Little to late

dagen flög iväg... i princip.
har ju haft min shoppingdag idag, men den var inte att leka med. Jag och baby tog varandra i hand och vandrade ner till city. Han gick för att köpa ett spel till Ps3 och jag startade mitt shoppingbegär på Bik Bok. Hittade inget speciellt.. sedan mötter älskling och jag upp igen, gick ner till Din Sko - hittade inget. Därefter tog vi varsin korv och en (älska) mer. Efter de bestämde jag mig för att Mattias inte behövde följa med mig i varenda butik när han mest ville hem och spela sitt nya spel. Så vi pussades hejdå, och mitt eviga sökande efter nya kläder och accessoarer började. Värsta shoppingrundan i mitt liv, jag gick i säkert 3 timmar utan att falla för något speciellt. Jag stod i en halvtimme i ett provrum på JC och testade upp emot 15 par jeans - varav inga satt bra! Tyckte synd om killen som hjälpte mig och fick springa och hämta både andra storlekar och modeller. Var de inte förstora så var de försmå eller också satt dem snyggt i rumpan men var pösiga ner till.. eller också var dem för tighta i vaderna Gooood! har aldrig haft sådana problem att hitta ett par jävla JEANS! Jag är ju en jeansabrud för sjutton! Sådana problem ska jag minsann inte ha. Men de blir nog en sväng till Denim Store i veckan för att köpa Miss sixty brallorna som jag föll för, för ett tag sedan.. om de nu finns kvar vill säga... men man får hoppas på de bästa :)

Efter min shoppingrunda ringde jag älskling för att höra vad som stod på inköpslistan på Hemköp. De skulle bli fetaostbiffar med klyftpotatis och tzatsiki! Sjukt GOTT! mattias är duktig på matlagning! På vägen till hemköp såg jag dock att åhlens fortfarande hade öppet och mitt begär fanns fortfarande kvar, så jag gick in på åhlens och hittade ett sött litet kit till balkongen.

Och förresten! Jag spräckte nollan runt 15.00 och butikerna stängde 16.00. och efter att man spräckt nollan vill man bara ha mer, så jag stressade ju igenom alla möjliga butiker den sista timmen. Var verkligen helt slut när jag kom hem!

och herregud vilken klumpeduns jag kände mig som när jag var på Hemköp och redan hade en fet påse från åhlens och några till från de andra butikerna som jag handlat från.. och så en korg i andra handen. Kom ju inte in i hyllorna för att nå de jag skulle ha.. och när jag väl nådde tzatsikisåsen välte jag typ några hundra samtidigt. Jävla kluns marielle lindberg.

Nå väl - lägger ut pics imorgon på mina fynd =)


Shopping

de blev ingen längre utekväll igår.. jag och mattias drog in några drinkar på hemmaplan, sen stack vi till Emil för att förfesta lite mer... jag blev hungrig och ville till mc donalds och när vi vär satt där kände mattias sig illamående och grejer så de blev ingen utekväll. Gör inte mig så mycket faktiskt, var inte jättetaggad..
idag blir de en sväng på stan :) Ska se om jag hittar något spännande. Nya skor vill jag ha!!!

Bloggar mer i eftermiddag - ska hoppa i duschen nu!
Puss hejs <3


Ågatan!

YEPP!

Nu ska vi fan supe till de..


min profil

har funderat på de där ett tag nu. Alltså webdesign är ju absolut inte min starka sida. Men de är på så otroligt många bloggar där man kan läsa precis under ens "presbild" vad ens intressen är, vem man är och vad man tycker om att göra... jag vill också ha en synlig sådan, men min kan man enbart se om man klickar på "om Marielle Lindberg" under bilden på mig i spalten till höger.

Någon som har lust att ge mig en hjälpande hand med detta?

Puss :*

alfie!

om jag ska skämmas eller inte vet jag inte idag. men denna dagen har jag och ÄR fortfarande otroligt trött. Bara tittar på klockan hela tiden och längtar till min älskling kommer hem. Han är för söt, ska grilla på balkongen ikväll och ha kvalitetstid togheter. ingenting kan få min kärlek att sluta spira för min vackra man.

Har tittar på filmen ALFIE som gick på 4:an alldeles nyss. Kunde inte sätta finger på killen som spelade huvudrollen med de som jag hela tiden låg och tänkte på var: fy vad mattias och han är lika!
När sluttexterna kom, fick jag det svart på vitt JUDE LAW för attan! I vissa scener var dem så sjukligt lika, så jag faktiskt låg och njöt lite för mig själv. Hade Mattias på TV:n! haha! 

 

Ja, minsann lika som blåbär.

Kitty Cat

Hubbe älskar såklart att de ligga i de som är som mest exklusivt.
Typiskt honom - ska alltid leva som en prins. Men det är han värd :)




Bortskämda katt... tycker inte ens om lyxkattmat. Vad ger man honom då?
Han vill bara ha sitt tråkiga torrfoder... jag borde kanske inte klaga och vara glad istället. Men hallå, jag vill också kunna ge Hubbe en god ostbit som alla andra kan göra med sina katter, men Hubbe vill inte ha :(

Cleaning out the closet

Tanken var idag att jag skulle vara lite av en desperate housewife.
Tvätta och storstäda hemmet och kanske till och med ha mat på bordet till min man kommer hem. Men jag följde inte riktigt den linjen efter att tvätten var klar och jag fick spel på min fett o-organiserade garderob! Så jag började vika, rensa, kasta...organisera och städa. Höll säkert på med de i ca två timmar eller nåt. Men fy för bara den var skönt de är nu. Tråkigt nog har jag ingen före/efter bild, bara efter =) När jag tänker efter så kanske jag var den riktiga desperata hemmafrun ändå. Livet är lite egocentriskt ibland och handlar mest om ens kläder och skor.

Helt sjukt dessutom hur mycket plats man får över så fort man vikt kläderna i snygga högar. Och roligare blir det att välja nu när högarna är sorterade i olika kategorier, som färg och om de är tjock eller topphög.
Och klänningar, shorts och kjolar har sin egen plats. Så nöjd och glad och över min kära walk-in closet. Men den ska bara bli snyggare med åren! Och PROPPFYLLD! haha!

Fick kanske inte världens bästa bilder, men ger ett litet smakprov i alla fall. Mitt nästa inköp till garderoben är bra förvaringslådor som jag kan lägga toppar och skrafs i.. Snygga och smarta ska dem vara, så de kan nog ta sin tid innan jag hittar de perfekta lådorna.

           


Sorry för dålig kvalitet på bilderna, men blir så när man fotar med mobilen.

Stekflott.


Även om jag tvättar idag... och att min tvätt inte blir så torr som jag vill att den ska bli, eller att spisen är jätteflottig och att vår fälkt verkligen behöver rengöras för de droppar fett från den... ner i maten, jo jag vet. SÅÅ snuskigt då.. och SÅÅ jävla farligt... eller inte.
Fast liksom vårt hem ser ut lite som ett bombnedslag för tillfället så mår jag väldigt great idag. Jag mår helt rätt. Varken asdeperimerad på livet eller superspeedad till max.. för jag brukar väldigt ofta vara varken eller. Men idag håller jag en stabil nivå och har tröjan bak å fram :) ... med flit, för trycket var snyggare om man har de på framsidan och inte på ryggen. Tsss.

Jag störs inte ens av att vädret suger. Och vet ni`!? Linköping är utsedd till Sveriges stadskärna 2009!
Där ser ni, jag gjorde helt rätt att flytta till denna ljuvliga stad! Haha!

Puss på fläsk!

18.24

Denna dagen bara sprang förbi! Har varit uppe sedan 7.00 och nu är klockan snart sju igen (19.00). Så skönt de är ibland att komma upp riktigt tidigt på morgonen, man hinner få så mycket gjort.. och sen kan man unna resten av dagen bara till att slappa utan att känna att man inte gjort något vettigt. Perfekt.

Imorgon ska jag minsann satanas i de ta mig till gymet! Så dumt, bor 100 meter därifrån och jag har inte varit där på typ 2 veckor.. och nej, jag har inte ens någon ursäkt....

Men i vilket fall är sjukligt trött.. så orkar inte bjuda på något roande inlägg för tillfället. de kanske kommer lite senare ikväll när jag har vilat en stund :P funderar på om jag ska slumra till på soffan. Det låter inte helt fel. Men nu ringde Linda så ska snacka lite skojs med henne först :)

Puss

Bibblan

Yes, då var man på plats på bibblan för att skriva ut lite CV:n och att kopiera mina vackra betyg. Därefter ska jag minsann ha ett jobb :)

In the rush

var en vända på mattias jobb. tråkigt nog (för min del) finns där inte längre någon plats till mig att sitta och chilla och surfa på internet.. han har skaffat in för många anställda. Buhuu... fast väldigt glad för hans skull. Han gör och har gjort ett excellent arbete! Min pojke är värd en stor eloge!

i vilket fall, träffade Joanna på Mediakonsulterna :) Hon ska börja jobba där. SKOJ! Så nu kanske man får se mer av den sötnöten. Var skönt att få sitta och fnissa lite. Ibland är saknaden av live-girltalk så jävla efterlängtat och jag njuter så när jag väl får de.

Jag har hittat ett nytt fett band. Varför är dem alltid manliga för? Drar väl mig mer till manlig musik.. eller inte förresten. Jag tycker om väldigt många kvinnliga också, som Miss Li, Veronica Maggio, Katie Melua.. ja, vad fan - de finns massor bra kvinnliga också, men dem sjunger solo, så där har vi skillnaden :)



Det blir nog lite Talang 2009 nu I think.
Ska spara kraft till ärenden imorgon :)

Laundry.

Alltså 5 timmar räcker inte på att tvätta sin tvätt! Speciellt inte när man måste köra lakan i 60 grader som tar över 2 timmar att köra. Blurr. Baby får smygtvätta inatt :P


GOOD TIMES

Åwh.
Kikade igenom lite bilder.... Jag saknar SANDELINS!!!


SÖNDAGEN TILL ÄRA!

Det är såhär den ska vara. Ledig (som alla mina andra dagar?) Mina andra dagar är faktiskt egentligen inte lediga för då måste ju jag också ta tag i saker, som att söka jobb osv.... så min LEDIGA dag består utav; tv, rester av godis läsk och chips. Hubbe på sin plats i fötåljen - sovandes. Älsklingen har åkt till jobbet och jag får lite tid för mig själv. Tid för mig själv för att Lata och äta onyttigt.. thih.
Städa ska vi inte göra förrän baby har kommit hem ikväll efter jobbet. Så idag gör jag vad jag vill och behöver inte fokusera på något vettigt. Jag bara slappar ner mig i soffan och tittar på repriser av Robinson och Talang 2009 :) Sköööönt! =)

Det ska nog bli lite GH idag också... och tjaa.. vad mer? vet inte, tar denna söndag som den kommer.

Kisses :*


HEMSK --> GLAD

Vilken dag :)
Jag vaknade med ett hemskt humör. Hemskt hemskt hemskt var det. Jag för sur på allting, för att Mattias inte gick upp från sängen, för att klockan tickade, för att jag var hungrig, för att jag kände mig hemskt sur, för att jag ville komma iväg och får färdigt en del saker... åh så mycket som gjorde att man inte kunde knappt prata med mig. Var nästan som att min mun var täckt med silvertejp, det gick helt enkelt inte att öppna den. Och när jag väl gjorde de var min röst ovanligt låg.
Men tro mig vänner - dagen blev bättre efter hand!

Jag & Mattias drog oss ut på stan runt 13 för att då lite ärenden klara. Jag skulle lämna(för att sedan få tillbaka) ett  arbetsintyg från proxytel. Väldigt nödvändigt nu när man blivit arbetssökade igen. På tal om arbetssökande så låter det Mycket bättre än arbetsslös. Jag är arbetssökande - inte arbetslös! Så dit gick i vilket fall - till mitt förra marketingjobb och jag längtade inte alls tillbaka. Ville mest därifrån så fort jag kunde. Chefen var dock inte på plats så fick lämna en liten notis till honom men arbetsintygspapperna på hans desk.

Efter de behövde magen mat, gick på väldigt tom mage. Så jag och mattias gick till mc donalds och åt lite. Dock valde jag de "nyttiga" alternativet; två påsar äpplen och en minimorötter och en cola. Mitt humör hade nämligen fortfarande inte lyckats bli BRA än...och därför kunde jag inte heller äta onyttig mat så att jag kände mig ännu mer värdelös.

MEN efter donken tog vi en snabb sväng hem, lite stressigt var de för vi skulle till kunskapstorget för att skriva in mig på Infokomp, vilket jag nu kommer att ta i 3:e handsval om jag inte kommer in på någon av de andra som jag sökt. När betygen var hämtade trallade vi vidare till Lin köpingskommun & kunskapstorget. Blev väl bemött och fick bra fakta angående om att jag ville läsa upp mina betyg. Men som vanligt i detta avlånga land förändras systemet väldigt ofta. Så snart kommer betyg som lästs upp eller höjt snittet inte att prioiteras som vilket betyg som helst, utan "rena" oupplästa betyg kommer att gå före. Vilket betyder att ett betyg som kanske är sämre än någons som läst upp sitt kommer ändå att gå före vid intagningen. Så man är lite smått kluven hur man ska göra. Tur är har jag sökt in till universitetet och nu även till Infokomp och när jag väl var på plats tog jag min sista chans att söka någon KY-utbildning också. Så nu är de bara att vänta och se vad man kommer in på och sedan också se vad de kommer att läsas till hösten. KY-utbildningen som jag sökte var Affärslogisstik :)

Yes!
Så nu ska jag bara skaffa mig ett personbevis från skattemyndigheten och skicka tillbaka godkännelse till adressändringen att allt står rätt till. Så först på listan nu är : adressändring skickas!

Nu har jag nannat i soffan i ca en timme och snart ska jag och mattias ta bussen ut till landsbygden för att hälsa på hans söta pappa :) Ska bli mysigt och skönt att få komma ut där de är stillsamt och tyst. Ja, gud så skönt!
HIhi! och imorgon har vi bestämt att vi ska ha en riktigt kräng/myskäll tillsammans när vi ska titta på Eurovision song contest! Tycker de är roligt att mattias också vill vara med i min årliga tradition att man ska vara bänkad framför tv:n! Så de är och kommer att bli en jättemysig helg! Hoppas att ni får detsamma!

Puss på er
älska MER.

HJÄLP! ANNA BOOK ÄR MED I EN JAPANSK TVSHOW!


Jo minsan, jag har inte haft mycket för mig idag. Nu sitter jag och tittar på "hjälp! jag är med i en japansk tvshow" och hemskt så irriterad jag blev!

Tävlingen går till som så att de är några svenska B-kändisar som verkligen är med i en japansk tvshow, just I JAPAN i Tokyo. Programmet är helt stört ärligt talat. I början av programmet skulle kändisarna prova på sumobrottning. Då möter Anna Book Dogge Doggelito i ringen. Han lyckas få ut henne ur ringen då de knäcker till rejält i Annas nacke. Hon får ont och får åka till japanskt sjukhus. Förbannad blir hon på Dogge för att hon tyckte att han hade gjort henne illa med flit. JO MEN ELLERHUR ditt lilla folkkära mongo, men så folkkär är du minsann inte! Så då fick Dogge skit för det, och hon tyckte att man behövde inte ta de så allvarligt eftersom det bara är en lek. (samtidigt är det faktiskt en tävling då någon elimineras varje vecka)
Därefter blir de en ÅL-tävling då man skulle lyckas fånga ålar från en sida i en stor box till en annan sida där de skulle få ner ålarna... och så lite halt golv och motblåst på vägen... då vill inte Regina Lund vara med för att hon tyckte synd om ålarna, för dem har faktiskt känslor dem med! OKEJ! Jag kan förvisso förstå henne, men ålarna kommer inte att dö, inte att torka ut.. och dem kommer ändå att dö sen för att de ska ätas upp och grillas. Så spelar de någon större roll?

Därefter blir det final... då blir de åter Sumubrottning fast på halt, slajmigt underlag. Men TRO på fan! då ska sandra dahlberg som nog väger runt en 45 kg, möta tjocka Anna Book på +100 kg! Och annas kommentar på de hela tyckte inte att de spelade någon större roll att sandra vägde mindre för "de var väl lika för alla i den tävlingen" samtidigt var hon ju så himla envis för hon hade ju så jävla ont i nacken, men att brotta SUMO på hal is, de klarade hon av. Med en fet FISKDRÄKT på sig.. och det kallade hon lek? BLODIGT ALLVAR när jag nyss fick se matchen. Pfffft.
Och sen räckte de tydligen inte med att bara hon själv hade ont i nacken för hon tryckte upp sin egen armbåge hårt som * A * i sandras nacke. Herregud. Svenska B-kändisar, så dåliga ni är..

själva programmet avslutades med att Sandra Dahlberg fick åka hem. Väldigt dramatiskt avslut då hon hade en kycklingdräkt på sig och fick hoppa in i en stor träbox med stängsel för och halm på botten. Lådan spikades igen och så rullades hon ut som om hon skulle slaktas...

Så sjukt program. Sjukaste jag sett faktiskt!

cimg0503

Om ni är intresserade att titta någon gång så är det på tv 4, torsdagar kl. 20.00.


SHIRTSTORE

Bäää eller nöff, spelar ingen större roll. Känner mig som vilket som.
Det är absolut ingen rolig dag. Regn och äckliga droppar från skyn. Inte hundra för fem små ören. Skallebangbang men samtidigt uttråkad. Vet fan inte vad jag ska göra. Pallar inte dricka mer kaffe nu, bara besöker toaletten hela tiden.. baa.. kanske ska kränga mer godis. På tal om godis kikade jag in på shirtstore där jag hittade denna komiska t-shirt. Skapligt sugen på att köpa den. Den har ett budskap men kan skapa en väldans massa onödiga diskussioner, så därav avstår jag nog just denna t-shirt. Men där fanns en massa annat komiskt. Tröjorna var illustrerade av serier, musik och komik på ett ungefär. Om de ska förklaras kortfattat. Priserna var absolut inte att klaga på. 179:- för en t-shirt. antagligen med lite frakt på de, men ändå bra pris för udda t-shirtar =)
Usch vad jag är på shoppinghumör, vad sägs om att shoppa lite för de pengarna som man inte har? Tror minsann jag ska nätshoppa lite. Vad kan stoppa mig? Jag är värd lite nya grejer.

Ät gris - få ett tryne.
Shirtstore.se
Coola T-shirtar till grymt (nöff) bra pris!
Ca pris 179:-

GOLD

Jag tror att jag vill ha de här ljusa håret igen...solblekta.
Vad tycker ni?


RENT HUS

19.53!
Rent Hus börjar om ynka 7 minuter. Dags att göra sig redo och bänka mig framför tv:n. Jag som har skurat som en skollad gris hela dagen. Dags att känna sig stolt över sitt hem :)


Rent Hus
Tv 4, 20.00

EXERCISE

Gaah!
Jag som började träna och var så duktig. Känns som jag inte har tränat på flera veckor. Men så är nog inte fallet helt. Om jag minns rätt så tränade jag sist när sara var här och då är ju det 1 1/2 vecka sen... jo, man har ju tappat de där go:et som man hade i kroppen den första veckan. Men tänkte att jag ska dra igång på fredag igen. Imorgonförmiddag ska jag & mattias på småärenden så hinner nog inte träning imorgon eftersom jag bara har FM-kort.

Men nu är de dags att blir spänstig till sommaren, jag har några veckor på mig :P

OUR PLACE

Jag har tagit lite smakprov på mitt place nu =)
Vardagsrum & kök. Resten är fortfarande under rubriken "jobbprojekt".
Det typiska är att sovrummer aldrig verkar bli färdigt... men ändå sover jag som en prinsessa där inne. Men alltför stökigt för att visa upp redan. thiih. 

VARDAGSRUM

  


KITCHEN



                                                   


                   



STÄDRYCK!

Today is gonna be the day when my place is gonna be nice and shine.... la la lalalaaa... haha!
Hittar ni melodin till min vackra text?

I vilket fall är de städarrycket idag. Först ska jag bara stoppa i mig lite käk. Sedan kommer jag att sätta igång för fulla muggar. De ska bli så fiiint idag :D
Blev skitbra med hyllorna som vi fick upp i vardagsrummet. Kanske poppar upp en bild lite senare under dagen =)
Ska banne mig få rätta på mycket skitkartonger som fortfarande ligger och skräpar med sådana onödiga, tråkiga småsaker i som man inte vet var man ska göra av.... typ 1000 cdskivor, som inte är snyggt att ha synligt, så får pressa ner dem i någon låda...

Ska hinna med att boka tvättid och gå och handla lite mat. Tänk att allting tar slut på en och samma gång - smöret, skinkan, osten, brödet, pastan, leverpastejen.... hmm säkerligen något mer på listan.. men just allt har tagit slut exakt samtidigt.. muttrar lite smått.

Min katt har världens damp idag. Verkligen HUBBEDAMP till max. Springen som en skollad idiot över alla möbler, inunder sängen, hoppar på mitt ben, upp på sängen, ner igen.. och helt plötsligt spårlöst försvunnen tills han flyger fram nästa gång. Han är bra knas ibland. Sen helt plöstligt går han och skiter och efter de somnar han i någon vrå, bra uttröttad!

Yes, men nu ska jag stoppa i mig lite mat och en kopp te. En skiva ananas ska jag ha också :P Färsk som bara den, ska bli skitgott faktiskt!

Puss på er. Och Sara, jag ska ringa dig idag :P Så se till att inte vara upptagen... thiih.
Puss igen.

CRAP

Hello bloggdiary,

hur mår man egentligen? Hur mycket orkar ens hjärna gå och tänka och oroa sig över. När hittar man ett slut. När finner man lugn & ro? Jag har världens lugnaste liv men lever i en sandstorm. Sandstorm av att leta jobb, ett tryck och press på att få ett jobb.... ett jobb där man trivs och mår bra.

Crap crap crap crap crap.

Lite GH så man kommer på fötterna? ... Tror det.

BACONRÖRA

Lagar mat med älskling :)

Har även träffat hanna idag, gjorde urtjusiga naglar på mig =)
SKönt att unna sig själv lite småsaker ibland. Och just händerna tycker jag är så himla skönt!

Nu ropar älskling, skulle kolla spaghettimåttet :P
Men ska fortsätta med matlagning & dukning nu. En filmmysklväll väntar.
Så gosigt.

IN THE MIDDLE OF THE NIGHT.

Mitt i natten 01.08.

Saknar Natha redan. Så underbar helg vi haft. Härligt att hon älskade GH också :P Haha! När vi väl sätter igång och spela kan ingen stoppa oss! Vi öste så länge vi kunde. Och så härligt att få våra skrattanfall igen... dem får mig verkligen att MÅ BRA. Men min Nathalie är ett må-bra-knippe och jag älskar henne så himla mycket. När hon och Alle hade åkt hem blev de väldigt tomt. Och de enda jag kände var att: Hon är min bästa, sanna vän. Från barnsben har vi lekt och varit bästisar. Gjort knasiga, tokiga, märkliga saker tillsammans. Och även om jag flyttade till ny stad och Natha dessutom också bytatde skola så här vi aldrig tappat kontakten. Jag menar hur många i världen är det, där ens bästis man hade i lågstadiet fortfarande verkligen är ens bästis? Jag tror minsann inte att de är många.


Det är hon & jag. <3
En sak som är säker. Vi kommer aldrig att tappa kontakten. Vi kommer finnas för varandra under hela våra långa liv. Vi kommer ringa varandra när vi är sjuttiofem och höra hur de är med gubbarna och vad våra grannar har för sig.


Så tokigt de kan bli, jag har gått och varit så otroligt trött HELA dagen... men ändå sitter jag här nu kvart över ett och är vaken. Så dumt. Borde lagt mig för längesedan.... men kände att jag ville ha lite tid med min älskling. Hans käre far har varit här idag och hjälpt oss sätta upp lite hyllor och dylikt. Han kommer imorgon också så att vi får allt fixat och klart. :) 

oj oj som jag gäspar.
Need som sleep.

5MONTHS

Idag har jag och min plutteskrutt varit tillsammans i 5 månader.
Och han gjorde att jag fick ångest nyss... kände mig riktigt dum.
Jag ska ju hem den 1 juni och stanna till den 7:e. Men BRA liksom.
Vara borta på hans födelsedag och vår halvårsdag. Det är bara så fy skam.
Snälla GUD gör så att Mattias kan komma ner till skåne under den helgen
i alla fall. Jag betalar gärna hans biljett :$ Känner mig så dum nu.

Men bästis fyller 20 och de är massa studenter. Jag måste åka hem,
finns liksom inget jag vill missa den veckan. Och de är väl dumt när
de är massor med saker som befinner sig på två ställen med ca 40 mils
avstånd?

Jo jag säger väl de.... :( Muppigt värre. Jag ska nog hitta en lösning.

I vilket fall så älskar jag honom och de kan ingen ta ifrån mig. Och
kärleken är de viktigaste <3

AMS vs PMS?

Jo! Jag gick och funderade i flera dagar varför jag hela tiden hade en grop i halsen... sen kom jag på när jag tittade på "Efter tio" med Malou von Sivers (mitt favoritprogram) alltså helt perfekt på morgonen när man går upp och virar filten om sig och dricker en varm kopp te. Men i vilket fall, där samtalade de om PMS-bekymmer.. eller vänta här nu. Jag tror att jag är ute och cyklar? Vet inte var jag har sett eller läst de. Eller JO! nu kom jag på, de är ju en reklam på tv som går om PMS just nu :P haha. Nog för att Malou pratar om intressanta saker, men inte om PMS. Hon borde nog prata om klimakteriet.. men den var kanske lite väl elak. Hon som är en sådan bra journalist :)
Men i vilket fall efter att jag hade sett den reklamen förstod jag att de var för att jag har PMS som jag gråter för ingenting. Dessutom har jag känsliga bröst. Alltså, det är faktiskt hemskt så mycket det kan ömma i titsen... går knappt att snudda vid dem. Så nu är mitt problem löst i alla fall, jag går inte och bär på något jobbigt eller är värsta deprimerad. Jag har bara PMS som alla andra kvinnor har.

Jag kan ju också berätta då varför jag inte förstod att de var PMS som jag hade eftersom jag aldrig haft sådana bekymmer mer än att brösten har svullnat upp. Men liksom? Skulle en kvinna som jag klaga på uppsvullna, fyllda bröst? Nej tror inte det. Den vecka då man är som mest stolt över dem faktiskt.
Nog om tuttar och PMS. Något som jag dock tycker är MYCKET värre är som jag nog säkert nämnt tidigare: AMS!

AMS är ett jävla skitställe! När jag väl tar mig i kragen och går dit, så är de väl självklart ingen där!? Men ändå står det väldigt tydligt på dörren att de har öppet mellan 8-18 på vardagar, så bra tänkte jag och gick in... genom den första dörren (av två) men när jag skulle in genom den andra verkade inte den vilja släppa in mig. Och inte en kotte såg jag som var där inne heller. Så därför blev jag hänvisad till två AMSdatorer och en byrå med platsannonser. Men BRA! Tack för besöket då ARBETSFÖRMEDLINGEN! Tack för hjälpen. Tack för att jag fick ta en tidning gratis av er... och om jag ville.. låna en dator för att hitta jobb på. Oh, Marielle säger bara STOR SUCK!
Något som jag också funderat över är varför ArbetsFörMedlingen förkortas - A M S? De borde ju liksom förkortas AFM, ellerhur? Gud vad jag skulle vilja ha svar på den frågan. Men de lär man väl inte få så inkompitenta som de är på de stället till råtthåla. Jag måste faktiskt tyvärr säga som en typiskt svensk att dem faktiskt inte gör någon större nytta. Mer än att hjälpa en på vägen till att få A-kassa, ALFA-kassa eller socialbidrag..och så låter vi oss arbetslösa få fortsätta att vara arbetslösa och få leva på resten av sveriges befolknings skattepengar. Men skyll inte på mig! Jag lovar att jag gör vad jag kan för att skaffa mig ett jobb. Men liksom...ändå....
Man går till arbetsförmedlingen för att få hjälp att hitta jobb ellerhur? Och om de hittar något som passar en bra så måste man söka det jobbet? Ja.
Men detta här är faktiskt komiskt! Jag har varit inskriven på AMS (AFM?) sedan förra sommaren.. i snart 1 år. Och vet ni vad? Jag har blivit tillkallad att söka ett enda, ETT ENDA PRUTTELUTT JOBB! Och vet ni vad de var för jobb som jag skulle söka som 19åring? BUTIKSCHEF!
Alltså dra mig baklänges egentligen. Dem är bra dumma i huvudet.
Men i vilket fall, jag ska gå till arbetsförfuckingmedlingen imorgon då jag hoppas att de har öppna dörrar och tar emot mig med en öppen famn.. ha ha! näe skämt... he he he... de var rätt kul ändå.

Sedan ska jag gå till komvux och skriva in mig. haha! Hur ser ens liv egentligen ut? För mig känns detta vansinnes! Mina betyg borde räcka långt. Men eftersom de är så jävla många som är arbetslösa så ska ju varenda lite pruttunge börja plugga istället... jo visst! Då gör vi de åter svårare för Marielle Lindberg som ska göra som alla andra - börja plugga. Men när man VÄL SKA BÖRJA PLUGGA! JO FAN! då måste man läsa upp sina betyg som redan ÄR BRA för att lyckas bli någonting. Gah. Kan någon bara berätta för mig lite kort var denna världen är på väg?

Jag bara undrar...
AMS vs PMS - PMS tar priset till att vara bäst. PMS by the way? Kanske märks lite smått i min text....

ÄNGEL

Till min Mattias

"Jag tror han är en ängel
för det lyser som guld i hans hår
Jag tror han är en ängel
för ingen skugga faller där han går

Och hans hjärtas djup
är som det djupaste vatten
Hans tanke når högt, högre än det högsta berg
och han sa att hans blod kom att rusa i kroppen
Det rusade hett när han såg mina läppars färg

Jag tror han är en ängel
Hela himlen här ovanför är hans
Jag tror han är en ängel
för han skrattar som om inga faror fanns

Och hans hjärtas djup
är som det djupaste vatten
Hans tanke når högt, högre än det högsta berg
och han sa att hans blod kom att rusa i kroppen
Det rusade hett när han såg mina läppars färg" 


TEKNIKENS VÄRLD

nu behöver jag inte längre informera om att jag sitter på mattias jobb när jag väl sitter på internet. BajsBredBandsBolaget suger Banan! Tar en evighet innan vi kommer få de rackarns internet. Men du får vi i alla fall låna ett mobilt bredband som kompensation fram tills de vi ska ha kommer att fungera. Så nu ska jag bara vänta in de på posten :) Ska bli väldigt skönt att få sitta vid sin laptop igen och ödlsa massor med tid!

Idag fick vi hem vår nya TV och Ps3!!!! mohahah! + Guitarr Hero! Så vi är överlyckliga båda två. hiih. De kommer bli en lång natt med tvspelande vill jag lova! :P
Nu är de faktiskt "bara" viasat silver, telefon och internet som saknas... hehe. Så länge vi har ps3:t i alla fall så är vi glada och står ut ett tag till.

Och NU ÄNTLIGEN LINDA skriver JAG blogg ;) Hoppas att jag gjort dig lite glader för det. Saknar den rackarns loppan otroligt mycket. Men kommer snart hem till skåne igen så jag hoppas att vi finner en lucka där vi kan umgås, dricka kaffe och synda lite tillsammans. TE ska vi ha också! Och munnen laddad så man kan pratar tills man blir typ...torr? Men då dricker man bara lite mer te :P ... eller kaffe. Eller också en groggajäevel! haha!

Underbart var de också att få träffa Sara i helgen, vi fick mycket tid tillsammans och de var verkligen uppskattat. Är så skönt att de liksom är som vanligt fast man bor typ 1000 mil ifrån varandra. Vi satt ibland tysta som möss, men njöt ändå av sällskapet. Så de ska vara med riktiga vänner man ska inte behöva känna att man Måste prata för att de inte ska bli en obehahlig tystnad. Love.

och sist men inte minst! Ska min ÄLSKADE NATHA komma hit till helgen (hoppas jag) Nu babblar hon om att bilen är trasig och jag försöker hitta värsta lösningen med att de ska ta tåget! haha! De går Ö-tåg till både Alvesta & Växjö där de ska möta upp de som de ska köra resten av biten med. Sen finns de sistaminutenbiljetter och man kan åka på DUO - betala 1 för 2! Sen finns de tradera också! Kom allt inte med en undanförklaring ;) Jag ska nog allt se till att du kommer hit. Och om inte tåg funkar klistras de ett frimärke på henne och så får hon fraktas hit den lilla skrattmajan! I vilket fall, jag kommer kämpa för kung & fosterland för Natha ska ta sitt pick & pack och ÅKA HIT! hhhaaaha. Känner du dig hotad nu min lilla älsklingsnatha? Du förstår jag älskar dig bara enormt mycket.... thiih.

Nu är jag hungrig... om jag skulle gå och köpa en pizza? Gick värsta powerwalken hit, så liksom varför inte? Då har jag i alla fall förbränt pizzan. Har bara käkat två mackor idag kom jag på. En med skinka & gurka och en med leverpastej & stark gruka (: De är skillnad på stark gurka och vanlig gurka faktiskt. Men de är väl inte så underligt egentligen eftersom den ena gurkan är inlagd... i någon geggamoja, fast de är ingen geggamoja... snarare en sörja...som luktar. Men vänta nu här. Ättika är de väl?

Nå väl, ska gå och beställa pizza nu.
Tjo fräs - ståfräs.

RSS 2.0