått sår i näsan. Det gör asont! :,(

En djävul?


Nathalie sa det idag, efter att jag kommenterat för många fula människor på tv - Att de bor en djävul i mig. Men jag tog inte emot det, jag är en snäll människa. Så jag gick och tog min medicin och skyllde på att de måste vara därför jag var dum - HADE JU GLÖMT TA MEDICINEN!

Men egentligen är man tjock så är man ju tjock.
Är man neger så är man neger.
Har man runda ögon så har man runda ögon.
Har man en ful överblommig blus, så har man ju det.
Har inte katten mat, så har den ju inte det - stackars mise.
(mina katter är mina bebisar & de får mat, de syns vill jag också lova! Syns t.o.m. på Lucia som börjar bli lite småtjock...)

Puff puff!

Men, en djävul det finns inte i närheten av mig :)

 


Angel ;)


Julkänslan sitter kvar.



jag sitter & myser i soffan. Kan inte släppa julkänslan än. De första jag gör när jag vaknar är att sätta på tv:n på svt eller fyran för att se om de är någon julkonsert eller liknande igång :) Och visst har jag rätt för mig varje morgon! Kan inte låta bli att älska dessa julkonserter. De går bara inte. Jag ska försöka att hålla julen vid liv ett tag till, frågan är om man inte skulle ta och köpa julpynt för halva priset och pynta lägenheten fram till 13 dag Knut när julen åker ut :P

Något att fundera över. Ha en härlig dag alla, jag ska själv fundera över vad jag ska göra med min :)


Purble Place


Detta sitter jag och spelar när jag inte kan sova! Bakar tårtor, och Tro mig de är grymt svårt om man spelar på avancerat!!!

Men kul är det! Ha ha!
Nighty!


PURPLE PLACE :D


Tror jag i alla fall...

huw! Klockan ska slå 23.00 och jag är beredd på att bädda ner mig i sängen. Är massa trött! Men imorgon ska jag bege mig ut på stan igen :) tror jag i alla fall. Vill se om jag kan hitta några roliga fynd, jag vill ha nya skor. Typ ganska så klumpiga skor. Sen tror jag att jag vill köpa en till sabo-berlock :) hihi!

och i början på nästa vecka lockar de att åka ut mot de större butikerna för att hitta köksbord & stolar :) Bara vi hittar någon rar själ som vill köra oss vill säga.

Puss på er sötisar :*

topping

Woohooo! :)

Nu har vi varit ute och fikat med en del av familjen och även småhandlat lite. Blev inte de jag hade tänkt mig, för klockaffären var stängd, men fixade i och för sig den i en annan butik. Jag hittade med ett par Dr. Denim jeans på rea för ENBART 100:-!!! Marinblå med dragkedja på bakfickorna, stuprör. Helt Godkända för min smak :) Men någon kamera blev det inte. Tror jag klickar hem en på nätet ikväll, med min älskling hjälp. Hihi!

Nu ska vi snart äta burgare, ska bli gott! Är faktiskt lite raslös ikväll - får se om de händer något. Nu ropar älskling efter mig! - NU FÅR DU KOMMA HÄR OCH AGERA :P

Får springa! CIAO!

03.06

det är mitt i natten, vill krama katten men jag fick inte fatt ´en!


Moviecooz with my darling

Nu ska jag & älskling titta på film och kränga i oss lite chips & dippa! Tillsammans med julmust & cola såklart :) Sen ska jag minsann sova för att ladda inför imorgon då jag ska ut och shoppa! Ska träffa svärmor, Melinda och Mattias kusin Linn & hennes kille på stan också (som är från Skåååne!!). Kommer bli mysigt.

Toppen!

  

Jul i Pics




Gudomlig bild på Tilja & Alice!


Jag, Sabina, Embla & Paulina :)


Jultomten (mattitas) tillsammans med barnen :)

 


Älskling med Embla i knäet, syster Sandra, morbror Pierre & fru Kristina

 

TACK FÖR EN UNDERBAR JUL MED MIN SVÄRFAMILJ!

Love you! <3


Strålande jul!

De har varit en jätte härlig jul/julafton! Var längesedan jag fick se en tomte med ljuslykta traska genom snön & barnen nyfiket kikar ut genom fönstret och sedan fort som bara den springer till dörren för att öppna till tomten :) Helt underbart!

Mina julklappar var också helt fantastiska, ibland känner man sig så otroligt bortskämd, men förmodligen är jag värd det :P hihi! Det är roligt att GE också, och Mattias blev otrooooligt glad över sin rakapparat, han kunde inte hålla sig för att öppna upp hela förpackningen och testa rakapparaten senare på kvällen. Nu sitter han med sin "usb-koppvärmare" vid sin dator som han också fick i julklapp. Nu ska vi se om den funkar också!

Jag själv fick bl.a.:

* stekpanna (vilket var välbehövligt, plus var att den var grymt snygg också!)
* 3 Tomas Sabo berlocker av min älskling! (ett underklädesset, för jag hade önskat mig underkläder i julklapp, så jag fick de i berlocker, så söt min älskling är. Sen en berlock där en ängel kramar om ett hjärta som är fyllt med vita stenar.)
en rosa TRIWA-klocka! :D också av älskling, ska in imorgon och korta länken

sen fick jag lite smått och gott, en rosa miniplattång som är perfekt till luggen! Kokbok, GH - Aero Smith! och en del pengar, så imorgon ska jag ut och köpa mig en rosa digital-kamera :)


Malmöbelysning

Satt och kikade igenom inläggen och lade märke till att ett som jag hade skrivit inte hade uppdaterats! Men bilderna är kvar. Och de är sen jag & Linda julshoppade i Malmö. Slänger in några pics från den ljuvliga mys-dagen. De flesta bilderna har jag tagit från Lindas blogg! (etttvatre.blogg.se om ni är nyfikna på min söta vän)


Jag på stora torg, riktigt mysiga belysningar var där :)


Myyyys :)

 
Kikade på hur framtida Malmlö kommer se ut, och så hittade jag en julstrumpa till Hubbe och en till Lucia-Tequila också såklart, fast den var rosa/rutig och med lite ludd uppe på kanten. Så cute :)


Packat & Klart

efter alla OM och MEN angående hur jag skulle få hemma alla julklappar har jag nu packat ner dem i en resväska! Så gick det med min SMIDIGA packning som jag hade när jag åkte ner. Puuh. Hoppas att de kommer gå bra, vet dock inte hur bra de kommer gå när jag sitta på ett tåg från 50-talet (typ) i 3 timmar! Hoppas att jag sover bort alla timmarna. Är inte alls sugen på att sätta mig på ett tåg imorgon och vara livrädd för att någon ska sno min resväska fylld med bara paketer! Tänka sig att de är juletider, då ska människor vara härliga mot varandra, men jag tycker minsann att de mest är tvärtom när jag beger mig ut. Kommer inte lite på en kotte på tåget hem. Då är frågan om jag kommer våga slumra till eller ej. Hmmm.. :P

Nåväl, ska hoppa i säng nu så att jag är lite utvilad imorgon. Hade tänkt gå upp runt 9.00.
Imorgon är jag hemma i Linköping igen, värst är att de just nu känns väldigt långt bort :(

De gick vilt till!

har precis genomförst julklappsleken! De gick väldigt vilt till, men de är lika roligt varje gång :D Jag fick det här:



En spargris till mina misar (som mamma gav till mig)
Estrellachips & gelehallon
Smörknivar (asbra, jag behövde det!)
Klubbor
Äggdelare (också riktigt kanon, en sådan har jag saknat)
"Kulglassked" :P i söt grön färg :)


Julklapparna innan start:



      

Klara inslagna julklappar

Då var alla klapparna klara :) Titta så söta de blev!

 






God Merry Christmas ;)


Julklappsleken :)

Nu ska vi köra igång med julklappsleken! :) Bilder från hysterin kommer senare ikväll och natha, jag ska hjälpa dig med rim till en spikmatta ;) ...(bara de rimmade) ha ha!

Slå in klapparna =)

Nu ska jag sätta igång att slå in alla julklappar :) Låg vaken hela natten och kom på rim till de allihopa :) Så nu ska jag leka med mina fina inslagningspapper & snören, hihi. Det hör till att slå in klapparna själv.


RIMSTUGA!

Jag kom underfund med att det är väldigt roligt att rimma! Har gjort julklappsrim till nästan alla mina julklappar. Vill ni ha hjälp med något rim? Skriv vad personen ska få så ska vi se om jag kan knåpa ihop något roligt åt er :)


Julklappshandel i Malmö m. Linda :)

Yeeaj! Imorgon tar jag tåget till Malmö för att möta upp Linda :) Jag ska hitta alla julklappar som ska handlas, och jag bör hitta allt jag behöver i Malmö. Och kom på att de är ju faktiskt skönare att promenera ute än att svettas ihjäl bland massa folk på ett köpcenter. Nu får jag flashback och tror jag skrivit samma sak tidigare...

Mysigt ska de bli i alla fall och framförallt kul att träffa Linda! Sugen är jag som bara den på att köpa julklappar också, nu när julkänslan verkligen har slagit in!


Vilken härlig pulkadag! :D





 



  



 


Jag hittade rimmet som Calle Schulman skrev :D


JAG VARNAR MATTIAS, MIN ÄLSKLING!

OM DU INTE VILL VETA VAD DU SKA FÅ I JULKLAPP ATT AVSTÅ ATT LÄSA DETTA INLÄGG. DESSUTOM VARNAR JAG KÄNSLIGA LÄSARE ANGÅENDE RIMMET, SOM CALLE SCHULMAN (på VAKNA! med the voice) SKREV TILL JULKLAPPEN SOM JAG SKA GE TILL MIN ÄLSKLING.



Calle Schulman: Jag har en ****** som Marielle ska ge bort:

"Vissa tycker kroppshår är äckligt och fel och jag kan nog hålla med till viss del.
ja dem viskar faktiskt bakom din rygg men i och med detta kan du va trygg,
ingen ska snacka skit om min kille gå nu iväg och fixa din (äckliga?) pille
."

Josefine Craaford låter upprörd: Var du tvungen att säga din ÄCKLIGA pille? Alltså de var onödigt!

(Ha ha ha!)

Sen fortsätter hon: Din FINA, STORA, GIGANTISKA... MÄKTIGA...!

Paul avbryter: ..men.. eh nu ska vi faktiskt ta och ringa Arne Weise...


Är jag ensam om att tycka att sammanhanget var komiskt?! xD .. på tal om gigantiska....?


05.49

Jaha, då slutade de såhär i alla fall... att jag slängt mig i soffan med täcket och tittar på Musses Jul på tv. Om tio minuter börjar nyhetsmorgon, då har jag något behagligt att somna till, räcker att jag ser första nyheterna och att min bror inte blivit skadad efter mer än 2 timmars bilresa från Höör till Ystad så kan jag nog somna sen :)

I vilket fall, snart är de pulkåkning :D Letade för en stund sen upp mina termobrallor, de satt som de gjorde för två år sen - perfekt! Så det var skönt, bara ett par varma dojjor ska jag hitta nog också. Bara att sno ett par från Mamsen.

Puss på Er <3

Spelkväll med Lillebror!


Jag & Freddie har suttit uppe, jaaa... hela natten och spelat; skitgubbe, fia med knuff & yatzy!

Skitgubbe: 3-1 till Freddie
Fia med knuff: 1-0 till Marielle (måste tillägga att jag knuffades väldigt bra!)
Yatzy: 1-1

TOTALT: 4-2 till Freddie!!!








Nu är bara frågan, ska jag gå och lägga mig nu (5.04) eller ska jag hålla mig uppe och piggna till i snön? Det är frågan det....


Pulka!

Yeees! Jag bestämde mig för att de inte blir någon julklappshandel imorgon, eftersom jag har glömt min medicin hemma i Linköping vågar jag inte riskera att vara bland 1000 julklappsgalna människor sista söndagen före julafton! De skulle spinna till totalt i mitt huvud är jag rädd för... så istället hoppas jag att de blir en härlig PULKADAG med tjejerna i backen imorgon :D Tror faktiskt att jag lämnat mina termobrallor hemma, så de är chill :P Varm oboy och köpa söt "stjärtlapp" på Konsum, som liknar en säääl :) Jag älskar sälar! Dels för att HUBBE är otroligt likt en säl och självklart för att de är så söta! Mihi. Förkärlek för sälar <3

SÅ imorgon, då ska de åkas i backarna! (HOPPAS HOPPAS!) och många bilder ska tas, de ska minsann jag se till :D


SÖT SÄL :)


Lucky Lada med mina chicks!

Jag hade förfest innan vi skulle ut till Lucky Lada! Yes när man är hemma i Skåne, HÖÖR så ska de kännas ordentligt att de inte är storstad, och tro mig - jag fick känslan! :P Bråk mellan killar beroende på om man kommer från Hörby eller inte. Kommre man från Hörby ska man tydligen få pryl. Själv tycker jag att de skulle vara ganska komiskt om alla Norrköpingsbor skulle få på skallen för varje gång de festar i Linköping. Fast i och för sig så är det nog inte alltför ofta norrköpingsbor åker till Linköping för att partaja... städerna verkar ha tillräckligt "hat" mot varandra för att ens kunna festa i grannstaden. Där pröjsas de minsann inte för andra del :P Ha ha! Men sen är frågan?; Var ska en Hörbybo festa som närmst om han/hon inte platsar i Höör? Hmm.. tror inte riktigt att de knappt finns något uteställe i Hörby.. rätta mig om jag har fel..?

För övrigt var förfesten här hemma lika härlig som de alltid brukar vara när mina tjejer är på plats och vi dricker av livets goda :) Favoriterna verkar vara: Piggelingrogg, Baja Päron med mjölk, Captain Morgan med Cola och självklart jaeger/redbull :P En slurk vin fanns de också :) Äkta tjeeeejförfest! INGEN ÖL!

Nu bjuder jag på bilderna!


     



     



  





 

   



TACK MINA TJEJER FÖR EN SUPERKVÄLL! JAG ÄLSKAR ER ALLA SÅ OTROLIGT MYCKET, NI FÖRSTÅR INTE HUR MYCKET NI ÄR VÄRDA I MITT HJÄRTA. DET BULTAR HÅRT FÖR ER <3


Uppdatering nr 1

Heeeej alla mina sötisar!

Jag märker att dåligt uppdatering inte bådar gott om man vill ha många läsare :P Men det blir så fulla dagar när jag är hemma i skåne att jag inte "hinner" blogga om allt. Dessutom är det alltid mycket bekvämare att blogga på min egen dator. (det är nog något speciellt med de där).

Denna dagen har varit jättebra! Natha sov hos mig efter gårdagen (som jag berättar om i nästa inlägg med pics). Vi hade en skön morgon/förmiddag, lite halvbakis sådär. Var mysigt att få träffa min lovley Natha <3 Runt 15.00 åkte hjärtat hem och jag åkte hem till Roger & Katti och mös. Alla tre somnade vi väldigt gott på soffan till någon film. Sen vaknade jag lagom till Shrek 2 visades. Såg igenom hela filmen, sen somnade jag en stund till. Därefter åkte vi hem till ett par vänner till Papsi & Katti, där bjöds på godsaker som baileys till kaffet :P De sitter aldrig fel :)

Nu under kvällen kom Joanna & Sara förbi en sväng, mycket mysigt <3 Love you girls!

Nu ska jag lägga in lite pics från igår :) Så håll ögonen öppna, here we go!

Mitt namn på TV! :D

Min önskan om ett julklappsrim kom med på VAKNA! med the voice! Roligast av allt var nog att Josefine Crawfoord reagerade på mitt namn, när Alex Schulmans bror Calle (tänka er, Schulmans bror!) läste ett julklappsrim åt miiig :D Mohooaha!

Jag hann knappt lyssna på rimmet för att jag var överväldigad över att mitt namn nämndes på TV! Detta gjorde nog min dag tror jag. Jag vet, är en liten nörd. :D


Vakna med the voice!






GODMORGON alla sovgrisar! Jag har minsann inte sovit en enda gnutta inatt. Och jag kan ärligt säga att även om jag hatar dessa nätter så är dem ändå ganska underbara. Just för att min hjärna är i full gång, fast inte som förr då hjärnan bara tänkte dumma saker, nu är den mer kreativ och rastlös. Rastlös mitt i natten kanske inte är så nice, men då vill jag bara att timmarna ska gå så dagen kan komma! :) Så snart ska jag koka upp kaffe och göra mig en god frukost.

Sitter och kollar på "VAKNA med the voice". De har julklappsrimsstuga idag :) och jag har skickat in om en sak, men kan tyvärr inte avslöja vilken julklapp de är. För vet ju aldrig vem som läser bloggen.
(hoppas inte att min älskling är uppe i ottan och satt på kanal 5)


Spelnight!

Under senare kvällen har jag, Sara, Sofie och Freddie haft en skojig spelkväll med fia med knuff, kotte & med andra ord. Kotte är verkligen inte min grej alltså, något som gjort att jag hatar Kotte, måste ha tyngt mig sen jag var liten (men de behöver vi inte gå in på)

Dock har vi alla varit riktigt tokiga ikväll! Mycket tröghet och skratt! Härligt :)

Sara visar upp sitt ärr, som nu börjar läka och bli fint. Freddie frågade vad hon hade gjort..
Sara: Jag brände mig på en kamin och DEN VAR IGÅNG!
Haha, ja, hur ska man annars lyckas bränna sig på den?

Under spelet "med andra ord":

Fredde: ett djur med skägg
Sofie: BOCK
Fredde: Nej, något som liknar bock!
Sofie: Det är väl ingen hund-ras?
(gjorde bindesträck för de som är yriga i bollen och skulle lyckas med läsfel...)

Min fråga är, vilken hundras liknar en bock?


Dags för att lukta lavendel :)

Hoppar i duschen, försöker göra mig snygg några timmar för denna dagen :P

Samtal med linda ang. ägg.

Marielle börjar berätta om en tjej som trodde att äggulan var en kyckling. Marielle fortsätter berätta lite kort om den här tjejen och säger att de var lite korkat att tro att äggulan är en kyckling, de är ju liksom obefrukade ägg - de krävs en tjur.. eller nej, tupp för att de ska bli några kycklingar.

Linda fortsätter;
- tänk om vi människor skulle lägga "ägg" sådär också.

Marielle: Men hur menar du? Som barn då eller?

Linda: Ja.

Marielle: Men hur skulle barnet vara då?

Linda säger smart: Typ mer som en klump!

(båda faller i skratt)

Marielle: En klump, de låter rätt nasty!

Linda: Jaa, verkligen! ..och fortstätter; Men var skulle vi göra av alla de klumparna då? En speciell plats för klumpar på återvinningsstationen eller?


Årets outfit 2009!

Hej söta människor & djur (kanske är ni djuriska...)

Hela min dag har i princip bestått av sömn och prat med min söta änglar Sara & Linda. Jag känner mig inte alls på hugget, hosta, halsont & fet trötthet. Inget att hurra för direkt.

Dock kan jag visa upp något som (jag själv tycker) är sjukt kul! När jag var hos Sara igår kollade vi igenom en massa gamla festpics och mitt bland alla dessa fick jag ett skrattanfall som nog ekade till andra sidan byn! HERREGUD säger jag bara om partypicsen från min 20årsfest! Så sjukt. Jag finner inga direkta ord för hur jag såg ut, var jag hittade alla dessa märkliga kläder och vad vi sysslar med utanför vårt hus. Men jag måste minsann visa er;





1. Kolla oufiten: Lila leggings, gummistövlar, rosa hjärtpuffar och klänningen som vikt sig mellan benen så att de ser ut som jag har x antal förstora trosor på mig!
2. Hållningen är ju fett snygg
3. De gäller att hålla tungan rätt i mun...


Som gamla tider

Då ligger man på sitt "barnsrum" och ska sova. Hör brodern spela WoW eller liknande. Ja, de är som de ska när jag kommer hem igen. Julmust hemma & goda pålägg :) Min mamma som pussar på mig och glatt berättar vad hon pyntat till hemma från sist jag var nere. Mysigt.

Men det är ett litet (eller faktiskt väldigt stort) minus. Min älskling är inte här och jag saknar honom ärligt talat redan. Jag började sakna honom redan när tåget började rulla söderut. Det är tufft att vara utan honom, hoppas att han ringer snart. God I love him <3

Nåväl, snart nanna kudden. Vad händer imorgon? (tors)

Hos Sara <3

Nu sitter jag & myser hemma hos sara i hennes söta lilla lya :) Cozycoooz! thih, känns skönt att vara här och beställa mat från statiolgrillen och sen få lite extra pulvermos av saran :P Mmm, PULVERMOS!

Pulvermos är gott :)

Tröttfis


En liten tröttis på tåget tidigare idag :P


Helluuu

då var jag hemma :) Är sjukt trött, men snart får jag besök av min lilla sötsara <3 ska bli såå mysigt! hihi! Tänkte att jag skulle videoblogga men det blev inte riktigt som jag tänkte, får utforska lite mera så kanske de blir lite videoblogg senare! Man får ju utvidga sina områden! ha ha!

Puss på er :*


About twenty minutes!

yeeea! Hinner slänga in ett inlägg innan jag drar på mig stövlar och traskar ut i snön mot resecentrum. Där går tåget söderut som ni bör veta vid detta laget ;)

Sitter & äter min frukost som består av äkta dagisgrejs! Fil med flingor och socker, och kaffet såklart som påminner om dagisfröknarnas lukt. Kaffe. Gula tänder har jag inte dock :P ha ha!

Jag måste berätta att min packning har jag lyckats med otrooooligt bra! Två väskor, ser ni? TVÅÅÅ? Två små för den delen, jag har gjort ett mäkta bra jobb denna gången! Proud!


Lite bilder på detta, sen ska jag fixa det sista - typ välja vilka scarvesar som ska hänga med! :)


Lilla jag idag :)


Breakfast


Har ju missat att visa mina "nya" blingbling örhängen. Inte så konstigt iofs för jag tänkte lämna tillbaka dem för de "hängde" för mycket. Sen fick jag kommentaren av någon vis man; "heter de inte örhänge just för att de ska hänga?"... hm jo. Det var sant, så nu får de stanna! Ha ha!


ha en underbar dag mina vänner, vi hörs mer i skåne hoppas jag, min dator följer dock inte med. Men vilket hushåll äger inte en dator om inte fler?

Puss, Love u!


den 16:e december

Vill bara berätta att de bara är exakt två månader kvar till min födelsedag. Då blir jag 21 och får gå på pubarna i US and A ;)

wiihooo på det!
flum flum flum trummelum.
Någon mer som tror att sängen skulle vara ett bra alternativ för mig just nu?


Lalalaaalaa..

Morgonbrynet lyser i snöskinet?

Hm, lite flummigt där ja. :P Klockan står på 3.28 och jag & baby har inte kommit i säng än. Känns som vi tar del av den tid som är kvar innan jag är borta i en Heeeeeel vecka. Vi är båda två några små mesar när de gäller att vara ifrån varandra, men en vecka går snabbt och jag är tillbaka igen den 23:e då drar vi i princip ut till älsklings mamma på landet med en gång och firar jul där :) Kommer att bli mysigt och tiden kommer gå snabbt till dess :) men först och främst jag njuta av att få vara med min söta familj och mina älskade vänner <3

funderar över om jag ska ta och packa nu när jag ändå är vaken? Varför är det alltid så hiiiimla tråkigt bara? Jag avskyr att packa. Avskyr att stå i garderoben och "välja ut" de väsentligaste sakerna som ska packas ned. Som en vana blir det jämt för tungt och för mycket. Kommer hem med halva resväskan oanvänd... Så ska det INTE bli denna gången eftersom jag antar att de kommer bli lite julshopping nere i Skåne också. Så denna gången måste jag behäska mig :)

Värst är nog ändå vilka skor jag ska ha med mig. Klarar mig inte utan minst 3 par... De beror ju på väder, kläder, vardag eller fest liksom? Bara där är 4 par ju. Typiskt. Inte bättre att man har förkärlek till skor heller och rädd att sakna ett "visst par" när jag väl har åkt, vilket då brukar sluta med att jag måste köpa mig ett par nya för att "fylla ut"... Åwh.

Kvinnoskallar alltså. Antar att jag inte är ensam om detta såkallade "beskymmer". Nåväl, ska klänga lite på älsklingen min nu, sen antastar jag garderoben :) (kanske)

Puss & förresten, det är sjukt ljust ute för att snön lyser upp så mycket. Härligt!
:*

Namnhjälp!

Vi känner att Lucia inte är de rätta namnet för Lucia. Då bestämde vi oss för Lucy, men de verkar inte riktigt funka heller... Så nu bedgar jag & Mattias er för påhitt av namn till en; söt hårboll som är mycket nyfiken, envis och busig. Hon har lite speciella ögon som gör att hon kan se sött "trög" ut. När det gäller klumpighet har Hubbe lärt henne vad det betyder - proffs båda två. Vi behöver hjälp. Just nu tänkte vi på MUFFI. Muffi muffi. Låter lite lurvigt och gott och busigt. Men hm, vi funderar fortfarande. De ska gärna passa med Hubbe också. :)

Tack på förhand!


MUFFI/LUCIA/LUCY tackar för att ni hjälper till :)


POPCORN a la Mel

POPPAT!

Stort sötsuuug all the time, minuset är popcorn inte är söta. Plus är att det är nyttigt men minuset på det blir att jag vill att de ska vara onyttigt. He he he

(poppar på spisen för vi har ingen micro, faktiskt kanon :)


SNYGG FRILLA HUH?


vilodag

Hela dagen har jag bara legat i soffan och sovit, tittat på film & ätit julmat :P clementiner, julmust, pepparkakor och rester från igår. Försökt att bli så frisk som möjligt helt enkelt för imorgon åker jag hem till skåne :) Det ska faktiskt bli jättehärligt att få träffa familjen och mina vänner. Jag känner att jag är i behov utav det . De senaste dagarna har jag inte alls varit high på någonting, så en liten trip hem till hemlandet kan nog inte skada.

Så nu ska jag hoppa in i garderoben och packa :)

Hostattack!

Jag säger bara Neeeej Neeeej Neeeeej! Har blivit sjuk! Med hosta och trötthet, hostan gör asont i halsen och nu ska Mattias gå till jobbet och de värsta jag vet är att vara ensam hemma när jag är sjuk :(

Hade tvättid idag också, men jag orkar verkligen inte tvätta, får ta med mig smutstvätt hem till skåne och tvätta där istället. usch, inte rolig tanke att sitta och behöva hosta på ett tåg i 2 timmar imorgon :/

Tyck synd om Mig.

Myslykta

Sååå! Då var filmen avklarad och de visade sig att de var en Ny Wallander, inte en halvgammal :P tror jag i alla fall.. he he. Ingen större koll där känner jag. Men i vilket fall var filmen bra :)

Tänkte visa våra fina ljuslyktor som jag & älskling impulsshoppade på NETTO :P Jättefina tycker jag att dem är och perfekt att ha i vårt kalla sovrum, så nu kanske de blir liiiite varmare åtminstone.


Visst är dem mysiga? :)


Julmiddag med älskling :*

har en jättemysig kväll med min älskade älskling Mattias. Han är bäst, han ger mig mest kärlek! Min underbara man <3

Jag lovade honom att skriva ett kort inlägg nu innan vi ska kolla på film, någon "halvgammal" wallander film som ingen av oss sett än :)

Tidigare ikväll som jag redan berättat här var att jag var otrooooligt suktande efter ett litet julbord :P Så vad blev det inte av kvällen? Jo självklart gick jag & älsk och handlades oss lite julmat :P Samtidigt hittade vi jättefina lyktor på NETTO för 149:-
Jag får berätta mer sedan, mattias har redan satt igång filmen den lilla ivriga snutten ;)

Puss :*


Elisabeth håll dig ifrån engelskan!

ELISABETH! Jag är ledsen men Du måste varit sjukt nervös över kvällens program i förkväll.. Intervjun där damen pratade engelska var kanske ingen höjdare direkt. Kunde inte någon av de andra två tjejerna ta den intervjun?


Hungrig?

galet sugen på julmat! Köttbullar, ägg, prinskorvar, skinka... åååh! Mat mat mat!

Soffboende

...jag som trodde att de skulle bli något av denna dagen. Nu sitter jag bara och degar i soffan med Hubbe & Lucy.  Har fått i mig lite frukost som hjälpte illamåendet i en kvart, nu mår jag lika illa igen :( Och hostar  gör jag. Det är synd om mig. :( Inte ens C-vitamin hjälpte juu!

 




Lucy & Hubbe
på varsin sida av mig i soffan :)


Ill

Jag börjar bli sjuk. Började komma i förrgår en såndär jobbig "torrhosta" och nu mår jag sjukt illa. Jag som behövde tvätta :( och ska hem till Skåne på onsdag! Måste se till att bli frisk - NU!


11.07

Då var det måndag mina sötbollar! :) Ny vecka, nya tag och se; Marielle är uppe i hyffsad tid! :) Gick upp kl.10.00, tänkte att jag kan försöka köra igång med mitt schema, men den där morgonpromenaden...njaaa! ha ha, den kan vi gott hoppa tycker jag, de är ju bajskallt och snö ute!

Frukost ska jag i alla fall ha, sen ska jag fixa till de sista i köket, så idag kommer resultatet! =) Städa & dona kanske, hmm.. åker ju till skåne på onsdag så måste checka om de finns någon tvättid att utnyttja, eller också får jag utnyttja mammas tvättmaskin när jag kommer hem :P

I vilket fall, idag ska det hända grejer, så de så :)

Tjingeling :*

(förresten! fick ett mysko sms i morse som löd; Hej Syster, tack för ditt trevliga sällskap. Önskar dig lycka till idag. Tycker mycket om dig. Kram)
Jo vars, inte för att jag vet vem de är ifrån men tack för "lycka till" trevligt att få de lite sådär och alltid trevligt att de finns någon som tycker om mig. Även jag inte riktigt tror att de är någon av mina bröder som skriver på de viset och inte har jag hållt dem någon större sällskap på senare tid. Nåväl - jag finns väl i någon brors hjärta :) haah! Trevligt!


Chicken

Tanken var att killarna skulle laga kyckling ikväll. Jag skulle blanda till såsen... Hur tror ni detta slutar?
Kycklingen står i ugnen, men nu diskuteras de att åka till Mc Donalts och ta the chicken som lunch imorgon! Grabbar alltså, otåliga, orkar inte vänta på en kyckling i ugnen. Nå väl - middag blir de varje fall, på något vis :P



Man skulle kunna tro att de är gänget här hemma som sitter och dregglar framför ugnen.. :P


Blått är flott!

Blue & Black today :)



Cause I´m bad!

I´m bad, I´m bad... :(

Men vad för helskotta liksom! det är bloggtorka! Help me, vad vill ni höra? Mina vardagsklantheter? Mina inköp? alltså jag är liksom inte den där tjejen som orkar sitta och klistra ihop "dagens önskeoutfit" mer än om jag känner Lust för det. Jag är en webcamnörd. Tycker ni om att se mig? ha ha!

men, i och för sig. Jag tror jag vet vad ni gillar. ;)
Men jag säger inte vaaad, men ni får ändå gärna berätta. En sak bara, korta eller långa inlägg?

Kyss


The passion of the Christ

Kvällen blev trevlig & mysig tillsammans med baby och våra kära vänner Mange & Danne :) Det tog väääldigt lång tid innan vi kunde komma överens om vilken film vi skulle se. Hann titta en kvart på två filmer innan vi verkligen såg färdigt en :P Vårt slutgiltiga val blev; the passion of the Christ. Och herre Jesus säger jag bara! Den var så grym (alltså grym på ett hemskt sätt, men också grym på de positiva) Det handlar ju om att Jesus korsfästes för våra synders skull. Han tog på sig människans alla synder och dog på korset för Vår skull. Han bad till och med Herren om förlåtelse för vad "vakterna" gjorde mot honom. Han sa "Dem vet inte vad de gör".


Lägg märke till törnkronan, smärta att ha den bärandes?

Man väljer frivilligt hur mycket man vill Tro eller kanske tror man inte överhuvudtaget, men om Man Gör det, så gör det fruktansvärt ont i hela kroppen av att se denna film. Och jag lovar att de kommer göra ont egentligen oavsett vilket syn man har. En bra film av Mel Gibson som både blivit hyllad och fått mycket kritik eftersom det beror helt på vilken egen synvinkel man har angående Jesu död.

Nåväl, the passion of the christ gjorde ont, men som sagt; den var otroligt bra!


Jag har kommit underfund med...

...att jag är bättre på att blogga under vardagarna, då jag gör mina dagar till "mina egna". Antagligen verkar de också mer intressant att följa med under vardagen och mindre under våra helger :) Eller också är det som så att vi alla är mer upptagna under helgerna, att sitta och läsa bloggar är kanske inte de första man prioiterar när man vaknar upp en lördagsmorgon? Men kanske på lunchen på jobbet eller under kvällen innan de är dags att sova inför nästa arbetsdag, vad vet jag?

Det är mina läsare som har svar på den frågan.

Love u

21.41

då var hamburgarna välplacerade i magen. Några chips har jag proppat ner och flera glas julmust. Och oooj, vad trött jag äääär!

Känns som jag slockna i soffan vilken sekund som helst. Troa jag ska luta huvudet i mattias knä och somna gott där :) Han brukar pilla så skönt i håret <3

:*


Deglördag!

Ja, jag är ledsen kära läsare, men idag händer det Inte mycket (med stort i). Jag & älskling vaknade när solen gick ner över vårt sovrum (rätt trevligt faktiskt för när man ligger i vår säng och tittar snett uppåt så ser man verkligen rakt upp i himeln) :) Mysigt må jag säga. Men i vilket fall, här harklas det och benen ömmar. Hopp i duschen ska de bli för att friskna till. Sen bär det av till Hemköp för att köpa hem en massa feeeta saker. Chips, cola, julmust, jultomtar, godis & dippa! Allt vill jag haaa! :)

BTW om jag ska dra natten med korta drag så var det;

1. idol
2. vin/öl
3. bowling (jag vann!)
4. drinkar/öl
5. Pitchers (uteställe)
6. öl
7. 3.30 lampor tänds
8. pizza
9. catfight på pizzerian
10.tjalla in polis
11.gå hem och äta pizza
12.slockna som en gris.


Nightyhug!

jag har varit ute och vimsat hela dan, nu är jag onykter och da´n!

Vi ses imorgon herre & fru, och jag önskar eder alla en fröjde full jul! :D





Äpplesaft var de att bjuda på, undra om de kommer blir bättre med baksmällan då :D


Inget yttrande.




LÅTER BILDERNA TALA FÖR SIG SJÄLV.


Lättnad!

jag blir så stolt över mig själv ibland! Nu har jag fixat studieuppehållet på CSN (utan telefontid på 45 minuter) och utan att bli betalningsskyldig. Har kontaktat skolan och meddelat detta. Bekräftat tid med administrationsansvariga på Logistikprogrammet för att komma och lämna tillbaka lånedatorn. Pratat med administrativansvariga på Sandelins för diverse uppgifter som behövs för sjukpenning! JAG ÄR GRYM!

Thank God it´s friday och jag ska njuta sååå mycket.

Hopp i duschen och ut på stan! :D


massor med kärlek och glädjeskutt!

Bekännelse

jag är har ett stort stort stort Behov. Ett stort behov av shopping. Om dagarna går jag på stan, om nätterna checkar jag så många webbutiker som möjligt. Så mycket att jag ibland kommer på mig själv att vara lite dum. Hur stort begär kan man ha av kläder, skor & accessoarer?

Men en sak vet jag - att jag inte är ensam :)


Mama, I´m coming Home!

Nu är biljetten bokad hem till Skåne för en vecka! :) 16:e-23:e är jag i Skåne och myser med alla mina gullegrisar :) Call me, och jag ringer även Er för att boka dag så att vi kan ses! LOVE YOOOOOU <3



Alfred Nobel

Tänkte kolla på Nobelpriset ikväll. Eller i alla fall starten så man kan få se alla vackra klänningar och våran söta och bortskämda kungafamilj. Vi får tacka oss själva för hur vackra dem är.

Måste säga att jag tycker vår kung är en söt liten man. :)





(dock är jag medveten om att det inte är vår konung på denna bild, utan Alfred Nobel i egen hög person)


Kökets uppfriskning....

... jag lovade att ni skulle få se resultatet på köket idag, men jag måste göra er lite besvikna och längtansfulla till imorgon. P.g.a. mina feta sömnproblem (åt fel håll) har jag inte hunnit med att bli klar med mitt lilla projekt, men det ska jag se till att bli klar med imorgon :) Då kommer före/efter-bilder upp. A big change, måste jag säga efter att vara halvfärdig :)

Hug.

Coffeebreak!

Detta är pinsamt att berätta.. men jag väljer att berätta; att jag vaknade 15.00 idag! det är helt sjukt, och inte alls roligt. Jag förstår inte vad det gör att jag ens kan sova så länge? Sen vaknar jag med panik och slänger mig våldsamt i duschen.

Dumma jag.

Nu sitter jag i alla fall här med älskling och snackar igenom julens ekonomi. Så HIMLA tråkigt. Tur att kaffet finns så att huvudet orkar gå igenom dessa tråksiffror.

 


Kul man kan ha med en kaffekopp and the little spoon ;) 


Tack mormor & morfar!

Hihi! På posten idag fick jag ett kuvert av en äldre handstil, vem kunde de inte vara mer än mormor & morfar? De skickade mig grattis på Anna-dagen & eftersom de glömde bort min Katarina-dag så skickade dem för den dagen också. Generösa & gulliga var dem med som skickade med en slant till mig :)

Tack så mycket älskade Mormor & Morfar, Jag älskar Er <3




Dem är så söta, gubbarna som de ritar har de gjort sen jag var pyttebebis. Förestället självklart dem själva :)


Lunch hos älskling <3

Kom hem från älsklings kontor för en stund sedan... innan de var jag på KBT, vilket var riktigt BRA för mig idag. Det behövdes verkligen. Så nu har jag ett "vardagsschema" som ska få mina dagar att rulla och för att jag "ska hitta vardagen" igen. Även om ni tror att jag är så kallad normal människa så har också jag haft/har mina bekymmer. Men de är på god väg att övervinnas. :)


Efter lunchen hos baby begav jag mig till Lagerhouse för att hitta magneter till kylen, vill sätta mitt schema där, men icke de hade dem inte. I påsen fick jag istället svarta kakeldekor :P Så nu ska de pimpas till i köket och hoppas att jag hinner klart till baby kommer hem, så ska han allt få sig en liten överraskning. Han säger att en överraskning ska ske till mig på fredag.. mihihi, undra vad de kan vara. Han är fylld med överraskningar min älskling, alltid någon på G. God, I love him <3


Me & My Love. Cute.



Nattamacka!

Kl 3.00 i morse lagade jag & älskling till oss lite mat :) Kokt ägg på macka & köttbullar... fick dock ingen bild på Mattias feta mackor. Men här är mitt maud i alla fall och en kopp te!


Äggkaviar macka, muuuums :P


Love

Hela dagen är fylld med kärlek, hopp och Tro! <3

Vaknade fel, lämnade kuratorn rätt. De finns fler goda än onda. Du ser vad du vill se.  

Festrush!

Efter att denna helgen varit så har jag fått fest på hjärnan. Jag vill festa mer mer mer! De var så kul, åwh. Och här på bloggen är de sådan toooorka! Så tråkigt. Nu vill jag att de händer något alltså. Bluuurr! Hjälp mig att göra saker om dagarna för jag är sjukt uttråkad och uttorkad, eller nej - de är jag ju inte! :P

nåväl, idolfinal på fredag - sedan ska de minsann partas på något vis i helgen. Så de så!

KYSS!


eggnog

Jag gjorde en liten kvällsdesert till mig & älskling. Den amerikanska klassikern eggnog (den alkoholfria varianten). Så enkelkt att göra, mättar snabbt och jättegott :)

För 3-4 pers (eller för 2 som mig & mattias)

1 dl socker
4 ägg

Vispa ihop äggen och hälften av sockret till en början, häll sedan ner resten av sockret - vispa. FÄRDIGT!

Tadaaa!

 

Strödde på lite riven choklad på toppen också, för ögats aptit :P


DH

Då var de dags för lite mysterier på Wisteria Lane :)


Tired


Förstår inte vad de är som gör att jag sover bort halva dagarna ibland :/ nu har jag gjort de igen och de resulterar i att hela resten av dagen bara blir "tröttig". Orkar inte bege mig ut, inte ens föna håret. huw. Men måste till apoteket och hämta ut min medicin... men de är öppet några timmar till, så jag hinner väl få lite energi tills innan de stänger :P


If it makes you happy


Vet inte vad som helt plötsligt drog mig till denna låten, men gaaah vad bra den är!
Sheryl Crow - If it makes you happy




Utsidan är stark



Måste bara bevisa att de inte syns hur många tårar som släpps från mina glittrande ögon idag :)

 

 




försökte få till "blink med ena ögat" men de verkar inte riktigt vara min grej :P


When a man loves a woman

Har precis sett denna fantastiska film med min älskade älskling och våra två sötnosar liggandes i soffan. Av alla gånger jag sett denna (vilket nog är ett antal) så har jag inte kunnat undvika att släppa (x antal) tårar... den är så vacker. Så känslomässig, kärleksfull och Andy Garcia spelar en fantastisk roll. Detta är en film som gör mig stum, en sådan film där det enda jag kan uttrycka är; "åh vad jag älskar denna filmen! den är så bra, åh vad underbar den är" ... och bättre än så är de väl svårt att få en film? Meg Ryan är också underbar som spelar en alkoholiserad mor och att inte tala om flickorna som är döttrar. Det finns bara stora hjärtan <3

Filmen bevisar verkligen vad som menas med When a man loves a woman.
Jag är stum och tagen för femtielfte gången :)


Alone

Helluu.. denna gråa, daskiga dag. Den är inte rolig alls... och inte är jag uppiggande åt andra heller. De enda som roar mig just nu är söta lilla Lucia som studsar runt på vardagsrumsgolvet och busar med leksaksmössen :) Vår lilla hårtuss <3. Nyfiken i en strut är hon också. Duktig tjej!

Kan inte något roligt hända? Måste det vara kallt? Var min läkare tvungen att vara dum? Humm.. :(
Jag vill ha julmust, vänner, film, älskling, vin... vill ha mycket.

(nu välte den lilla klantmajan något, får checka till henne...)

Förresten, en klumpeduns & en klantmaja - hur ska detta gå? ;)

Anna Ankas julkalender!

Jippie! Anna Anka står för att vara Ankan punkt & pricka. Varje dag publiceras ett julkalendersklipp med Anna Anka på aftonbladet.se, hon pratar om allt mellan himmel & jord. Eller i Anka-världen allt mellan miljö och fast rumpa (som Gudrun Shyman, stavas de så? bör avstå)

Här har vi ett favoritklipp; lucka 2.



Tror jag ska flytta hem till Anka och skaffa mig en riktig ankstjärt :)

Jag blir ledsen...

Kom nyss hem från vårdcentralen. Och det var många tårar som föll. Frågor om Varför jag inte kan jobba, Vad jag gör om dagarna, "du verkar ju må bra" du har inte diagnosen deppresion (nej jag vet, därför jag försöker få hjälp att reda ut vad det handlar om!). Det du har är genetsiskt och ligger i släkten... Mitt svar är; "går det inte att göra något åt det eller ska jag må dåligt för resten av mitt liv?". Nej, blir svaret de finns ju självklart hjälpmedel. MEN HJÄLP MIG DÅ!!!

Efter en miss jag gjorde med min sjukskrivning får jag mig en liten "smäll" och blir tillsagd; du är en vuxen människa, du är 20 år, du borde förstå detta.

Tack Läkare; tack för att du skickar remiss till psykatrin för detta verkar inte vara Din "avdelning"... Åh Gud, välsigna mig.


AMEN.


Pretty Kitty


Denna lilla fluffen är minsann inte skygg från webcamen :)





Sover hos mammis.. hiih <3


Grattis Claes!



HIPP HIPP HURRA PÅ DIN FÖDELSEDAG!

Älskar dig min käre bonusfar, söta bilder på dig jag har <3






Puss puss :*

Parlamentet

Nu är de parlamentet och jag har en otroligt söt kattunge på mattan som är riktigt busig :) mihih!


Julpics

Bilder från igår, lägger upp några enstaka här - fler finns på facebook :) (för er som är vän med mig där)


Min outfit för kvällen. (kapade ben dock av spegeln)


Här var de livat & glatt med fula glass och fulla människor ;)

 


Babys favoritplats kvällen igenom - golfstimulatorn!



Kortlekstrollkaren, som var helt fascinerande och pusskalas :)



Marielle....... tycker om öl =)



BILJARD!



Jag & mattias härliga kusiner och ett smakfullt äpple :P
(de var sista bilden för kvällen)


Lucia <3

Här har vi henne, får en känsla att jag redan lagt upp en bild på henne men de skadar inte om den kommer upp en gång till - Hon är ju så söt <3


Upptagen..

sorry my dear friends för dålig uppdatering här de senaste två dagarna. Gårdagen soov jag uppriktigt sagt bort totalt, kanske inte så märkligt eftersom jag varit vaken i ca 38 timmar i sträck, så var tvungen att ta igen några timmar till sömns där :P

Så de var bara att kliva upp runt 16.00 igår och göra sig redo för firmajulfest med min älskling :) Och kvällen var riktigt nice. Gratis bar, julmat, golfstimulator, biljard och jaa.. julmust såklart ;) Där finns minsann inget att klaga över. Jag lägger upp bilder av festen lite senare, måste kolla igenom dem några gånger först. ha ha!

Vi får även vår lilla kattunge idag - Lucia <3 ska bli jättemysigt! :)


God Jul, ha kul.

Otippat

Jaa, de blev som ingen trodde! Tove åkte ut, och missade finalplatsen. Jag måste dock vara uppriktig och säga att Kalle är enormt värd att stå i finalen tillsammans med Erik (som är given). Men Tove? - jag var beredd på Johan Palm-varning på henne... just de egoistiska, lite omogna. Samtidigt är hon en söt lite tös, men nej - Kalle är så värd finalplatsen och det är såååå kul att det var OTIPPAT! HÄRLIGT!

YEAH!

Jag är nöjd, är Du nöjd?

Vad hamnade i shoppingbagen idag?

JO!

Det här:




 






Randig tröja med puffärmar: 99:- H&M
Armband med nitar: 129:- VILA
Kedja: :- ? VILA
Halsduk: 149:- H&M
Leopard-örhänge: 39:- VILA






RUN FOR YOUR LIFE ERIK!

Detta var helt oslagbart (ursäkta mitt ordval) men Erik nuppade skiten ur alla de andra!

Run to U.S.A Erik!




whopsedaisy!

oj oj! Nu förstod jag hur trött jag varit under dagen!

Men först & främst får jag berätta vad jag haft för mig fram tills nu;

- tog en kort sväng till Lisa
- en liten snabbissväng på stan, H&M sviker aldrig, inte heller VILA (faktiskt!)
- lämnade tillbaka den rackarns kaveln som jag köpte på Åhlens, när jag såg att jag redan hade en...
- Fikade med älskade Hanna & hennes goa vän från Grythyttan, var riktigt mys. :)
- Mötte upp älskling på hans kontor, beställde hem mat..

...och efter maten minns jag inte så mycket. Vet att Con Air startade på tv1000 och att jag bad Mattias att väcka mig när IDOL började. Och OJ, så hårt har jag nog aldrig sovit!

Nu ska jag njuta av Erik Grönwall :)

CIAO!


Boring!

Jag är uttråkad :(

Tror jag beger mig till Lisa snart på Telenooor. :P Se om jag hittar något kul på Bik Bok, jag är ivrig efter en kofta med puffar & paljetter i typ beige. Varför finns aldrig det jag vill ha?



UTTRÅKNINGS-EGO....


Älskade Tomten


Här har vi min riktiga önskelista :P

Önska bör man annars dör man... eller hur var det nu?



1. DH season 1 & 2
2. Rosa digitalkamera, gärna så många pixlar som möjligt
3. Videokamera (jag vill göra de jag alltid drömt om (in secret) filma och lägga till musik
4. Massor med Thomas Saabo, allt från ringar till berlocker till mitt armband, de jag lagt upp här är favoriter.
5. Svart kakeldekor till the kitchen
6. Sist, men inte minst och inte billigast heller: Canada Goose jacka. (Skulle aldrig gått in på Active Life på Filbyter Gallerian och provat den, jag blev såld..) Dock önskar jag mig den i svart.

(nu är det också såhär, att jag kommer inte förvänta mig dessa klappar, men som sagt Önska är en sak - Vill ha, en annan)


05.54

GODMORGON!

Jag har inte fått en blund på hela natten... och nu är klockan alldeles strax 6.00. Så vad passar inte bättre än att lägga sig i soffan, koka en kopp kaffe (eller te för här är så förbaskat kallt) och möjligen ta en frukostmacka med aprikosmarmelad & prästost.



Hubbe ligger och sover som ett spädbarn i våran säng, han är så söt. <3

Mattias älsklingen har också suttit uppe hela natten, tillsammans har vi suttit på hans kontor och dataugglat... Han blev så glad, tyckte att de var så mysigt för de blev som "LAN" med sin lilla älskling. Ha ha. Han är så söt.

Nåväl bara en timme kvar till julkalendern! JIPPIE! Bara för det ska jag öppna dagens lucka i min prinsesskalender.. mihihi. Hej - Jag är 20 år :)

Before/After

Nu har jag vikt, omplacerat, skapat en "snabb-ta-på-sig" ställning, en säsongsställning och sorterat allt i färg & mönster! Stickat för sig, tjocktröjor för sig! Är jag inte fantastisk?

I vilket fall här kommer mitt resultat,
ENJOY!


FÖRE:






EFTER:

 

FÖRE:



EFTER:



FÖRE (snabb-ta-på-sig, innehåller Jeans & T-shirts):




EFTER:


FÖRE (säsongsställningen) :


EFTER:

 

ÖVRIGT:

Väskhylla


Toppar


Klänningar


Så ja :)
Snacka om att jag bjudit in er i min garderob, eller har jag "klivit ur" den?
Hmm...


Garderobstädning!

Jupp!

Jag påbörjade faktiskt tidigare idag att städa igenom min älskade walk-in-closet... så varför inte slutföra det eviga arbetet? Synd att jag inte tog några "före" bilder... men de går nog ann fortfarande, bara hälften som i princip är klart.. så jaa.. vi får väl se om jag bjussar på några "efter" bilder senare ;)

Nighty sålänge!

(det blev ingen filmkväll btw, pojkarna kom underfund med att de skulle upp och jobba tidigt imorgonbitti, stackarna)


Filmkväll

Nu blir de filmkväll med grabbarna, får se vilken film de blir som de har med sig från HEMMAKVÄLL :)




(vilken ful filmrulle jag hittade, ha ha! xD)

Tavel-impuls!

Jag fick reda på att de var "tomtekväll" på galleria LEO, så snabb var jag på att följa med Älskling och hans 3 vänner ner för att checka läget. Öppet till 23.00 ska dem ha ikväll och kan tänka mig vilken yra där är just nu, sista timmen, mest rabatter och erbjudanden! Jag tog en snabb sväng in på Bik Bok & VILA men de var fööör mycket fjortisar och jobbiga mammor som var i vägen så jag handlar hellre för fullt pris än att stå och trängas och klängas. Men jag & Baby hittade i alla fall två riktigt snygga tavlor på Gallerix :) Julpris var det på dem också, och de två sista som var kvar, så vi köpte dem för 999:-/st.


Synd att blixten är så skarp...


Gillar att tavlan går i skikt, nu är de bara möblerna som saknas ;)

Vänner för Livet

Det finns inte mycket att säga, Sara min älskling <3

Du anar inte hur glad och överraskad jag blev när jag fick paketet från Dig. Mattias kom upp med posten när han kom hem från jobbet och bland tråkiga räkningar låg ett grönt paket - till Mig! Jag hade ingen aning om vem de var ifrån, hann inte se vem avsändaren var heller. Hi hi! Så jag öppnade nyfiket paketet och där i var en bok. Vänner för livet. Redan då blev jag tårögd, när jag öppnade och såg brevet hon skrivit föll en tår. Tänk så mycket vänner betyder för en. Det är Enormt mycket!




"Vänner för livet"

Jag säger Tack till Sara och även tack till alla mina andra vänner för att ni är så underbara! Jag älskar er <3

Thaimat

Står vi spisen och lagar dagens middag. Det blir kubkycklingfilé med thaiwok & ris och mycket chili. Ska laga till mattias favorit sweet/chili-sås och jag ska sweet & sour original :P

Ska bli gott, de doftar gott :)

Åh, jag har världens bästa vänner, och speciellt en som givit mig en extra tanke. Du är underbar Sara, du värd all kärlek på denna jord. <3 Jag avslöjar vad hon skickade mig på posten i ett senare inlägg :)

Puss & Kärlek <3
Specially till Sara.


Bakverken

Igår hade jag full rulle med Joanna! De blev en del bak, julmusik och bus =) Lägger upp dagen i pics :*
Enjoy!


Joanna är på G :)

 
Man måste ju ha julkalender, så jag köpte varsin åt mig & Mattias... Spiderman & Prinsessor :)


Tuffing rör saffranssmet ;)

 
Knäcksmet & Lussekattssmet, mums :P

 
Sen blev paus med hemkörd pizza! Jag är glupsk som vanligt :P


Sen blev de knäck! Lite grisigt & kladdigt var det :P

 
Glupska? (haha, jag ser helt sjuk ut!)


Pepparkakor :)


..brända pepparkakor :P (sista plåten, trodde jag hade bakat färdigt..)

 
Feta lussebullar, knäck & Pepparkakor :D

Måste tillägga att lussebullarna som ser ut som bakpotatis är de Joanna som har gjort, ha ha! xD

 


Mamma

oj, här har det varit dåligt med uppdatering. Sovit länge idag och bara slappat framför tv:n :) Pratade med min älskade mamma nyss. Mammor är det bästa som finns i vår värld <3 Dem finns till för allt; kärlek, tips, vänskap, rådgivning, uppskattning åhh mycket mycket mer. Jag älskar min mamma!

Kitty Cat

Har sovit som en stock inatt! Min baby väckte mig någon gång mellan 12-13.00 tror jag... Hubbe kom upp och mös med mig, och Mattias fotade oss, ser så mys ut :) Och på söndag (antagligen) får vi vår nya kattunge! Lucia! Hihi, så snart har vi två små bebisar...!

 
Jag & Hubbe i "morse"



Underbart! Lilla Lucia <3


DH

det blev lite ändring på mina julbaksplaner, tyvärr... Joanna ringde och var förtvivlad, hon har prov imorgon som hon själv trodde var till nästa onsdag, så hon kunde inte komma. Och jag kände mig inte helt sugen på att baka ensam, så kanske att de blir imorgon istället. Vi får se. Min garderob skulle behöva sig en omgång också.. hm. Jag har i alla fall projekt att välja mellan, så länge jag har det ska jag inte klaga :)

Ciao!

Crazy black

Då var håret färgat & hemmet städat. Julmusiken har rullat på :) But, här har vi the result i svart/vit, lekte lite med mig själv i kameran. Vilken tur att jag är sådan bra vän med mig själv.



Någon mer än jag som tycker att luggen bör klippas? (eller ska jag låta den växa?)


Before...

jag ger mig på allt som ska göras denna dag tror jag att jag faktiskt bryr mig om mig själv liiiite extra. Kom ju på att jag köpte ett riktigt "ta-hand-om-sig-själv"kit igår. Och ny hårfärg köpte jag ju också! Så om jag skulle ta och röra till på skallen och bli lite mörkare. Får göra mig redo till riktigt mörk fram till Lucia ;) ha ha!


Julmorgon



Vilken härlig morgon. Jag njuter! Eftersom jag var så ypperligt besviken att jag & älskling inte firade första advent, så är ju faktiskt 1:a december ett bra alternativ för att ta igen detta. :) Uppe var jag 7.15 för att titta på årets julkalender, som faktiskt är en tradition för mig. Vad är väl inte mysigare än att krypa upp i soffan, nyvaken med en kopp te (eller kaffe) och titta på julkalendern? December är faktiskt en underbar månad, ju mörkare ute - desto bättre. Desto mer mys & pys. Så jag tände upp lite ljus och dukade fram frukost till mig och älskling till kl. 8.00. åwh. Härligt att de är 23 sådana mornar kvar att njuta av. Love it!



Min egen lilla julstjärna, fast julhjärta <3 hihi.


Tänder ljus för pappa (hans gamla ljusstakar)


Skön frukost

 


Nattprat


Jag & min älskade Sara har suttit i telefon i flera timmar nu... ingen av oss verkar vilja sova. Typiskt oss att sitta timmar framför camen och prata i telefon samtidigt :P

På bilden nedanför "cyklar" vi med varandra.



Massor med kärlek och ja- småbarn roar sig lätt :)

RSS 2.0