Älskade Farmor <3

Det har verkligen varit en bra dag idag. För en gångs skull kom jag & mattias upp i "hyffsad" tid idag.. kan bli bättre med de där, men de blir de imorgon då jag följer med Sara till Lund för att shoppa lite studieböcker =) Ska försöka komma iväg till 10.00! (då jag oftast brukar ligga och sova och alarmet ringer så mobilen flyger ner från nattduksbordet pga. alla de vibrationer som vibreras fram i all hast, en efter en...) Då brukar jag i och för sig ändå öppna ett ögonlock, böja mig fram och checka så mobilen fortfarande fungerar, för att sedan lägga mobilen under kudden och fortsätta sova...

Men om vi ska lämna några ord, meningar och bokstäver om dagens händelser så ska jag berätta att jag och Mattias har varit på besök hos min älskade farmor idag :) Hon är så söt, I love her! Stark kvinna, varit med om mycket, men har så nära till skratt ändå. En av de få kvinnor som jag verkligen ser upp till. Hon bjöd på världens kak-kalas! Självklart är jag alltid lika dålig på att fota det goda "gottebordet". Men allting var hembakat och där var allt från vaniljbullar till chokladkaka (med stora choklad"klumpar" i) till tosca! Mmm! Starkt kaffe brygger hon också! :P
Vi pratade om våra gamla släkten, sedan sekel typ.. häftigt sådan släkthistoria familjen Lindberg har, jag känner mig verkligen stolt över att vara en Lindbergare. Hoppas att Mattias ser det positivt att jag aldrig kommer vilja byta efternamn och bli en Svensson :P Född till Lindberg - Alltid Lindberg.

Efter att vi varit i Eslöv gick jag & Mattias och åt en smarrig middag på Jernkällaren här i Höör. Jag åt kycklingfilé med friterad klyftpotatis med bbqsås =) Mumsgott. Älskling tog någon pizza, jag fick smaka och den var kanon! Smakade inte som "vanlig" pizza. Mer smakrik, enkelt förklarat.

Därefter tog vi en promenad hem (dessförrinnan hyrde vi film)...sedan började vi titta på filmen "Revoluntionary Road" med Leonardo DiCaprio & Kate Winslet. Dock tittade jag inte färdigt på filmen..men har tänkt göra det imorgon..för tyckte den började väldigt bra... Sara kom förbi en sväng.. drack lite vatten, snackade skit, tog två cigg sen tog hon "Rita Von Sita" och brummade iväg. Hon skulle minsann hem och städa =) Min älskling beordrade mig att gå och lägga mig från ingenstans.. vet inte riktigt om jag ska lyda eller vara olydig :P Men hade faktiskt varit ganska skönt att lägga huvudet på kudden och få en god natts sömn.

Love ya´ll!
<3


Tjockis!

åh hoppsan vilken dag! :D

Dagen började såå tungt! Jag kände mig nöjd när jag vaknade klockan 11 och hade gått upp och "morgonkissat".. men ville ju få upp Mattias från sängen också, vilket alltid är lika dumt, eftersom det i vanligaste fall resulterar i att jag somnar om igen..väldigt gott i hans varma mysiga morgonfamn.
Så ja, det slutade med att jag vaknade upp nästa gång 13.30! HALV TVÅ! Blir man tossig (som man säger på skånsa) eller blir man? Blev dessutom väckt av en kvinna som jag skulle haft möte med i Linköping också. Där missade jag det! Hade helt glömt bort det... Fick ringa Logistikprogrammet och checka så att de hade fått min "JA TACK-bekräftelse" också, vilket de hade fått =)
Runt 17.00 kom mamma hem från jobbet, då hade jag och Mattias precis slängt i oss frukost.. vansinnigt! Runt 19.00 (tror jag) kom Sara till mig.. jag var helt off och trött, vilket jag varit hela dagen.. men vi bestämde oss för att dra till City Gross och köpa hem lite flottigt ätbart grejs. Vi gick runt där som två zombies och tittade på "det typiska pensionnärsparet" där frugan ska gå igenom varenda liten kampanjprisvara. Stackars gubbe. När de skulle ställa sig i kassan tittade hon igenom kundvagnen och slängde upp en chipspåse; "dem har ska vi banne mig inte HA" och slängde dem bland några extrapristuggumin.. tanta!

För övrigt har kvällen stått för sådant som jag och Sara är bra på: titta på wallander, äta godis, chips & dipp och massor med Cola! Fett gott! Därefter blev det pruttar och rapar. Ja minsann! HA HA! Att fisar kan få en att skratta så hiskeligt! (är hiskeligt bara ett skånskt ord, eller finns de i övriga Sverige också?)

Nu väntar i alla fall älskling & sängen på mig. För jag ska upp i tid, för sedan väntar tåget till Eslöv och vidare på kaffe och kaka hos farmor.. om hon nu har någon kringla att bjuda på :P

PUSS & KRAM

Det här har hänt

Nu har de varit full rulle sedan jag uppdaterade sist. :) I fredags kom min älskade Mattias tillsammans med Danne & Hanna. Vi tog de lugnt underfredagen, grillade, drack lite gott, sedan drog vi oss ner till byn där de var tivoli och kräftskiva. Vi tog en sväng in på torggatan 9 tillsammans med Sara och några andra Höörsbor. De var en trevlig kväll. Tyvärr orkar jag inte riktigt lägga upp bilder här, men har uppdaterat på både bilddagboken och på facebook om ni är intresserade att kika.

På lördagen åkte jag, mattias, danne & hanna till köpenhamn och hade en varm, solig heldag där. Blev öl, uteserviering, stros på ströget och bara chill. Åkte även ett väldigt stort "parishjul" där man satt i "kabiner" och fick se ut över hela staden, man såg över öresundet (och bron) och en glimt av turning torso såg man också uppifrån. Var ganska trevligt faktiskt förutom att Mattias var Extremt höjdrädd (min stackare)... men utsikten tyckte han var fin, så länge han inte tittade neråt :P

Söndagen blev en lugn dag för mig & mattias då linköpingsborna åkte hem ganska så tidigt.. jag och mattias tog bara dagen till slappe & chill tillsammans med Mamma & Claes. Mamma lagade extremt god mat, nämligen revbensspjäll...(om de nu heter så...?).. Helt sjukt att de redan är tisdag, vi har inte riktigt planerat om vi ska åka hem på lördag eller söndag ännu, de återstår att se. Jag har ju lite att fixa med tills på tisdag då jag  börjar PLUGGA =)

Igår förresten så åkte jag sara & babe till Nova Lund, dock hittade vi inget spännande där, så vi yrade vidare till Center Syd... :P Lite käk och shopping, Mattias är fortfarande i extas i hur förvånadsvärt billigt han tyckte de var på New Yorker, så han fick en del med sig hem. :) När vi var klara på Center Syd åkte vi hemmåt, men stannade till i Höör och på Larostedh där jag hittade en härligt kornblå tröja med stor krage och fina knappar. Jag hittade iofs också lite på New Yorker, ett linne och en blazer. Sara fyndade hon också! :)

Jag får verkligen ursäkta för mitt extremt tråkiga inlägg, men de blir så när jag har så himla mycket att uppdatera om. Om inläggen ska bli bäst borde jag blogga varje dag så att de finns plats för mina egna tankar också! Vilket de inte direkt finns i detta torrfodret till inlägg...

Nå väl, vi får nöja oss med detta för studen :)
Puss & kram på er,
de är härligt att vara hemma i Skåne.

Imorgon!

Yeeees!

Imorgon kommer min MATTIAS!! håhååhåhåhå.. läääängtar!
+ på de hela är att Hanna & danne också kommer :) hiih! De ska bli en nice-ig helg :D

har yrat sönder med Sara & Joanna idag.. herregud, vaddå yrpannor?

Sweet

Nu är jag i Småland och hälsar på mormor & morfar =) Har varit en jätteskön dag.. typ inte gjort speciellt mycket. Tog en liten sväng till gallerian med mormor... Hon hittade en tröja på Gina Tricot, och så fick jag en passande "skolväska" av henne. Sweet grandma <3
Vi är lika kräsna vad de gäller kläder, men jag funderar på om jag ska gå ner igen imorgon, för jag stod och höll 3 plagg i kassan medan mormor betalade... och jag ångrade och köpte inte de som jag höll i. Men njaaa... kanske att jag går ner och köper de imrorgon =) Tre blå plagg; en klännig, en kjol och en kort mockajacka som var rätt schnöögg! :) Men vi får väl se.

Är väldigt trött nu och saknar verkligen Mattias grymt otroligt (för) mycket nu. Längtar till fredag då jag får pussa och krama på honom hur mycket jag vill :) Så de så.

Men annars, är de bajs. Min mage gör uppror... min rygg gör O N T. och Nej, där finns ingen bebis - allt handlar om "en viss vecka i månaden som kvinnor inte direkt - älskar...."


Snurregung

Älskade vänner!
"Var tog den söta lilla flickan vägen? Ingen som vet ingen som vet..." sjunger och sittdansar till min egna hesa (icke)ljuva stämma...

Är nu hemma i skåne och allt är bara underbart, förutom hemsk pms som gärna skulle få ta sig någonstans och resa till andra sidan jordklotet, detta är de värsta som finns! och jag ljuger...typ INTE!
Om man ska borträkna pms och istället addera Linda + Fest + Bjärnum + Sara (och hennes niciga bil) + Natha (och singstar & Buzz & liten gnutta Sims) Så har jag nog inte längre så mycket att klaga över. Har dessutom fått en pimpad hemnyckel idag, som är svart med vita dööskallar på :D hiih. Njuter av att vara hemma igen, hos Mamma & Claes. Skönt är det. Skönt att göra vardagliga saker som att följa med Claes till Flügger färg eller att göra mamma sällskap på City Gross, där man samtidigt alltid hittar något roligt att handla med sig hem.. Varenda gång! Shampoohyllorna är så roliga, färgglada, doftande av äng och rosor! Deras avdelning bland kollegéblogg & pennskrin i (också) väldigt fina färger, bland turkos, knalligt grönt och skrikigt rosa. Sjävklart finns Hello Kitty också med sin egna lilla kollektion :) hih, sånt är så roligt. Så passande sa jag till sara: "borde köpa mig ett helt kit med Hello Kitty, pennskrin & hela köret, låta mina klasskamrater tro att jag är en blåst 20åring, som sedan visar sig vara så otroligt smart och clever!" ha ha!
Dock blir det inget Hello Kitty, bara en massa smaskigt fina färger.

Imorgon beger jag mig till Småland och Vetlanda för att hälsa på mormor och morfar. Jag åker upp med min käre morbror som kommer hämtar mig (very early) imorgonbitti...väskan som inte ens är packad. Inte ens min "stora" 2-veckorsresväska är uppburen på mitt rum.. bää bää vita lamm på de typ. I och för sig inte jag som kommer sköta den göran, för jag orkar inte bära den uppför trappan... Freddie får visa sig vara stark och gör átt åt mig :)

jag kommer hem från småland igen på torsdag, då jag hopaps att jag vilat bort mina hemska pmsbekymmer... Sedan fortsätter den intensiva veckan och Älskling kommer på fredag tillsammans med sällskapet Hanna & Danne. Ska allt visa dem Höörs Marknad och kräftskivan! Logdans & ÖL! ;)

Finnas massor att skriva en fet novell om.. men kanske att jag ska spara mig så att jag kan uppdatera den här "ta riskerna för att vinna chanserna" bloggen... undra om de egentligen har varit något stort "samtalsämne" här överhuvudtaget. Nå väl, är man så snurrig som jag så borde man nog inte förvänta sig det. Tips om ny slogan?

Puss, love ya´ll!

RSS 2.0