Min lillasyster

Nathalie säger:

 vill att du ska bo i ekänäs


Tuvan. säger:

aa, men jag vill bo här i Linköping


Nathalie säger:

ok ååå


Nathalie säger:

det finns inget där


Tuvan. säger:

vad finns inte där?


Tuvan. säger:

det finns ingenting i ekenäs för mig nattan.


Nathalie säger:

det finns mer en lindköping


Tuvan. säger:

haha, nej de gör de inte gumman


Nathalie säger:

jo gösta finns klas finns göran finns min familj finns titta där ser du det finns mycket här även en hel stor sjö just-det även en skola många barn djur masser

Ge mig ett bra svar om hur man konfronterar denna lilla rackarn till lillasyster!?


Läsvärt!

Eftersom jag längtar så otroligt mycket efter plugget så nördade jag ner mig ganska så mycket igår. Jag läste ut boken som jag köpte och antecknade flexibelt. Blev så imponerad över denna loggbok av Malmsten. Så konstig, underlig, rolig, vis kvinna - det roligaste är att hon förmodligen är 65+ och att jag älskade hennes bok. Men hon tipsade om många andra författare och poeter så jag ska ta mig ner till biblioteket och nörda sönder där. :)

"Döden angår dig varken som död eller levande: som levande därför att du är, som död därför att du inte är"

När någon säger: "Jag dör om du inte talar om det för mig" - låt honom dö bara.

"Skillnaden på en optimist och en pessimist är att pessimisten är bättre informerad"
Imre Kertész

Hade kunnat skriva ner så många mer, men dessa var mina 3 favoriter.

A CAMP

Yeaj!
I´m back people. Var något trams med internet som gjorde att de inte funkade, men nu är de igång igen :) Har inte uppdaterat på ett bra tag.
Roligast av allt just nu är att Sara kommer hit ikväll! Så skönt, så kul, så mysigt, så great!

Igår tog jag mig en sväng på stan, lunchade med Mattias my love, sedan in på typ världens största arbetsförmedling om man ska jämföra med den lilla som är i skrothöör. Jag hade kunnat gå vilse på arbetsförmedlingen i Linköping nästan, det som kan ge ett plus vid detta tillfälle är att man inte känner sig som den enda arbetslösa i hela världen vilket man gjorde när man satt i ett väntrum alldeles ensam i Höör. Så de kan ju ses positivt. Jag är inte den enda, men jag vill inte heller inte vara en i mängden som måste vara på det HEMSKA stället.

I vilket fall efter att jag hade träffat snubben med hörsnäcka och långa gula naglar och som verkade tro att tangentbordet var som på en skrivmaskin från 50-talet eftersom han knappade så hårt att jag trodde att alltihop skulle gå sönder - gick jag till skivlagret här i stan och köpte 2 nya böcker & en skiva.

Väl hemma kokade jag upp lite te, tände lite värmeljus, tog fram "Hör bara hur ditt hjärta bultar inom mig" av Bodil Malmsten, satte på min nya skiva med Nina Persson från The Cardigans "A CAMP" och mös ner mig totalt o soffan! Jag läste och läste och läste. Hela eftermiddagen ända till min älskling kom hem från jobbet. Kvällen blev både lite jobbig, sedan mysig, sedan lässtund (för oss båda) sedan sömn. Mattias vaknade med stormen i morse. Har aldrig sett honom så stressad och uppjagad, herregud till och med så jag kände igen mig själv i honom när jag stressar ihjäl på mig mornarna innan jobbet. Han var precis som JAG i morse och därför kan jag inte döma honom eller bli arg. Bara skämmas för att jag kom på att jag beter mig likadant.... eller så skrattar jag bara åt det och blir glad över att vi fungerar likadant :)

jag är så trött i min hjärna! jag vill ha ett jobb NU!

Could be nice?

Jag tror fan att jag ska dricka mig lite smålullig ikväll. Bara känner för´t.
Någon som vill lullprata med mig senare?
Joo, de blir ett eller några glas ikväll och spelar ingen roll om de slinker ner utan sällskap.
Jag ska lulla lite ikväll (alltså bli lullig, missförstå mig Inte!)

Vilodagen

It´s sunday och jag & Mattias gör precis de man ska göra en söndag - tar de lugnt. Hade tänkt ladda hem lite filmer till ikväll och köpa Cola, sedan köpa lite creme fraiche eftersom mamma var så snäll och skickade världens godaste Ranch dippa till mig på posten, i paketet fick jag även en STOR godispåse, kaffe, strumpor & lite pengar till mobilen! Jag har världens bästa mamma. Hon är underbar! Tack mamma, du är så snäll <3

Jag har vilat en stund och lyssnat megahögt på i-poden...helt skönt att bara ligga och koppla av och bara pumpa skithög musik. Fick massa härliga bilder framför mig :)

Idag har jag fått träffa Mattias mamma förresten, hon var så snäll & go som jag trodde :) Härligt härligt! Ska försöka hitta någon helg då vi kan åka ut till henne på landet och övernatta. Mysa med massa djur och ta de lugnt, jag ser fram emot de.

Well well - jag är trött.

Dognanny & red wine

Mattias & Jag blev väckta i morse av att hans bror stod och knackade på dörren utanför hans rum. Ute i trappen väntade två söta doggies som ville bli passade - Douglas & Lukas. Ska lägga upp bilder på gullplupparna sen. Nu ska vi mysa ner oss i soffan med varsitt glas rött och bara tycka om varandra.

Love

Anything can happen

"Lately things been coming on real nice
I must admit it's a kind 'o surprise
-but it feels real nice" 
Daniel Lemma

Det är mycket som känns bra och en del kan kännas tungt. Men jag är så oerhört glad att jag har Mattias. Han har allt, för varje dag som går får jag mer tycke för honom. Han överraskar mig varje dag med något gott, något nytt, något underbart. Jag vet vad de är som gör honom underbar, men samtidigt kan jag inte förklara i ord. Och det är så de ska vara. Det är så kärlek ska vara - oförklarlig.

Jag måste erkänna att jag börjar längta hem a little bit. Men mycket hänger på att jag saknar alla mina vänner och att jag ser fram emot tjejkvällen som jag ska ha och att jag ska bli 20 år UNG! Att jag tillsammans ska gå igenom alla kartonger med morsan för att hitta lite roliga stuff till min framtida lya. Att jag ser fram emot att Mattias ska få träffa min familj. Att jag ska kunna gå hemma och relaxa... och känna att jag är hemma på riktigt. Saknar den känslan lite, den känslan som jag kommer få tillbaka här i Linköping när jag väl bor i mitt eget.  <3 Bara så ni vet så har jag en liten hemlighet, men den är fortfarande hemlig ;) Håll er uppdaterade så kommer ni få veta - kanske imorgon, kanske om en vecka eller om en månad! Men jag lovar, ni kommer att få veta :)

uuwh!
Jag saknar Natha massor nu också, och snart kommer hon tillbaka till SWEDEN!!! Synd att hon inte är hemma när jag har girlnighten, men hon får vara med när vi firar mig med lite familj på söndagen istället :P Tårta Natha, vad säger du om de? ;)

Vad jag också kommit på nu under dagarna då jag gått här hemma och pulat och haft tv:n igång har jag lagt märke till att de är väldigt många filmer som kommer nu som verkar riktigt bra! Vill gå på bio typ varje helg nu några veckor framöver! Och en sak till! SARA KOMMER HIT OM MINDRE ÄN EN VECKA!!! Ska bli riktigt nice att få ha sin alldeles egna kompis på plats. Min min min, älskade Sara! Vi ska ha sjukligt roligt :)

Nu ska jag flotta godis och fisa ner Mattias säng. Haha.
Puss & Gott

Good day.

(sjunger)
I feel good dunu dunu dunu dunu! 
SO GOOD dun dun! SO GOOD dun dun!
I got yoooou, bom bom bom!!! (här är en not)


Yeaj! Kan inte förklara de bättre än så. Allt är på god väg nu alltså! Och känner att 2009 verkar faktiskt bli ett väldigt bra år, som jag trodde! :) Så nu njuter jag bara....

Är på G - dricker en kopp te.




23.17

och jag kan inte sova. Mattias ligger som en klubbad söt säl bredvid och andas tungt. Önskar jag själv kunde sova så gott, men icke. Jag råkade nog sova förlänge i eftermiddags, somnade som en stock framför tv:n och vaknade av att jag hade visst dräglat ner mig själv lite på hakan. Frescht? Nae inte direkt, men jag brydde mig inte så mycket heller, torkade av sörjan på tröjan, vände mig om och somnade om lika fort igen. Jag var helt slut.

Hade migrän igårnatt... de är inte mysigt för fem äckliga öre.

JAG VILL SOVA!
Jag ska på anställningsintervju imorgon.
Jag ska titta på lägenhet imorgon.
Jag ska vara pigg imorgon.
Och jag ska ta ett stort kliv i mitt liv imorgon.

Good (f*ck*ng) night.

God eftermiddag Sverige

Har myst ner mig i soffan med laptopen.. kollar på Ellen, dricker te och tittar ut på ett snuskigt äkta februariväder. Mörkt och slaskigt, sådant väder som gör de riktigt blött om fötterna även om man har världens tätaste skor på. Men jag njuter av att sitta i soffan och jag njuter av mitt senaste samtal på mobilen. Jag laddar inför imorgon för det är nämligen så att - Marielle ska på anställningsintervju! Det har varit så otroligt efterlängtat, så efterlängtat att jag nästan började tappa gnistan till att tro på att jag skulle lyckas få ett jobb. De är nämligen så att komma till en hel ny stad utan några som helst kontakter (nästan) så är de inte att glida på en räkmacka. Jag slipade mitt CV och de hjälpte. Mattias har peppat och ibland har jag blivit irriterad på honom - Men de är bara väldigt positivt! Han gör att jag peppar mig själv och gör att jag ska jävlar bevisa att jag KAN få ett jobb för jag har erfarenhet, jag har massor att ge. Jag ska inte sänka mig själv! Tron är tillbaka.

Känner att nu är jag påväg någonstans, ibland känns som att de går hyperfort och att jag inte hinner med, men ska de ske så får de gärna gå i hundranittio så att jag kan relaxa fram till våren när jag sitter där i Lyan i Linköping och har ett Jobb i Linköping och dessutom kanske inte har mer än 2 minuters gångavståd till mitt jobb. Jag ska banne mig inte klaga, för jag börjar inse nu - att jag har de bra! Det enda som gäller när man ger sig ut på sånt här är att inte tappa sig själv, att falla och börja misstro sina kunskaper. Vill man komma någonstans i världen måste man våga ta risker. Jag lever ju efter de, så jag förstår inte varför jag fegat en del den senaste tiden. Men å andra sidan är de kanske inte så väldigt konstigt, jag håller på att förändra mitt liv.

Jag har lämnat mitt hem, mitt landskap, mina vänner för att bo här, för att jobba här, för att vara med min pojkvän. Begär inte för mycket av mig, för jag gör fan jävligt mycket och jag kämpar. Saknaden blir stor ibland och självklart är de jobbigt men samtidigt vet jag att detta är de rätta för mig, jag vill ha en förändring i mitt liv och de är precis vad jag får just nu, just nu i detta tillfälle! Ska hålla kvar, ska satsa, ska våga!

Våga ta RISKERNA för att vinna CHANSERNA!


Katie Melua

Beeing close to craziness and beeing close to you... Mm, soundet är skönt i mina öron. Högt och skönt. Ligger i sängen med I-poden med MIN musik och njuter med ett glas rött. Relaxar lite inför ikväll, då de kommer bli lite party här hemma. Laddad är man kanske inte riktigt, men de kommer nog, får jag hoppas :) Börjar känna att jag saknar många av mina egna ägodeler hemifrån. Min stereo, mina album, min dagbok(!), min toalett(?) den kan man inte ta med, men ska ju skaffa mig en egen toa i egen lya snart, så de är inte direkt något att klaga över. Men när jag kommer hem och ska åka tillbaka till Linköping igen blir de lite materiella ting som ska med i resväskan. Kommit på att de inte bara är ens kläder och smink som har stor betydelse.

Tror jag ska slumra till en stund nu innan de är dags för matlagning och storstädning med Mattias & Danne. Vi har förresten haft en chill i dill dag på stan idag :) Trevligt, men fyyyy för attan - de är så KALLT att de viner i kinderna! Ingen snö heller som värmer upp, så de -7 som är nu är vansinnigt kallt och känns som -20! En skåning som jag är dessutom är inte van vid detta kalla... brr..  Jag längtar till varmare tider nu! Ge mig sol, värme och vårkänslor! Man blir så lycklig av det.

Pussegull jag har fått lite hull


mariELLE!

ELLEGALAN!

Dumt dumt dumt! Jag missade den, och hur kunde jag glömma? Har siktat in mig sedan december eller november att jag skulle se den och så MISSAR JAG DEN! Jag som planerade att skissa egen klänning till ELLEgalan och vinna biljett dit. Jaja, någon som vet när reprisen kommer? (om de nu kommer någon?)

Känner sådan lust, lust lust lust att ut och storshoppa! Åwh vad de var längesedan jag unnade mig själv något. Så trött på vartenda par jeans, på varenda T-shirt, på varenda klänning! Har sådana planer för vårens outfits nu så, gaah! Ni anar inte. Vet mina hmm.. 6 klädkoder till våren i alla fall. Ut och handla :D when? .. don´t know. Men alltså, något blir de nog imorgon. Ska ut och göra lite ärenden osv med Mattias på stan imorgon, ett litet (eller några få) besök i klädbutik måste jag få. Behöver min lilla dos av shopping nu alltså. Det har varit jul och nyår och jag hade nyårsklänning och jag hade kläder till julafton, har ju inte handlat till mig själv på massa länge nu. Need som pepp för att undgå depp - trixet? Buy something to your closet :)

Åh, förresten. Fick min älskade dos av mamma idag <3 Jag älskar Dig! Ens mamma är den närmsta i ens dotters hjärta. I alla fall i denna dotterns hjärta. Mamma betyder allt för mig, kan inte leva utan henne. Jag är så makalöst glad över att de finns telefon, hur skulle jag annars klara mig att vara 40 mil ifrån henne? Vill inte ens tänka den tanken.

Vet ni? Jag är nattuggla, klockan är 03.06 väldigt mycket time to go to bed nu alltså. Ska upp tidigt imorgon!

Så tjipp & tjopp
till sägen jag nu tar ett hopp.


i am

f*cking in love with mattias.
Var bara tvungen att massinformera. Skriker gärna ut till hela världen hur kär jag är.
(sorry typ morbror om jag svor, men du skulle kännt likadant om du vore i mina skor)

Vi - Jag & Mattias
har haft en kanondag tillsammans faktiskt. Började med att mamma ringde och väckte oss runt halv ett, låg uppe till typ 5 i morse och bara snackade och snackade och snackade. Makalösa. Drömmar, förflutet, framtid.. allt mellan himmel och jord. Väldigt mysigt.

Sedan gick jag upp, dukade fram fruuukost och tillagade kaffe. (äckligt kaffe, jag saknar zoegas, men ska inte klaga) vill jag ha mitt kaffe få jag väl för attan ta och köpa de själv! haha! Därefter trippade vi ner till stan för lite ärenden :) lite olika, vi tog även en kopp coffee hos Lisa (syster) & Emil (systers pojkvän). 
Framåt kvällen gick vi till en trevlig pizzeria/restaurang och köttade i oss smarrig pizza - oxfilé bajjesås och hela de där kittet. Såg ett gulligt litet par bordet bredvid oss som kanske var runt 14-15 som delade en hawaiipizza, that´s cute. Såg att dem var riktigt kära i varandra, känna sig lite vuxen och käka pirre på restaurang. De skulle säkert gå och titta på någon skräckis på bian eller nåt efteråt. hihi. haha. tycker de är roligt. Lata som vi är tog vi faktiskt taxi hem sen, men hade tur med taxametern som inte gick igång, så den lilla resan kostade bara ca 50:- då är de värt de alltså.

Nu är till bädds.

Kisses & goodnight.



It´s complicated to...

söka jobb!

gaah! De var varit en riktigt (ursäkta ordval) cpidiotdag idag! Fast samtidigt mycket bra liksom. Världens bästa Marielle ringde mig och tipsade om ett skitbra jobb. Tågvärdinna! åhåh, alltså så klockrent, jag vill HA det. Gå på SJ:s X2000 eller nåt och se trevlig ut "Nyyyya resande, nya resande!" me want this.

Men så visade de sig att deras idiotsätt att kunna söka jobb på var de mest störda jag varit med om, deras bajshemsida funkar ju inte. Helt trögt alltihop. Först liksom SKITGLAD för att söka ett sådant jobb och sedan skitdepp för att hemsidetrollsmögetröget inte funkade! fick sådan damp, till och med mattias fick damp på skiten (som för övrigt också tyckte att de var ett kanonjobb till mig) Jag vill ge världens största KRAM TILL MARIELLE IDAG! Tack älskade du för denna chansen. Du är en sann vän - de ska Du veta. Marielle har gjort dagens gärning <3

Efter cirka tjaa.. 5-6 timmar såg jag att jag i alla fall hade lyckats få iväg mitt CV till SJ och att de nu var på plats hos dem och att jag blir kontaktad om jag blir utvald till uttagning & intervju, allt jag behöver nu är pepp och "önska-mig-lycka-till!"

Växlade några ord med Claes idag också :) Var kul att prata med honom. Börjar faktiskt sakna min kära familj lite. Men kommer hem en liten sväng snart.. om typ en månad. hehe. Ok, de var ett tag till :P Föresten så vill jag be alla mina kära VÄNINNOR att försöka inte planera alltför mycket under helgen 13-15 feb! Någon under dagarna hade jag tänkt bjuda hem de söta töserna på dinner/tjabbkväll till 100% och samtidigt fira att Marielle blir systemet-oldish. Men de kommer självklart mer information om de hela! Men skriv en comment om de skulle vara några problemas, ni vet ju vilka ni är <3

En sak är i alla fall säker, de blir sjukt god middag, SING STAR, VIN, CHIRRE & DIRRE, cigg & rock n´ roll!
Miss you my dolls<3

Släktträff?

Uppe med tuppen! Runt ca 9.00 var jag & Mattias på G! Skulle ner på stan och träffa hans käre far. Mycket trevlig & snäll. Så får man bara hoppas att man själv gjorde ett gott intryck. Väl på fiket mötte vi även Mattias ena syster, kusin + pojkvän. Efter en stund ploppade även hans morbror upp, så idag har jag fått ett litet smakprov på familjen. Visst börjar de likna något? ;)
Sedan tog vi en sväng på stan, vrålhungriga så vi slängde i oss pizza på vägen hem. Lite lata idag :)

När vi kom hem tog min sötis en liten tupplur, hih. Något speciellt med att se honom sova, men egna sötnos <3

Sökte en massa jobb igår - fick svar idag.. råkade tabba mig lite kort, men de löser sig. Ska bara skicka iväg ett nytt CV så ska de nog gå som en dans. Ingenting att oroa sig över vet ni. :)
Nu är jag faktiskt mest bara väldigt trött, somnade när vi tittade på film tillsammans med Danne i soffan. När filmen var slut gjorde vi mumsiga toastmackor med ört creme fraische, skinka, ost, sallad,  oregano & ketchup. Mums i MUN kan jag säga :)
Så nu ligger jag mätt & förlåten... nej.. hehe, belåten i sängen och ska snuffsa kudden. Ska bli väldans skönt faktiskt. Längtar till Sara kommer och turnerar i Linköping! :D Ska bli wonderful.

Och huuh! LONDON! Får mig ett eget litet leende varje gång jag kommer att tänka på de. De kommer blir så himla nice att jag faktiskt inte riktigt kan föreställa mig hur bra de kommer att BLI! YES! :D

nanna kudden, sov så sött
nu börjar jag nästan se rött för jag är så trött
är lycklig för jag ska sova med den finaste människa jag någonsin mött.




Girl on the Loose.

Först och främst innan jag börjar skriva om dagarna händelser så vill jag mina dear friends - Be om ursäkt.
Jag har blivit en riktig slarver med att uppdatera bloggen. Kan kanske vara så att jag finner tid till annan som verkar vara mer roligt. hehe. Jag vet inte, datoranvändning har minskat sedan jag kom hit. Hittar på en massa andra saker istället. Pussas, kramas, lagar mat, handlar, träffar vänner.. tja, likadant som hemma egentligen.. men jag är inte ensam på samma sätt här. Är ju Med mattias hela tiden och ja - vi har väldigt svårt för att låta varandra vara. :)

Äntligen har jag tagit tag i mitt arbetssökande och har sökt en hel del bara idag. Mitt CV blev klart också, färskt som nya jordgubbar är de. Bäst att arbetsgivarna vill smaka på det :)

Kollade på Pam Girl on the loose med Mattias igår. Alltså, jag vill verkligen inte ha fördomar, men jag kan inte låta bli. Hon vill utmärka sig och vara blond. verkligen. Men liksom, när man kikade på alla människor som var runt henne... inte en enda snygg tjejkompis. Hennes stylister var tjocka gamla tanter. Hennes assistent var en medelålders man... hon kan ju inte ha en enda väninna! Why? Jo, probably för att hon måste känna sig uppmärksammad, snyggast och tja, the one liksom. Stackars människa. Stolt över sina 60 madrasser som hon hade haft sex på allihop. Jo tack, vem fan fattar inte de? Sorry, men jag blir så ledsen. Hon gör en dokumentär och utmärker sig för att vara blåst! Jag hade blivit mäkta imponerad om hon hade gjort direkt tvärtom! Visat sig vara klipsk och smart, inte korkad och dum i huvudet. Jo visst, hon älskar djur, därför hade hon loppis och sålde en del av hennes grejer och skänkte de till någon organisation. Min kommentar, visst de är... Cute. Men hur mycket av de hela organiserade hon själv? Hon bar på en tung spånskiva för att "visa kameran" det hela. Sen då? Jo tack.. hon hade nog en del män som skötte resten. Tyvärr, kommer jag bli beroende av dokumentären, bara för att hoppas på att hon kommer säga något smart under tiden hon krålar naken i sitt lilla hot tub. (pffffft)




En rolig nyhet som gör min väldigt glad är att jag kommer få besök till Linköping snart :) Min älskade Sara Darla kommer den 29/1 och stannar till den 2/2 (lindas birthday by the way, congrats hon!) Det blir chill-i-dill och donseskorna ska på någon kväll också. Nathalie fyller även år under tiden Sara är här, så de kanske blir lite födelsedagskalas också :) VI kommer nog ha en del att göra minsann. Sedan kommer jag nog inte påbörja min hemfärd förrän FREDAGEN den 13:e! Läskigt huh? Liksom sätta sig på ett tåg fredagen den 13:e känns inte alltför stabilt. Men får se de som en lyckodag istället. Jag & Mattias ska hem till mitt HEM och träffa mina vänner och min familj. Ska bli väldigt mysigt. Tänk att jag liksom ska hem till mitt hem och hälsa på? Underligt. Tänka sig.. en adressändring närmar sig med stormsteg, känns lite i magen faktiskt. Men mest med positiv känsla - på väg att leva mitt eget liv, på egen fot! Mamma - det är dags att klippa navelsträngen nu, vare sig vi vill eller inte. Hon är ändå alltid den som kommer stå mig närmst om hjärtat. Så känner nog minsann alla för sina mammor. Mamma är bäst.

Nu är klockan 23.31 och jag ska lägga huvudet på kudden och sova.

Godnatt alla mina älsklingar, I love you.


Chill with M & D.

Goodevening people.

En superdag måste jag börja med att säga :) Sov kanske för länge eftersom jag och mattias kom överens om att vi skulle upp i tid idag. Men slutade med att vi kollade på film till 4 inatt, då var de lite svårt att ta sig upp till kl 10.. Men framåt eftermiddagen drog vi ner oss till biblioteket en sväng, för att skriva ut CV och så vidare, jag ska skaffa mig ett bibliotekskort imorgon, för ska ner där igen då. (mattias hade glömt skicka sitt cv till sin mail).
Därefter gick vi en sväng på stan, kikade butiker och tog de lugnt. Njöt av varandras sällskap. Sedan tog vi en fika tillsammans med Joanna & Nathalie på ett mysigt fik. Var skoj att träffa dem två, fick fnittra lite i tjejigt sällskap, inte helt fel. träffar ju mest pågar om dagarna nu :) Lite girlie måste man ha.

Sedan pickade Danne upp mig & Mattias i stan - körde och beställde pizza och köpte cola. Har relaxat och snackat skit hela kvällen. Just nu sitter de små pågarna och spelnördar sig lite, gör dock inte mig något. Får jag lite tid till att skriva lite i bloggen och glo på "The ultimate finale" - fighting!!! hihi, kan inte hjälpa de, men jag älskar att kolla på fightingsporter där typ ingenting är förbjudet. Nyss såg jag en som fick tusen mega bauta slag i huvudet, så de sprack.. Men jag bara sitter och tycker att de är liksom, hm? Inte kul kanske? Men de här killarna gör ju detta frivilligt och blir antagligen taggade av sin sport hur mycket stryk dem än får. De är ju de sporten går ut på, så de har ju bara sig själva att skylla om de skulle gå riktigt j**la illa.

Så skönt alltså. Jag trivs verkligen här, sitter med tunika, leggings och rosa tjocka mysstrumpor med fötterna på bordet och bara njuter. Det är så skönt att bara vara här och de viktigaste av allt - att jag kan vara mig själv.

Har pratat en del med Mattias ikväll, och planerat en del saker. Men tyvärr måste jag hålla inne på de ett tag till, håll ut mina vänner. Information kommer så snart jag vet att de kommer att ske. :)

Jag visste att jag skulle ha de bra,
men att de skulle bli SÅHÄR bra anade jag aldrig.
Makes me happy

Linköping

Yees!

Nu är jag här! och kom fram till innan jag ens hade satt mig på tåget att jag tänker inte ta hem alla mina saker igen! För de första en jävla packning, för de andra - I belong here.

Mattias.
Är en underbar människa. Han tycker om mig, han är ödmjuk och go. Han hade gjort plats åt mig i garderob (inte att jag skulle bosätta mig där utan till andra ting) och fixat låda till mina kläder. Åhw! Marielle är in Love och vet ni? Det är en satans happy feeling!
Jag har de hur bra som helst här, jag känner mig hemma, även om jag inte hittar nån mer stans är till Ica nära, så trivs jag väldigt bra här.

Alla är goa, snälla och rara och det enda jag saknar nu är alla mina vänner & familj nere i skåne + Västerås + USA! Men alla kan ju inte befinna sig på ett och samma ställe, hur kul skulle de vara? Att ha alla så nära blir ju mer som en vana då. Hinner inte sakna, hinner inte uppskatta sina vänner på samma sätt. Enligt mig.

Än så länge har jag inte så mycket mer att berätta. Jo! One thing - jag beslutade mig för att inte titta på lägenheten igår, och bestämde att vänta med lägenhet tills jag skaffat mig ett jobb. Punga ut pengar utan lön till hyra kan kännas ganska surt, så då spar man nåra tusen till tillexempel London :P och shopping, typ nya skor, kläder, make-up.. hårförlängning? Klippning också för den delen, stackars mitt hår är i stort behov av en klippning. Blir att jag och mattias får göra ett litet besök hos frissan tillsammans. Ser ut som små troll båda två. Ja. Söta är vi =)

Nix, vet ni? Ska ta min lilla promenad till Ica nu...

Till Linköping jag far
och mötte en karl
Karlen han var snäll
och blev förälskad i marielle.
Marielle hon blev förälskad med
och nu sover de tillsammans i sked.

Love is in the air.

Kaabooom!

nu kör vi ner grejset! :D



Glans!

Jahaja - då råkade man fastna framför datorn i över en timme. Satt och kollade lite bloggar, växlade några ord med M, chillade. Sedan kom jag att tänka på att de hade varit lite skoj att se en sketch med Johan Glans.. öh, jo tack. De slutade med att jag satt och tittade på en hel timmes show som var uppdelad i 6 delar på youtube. Good Marielle :) Men, de kunde faktiskt behövas ändå, var inte på så fasligt bra humör innan. Och nu är klockan på en bättre tid för mig för att packa och lyssna på musik på. Alltid samma visa runt 21.00-22.00 det är Då jag kan sätta igång med saker som jag måste dona med. Sedan blir de läggdags runt ca 00.00-00.30 I guess.

Men måste faktiskt säga att detta var kanon, Johan Glans! Eslövs kung, min hemstads kung. Ja minsann! Tro fan att Eslöv har varit utsedd till Sveriges tråkigaste stad. Men liksom so what(?) idag? Glansen har i alla fall fått Eslöv att skina lite extra sedan han kom in i bilden.

Johans Glans är faktiskt dagens uppmuntrare.


Högar.

Börjar bli trött på att packa nu... hur jag nu kan bli trött på de när jag pratat i telefon med Linda i ca 2 timmar? Kläderna ligger i ett antal högar på sängen, och jag växlar hela tiden blicken på högarna och sedan på resväskan och frågar mig själv hur jag ska lyckas få ner allt..(?)

Skor ska jag också ha med mig.. så de får bli en egen väska för enbart skorna, annars kommer de aldrig gå. Herregud, har aldrig varit hemifrån i över en månad! Vill bara få de klart nu, så att jag kan relaxa sen. Får ringa Mattias så han får peppa mig lite. (blir väl dock som vanligt att jag inte vill lägga på luren)

En hög dit och en annan hög dit,
jag ska få ner varenda liten skit.

Last night with the girls

Igår hade jag en massa myskväll med tjejerna! =) Firade Nen, och kände samtidigt att de var som ett litet avsked för mig eftersom jag nu inte vet om jag kommer att flytta med en gång eller ej till Linköping.
Kvällen var mysig med middag på restaurang - Fläskfilén! JA! Fruktansvärt puligt! Efter Elan - gick vi hem till Jenny för att käka lite efterrätt! Mäktigt eller vaddå? Haha! Chokladmousse! Och som grädde på moset tog jag lite av saras laktosfria mousse och hällde på som sås! Haha, skapligt mäktigt vill jag lova. Sedan drack vi Doleys med mjölk, allt liksom bara lade sig som en hinna i magen. Alla blev vi rätt övermätta och var lite sega ett tag. Men de drog vi igen med lite spel & charader :)

Sedan tog vi tåget till Eslöv, rackarns eftersom jag blev av med mitt tågkort på nyårsafton - punga ut ca 40:- för att åka till Eslöv? Ho ho liksom? Rena rama Rånet för sören. Men jag tog en fuling hemåt och tryckte bara barnbiljett, moha! Lyckas man bara se snäll ut så är de ingen större fara. Jag tror minsann att skånetrafiken överlever även om jag inte trycker vuxen alltid. Borde jag ändå få liksom! Har redan lagt ut 1000:- på ingenting nästan till dem. Så de så ;)

Vill i alla fall tacka mina tjejer för igår, med mat, lek, lite smutt smutt på vin & drinkar & dans. Var jättetrevligt!

Idag blir de bara för mig att tvätta & packa all day long. Vet inte hur jag ska organisera ihop allt som vanligt, alltid samma visa när jag ska resa någonstans. Spelar ingen roll hur långt de är eller hur länge jag ska vara borta - har alltid samma problem ändå! Men liksom EN månad, nu är de egentligen bara till att packa ner så mycket som bara får plats. En månad är liksom 30 dagar! 30 dagars kläder & skor & smycken & scarfsar! Skepp & Hoj!

Det kommer nog ploppa in ett & annat inlägg idag när jag stöter på mina packningsproblem, vad fasiken? Jag skulle behövt mig ett glas vin till detta, så att de hade runnit på lite grann! :P

Tjipp tjopp
jag tycker bättre om Center än Plopp!





Hittade min webcam på datorn igår, så var tvungen att leka med den lite och stoppa upp tårna i linsen...tyyyp!


I miss.

Hello people!

Dagens plus

åker till Linköping om två dagar
träffar tjejerna ikväll, with dinner & great-time
rumsstädning
hittade 400:-
nya H&M katalogen damp ner i brevlådan i morse
åt en ca 2 timmar lång frukost, fast läste mest en massa tidningar under tiden
Relax


Dagens minus

illamående + magont
stressad
rumsstädning! (både positivt & negativt)
snöade i morse som blev slask
vill ha nya kläder och de är NU.
..och nya skor.


Sedan vill jag tillägga att jag saknar min Natha så grymt massa mega mycket!!! Kom hem baby!



All you need is love.

Baa.. what a day! Chefen hade tänkt knasigt med personal idag och satt in för många, stackars Vicki var dock sjuk idag, thinking of you honey <3 (vet att du läser, du vågar bara inte erkänna :P Hon får minsann se till att bli frisk till imorgon, för sen leavar Marielle this hopless city och åker till Linköping for one month, or two....or... three? Vi får se vart allt leder. Ett arbete är ju Viktigt!

Nyårsaftons händelser slutar inte att förvåna mig än! Nu har jag insett att jag söp bort mitt tågkort, jippie liksom som gällde ända till slutet av Januari, bra Marielle! Ge mig en klapp på huvudet vet jag, eller smisk i stjärten. I morse tänkte jag inte på de eftersom jag sov hela vägen till jobbet och ignorerade tågvärden... Men på hemvägen var jag tvungen att visa, bad kontrollanten att han skulle komma tillbaka igen eftersom jag inte hittade mitt kort, men han hann inte komma innan jag gick av igen :) Sköööönt, hade lika bra kunnat vara en riktig surgubbe som hade gett mig en räkning på 1000:- ! och de tackar vi ju helst Nej till. Så Nu får jag BETALA för att åka till jobbet imorgon. Hoppas att jag har en snäll mor som sponsrar mig med en liten slant. Please mom, var inte meningen att bli av med mitt tågkort. Hu hu hu!

Skönt var de i alla fall slutade en timme tidigare idag än vad jag trodde! Arbetsdag 12.00-17.00 slappt eller vaddå? Haha, känns knappt att jag varit på plats. Sen en sista skön, mysig dag vill jag ha imorgon med mina små töser <3 Gonna miss them!

Yupp yupp, nu ska jag ner och käka smaklig middag - det luktar curry faktiskt. Curry curry curry - Pau, do you remember?

och alla mina vänner, all you need is love!


Still drunk.

Godmorgon, det är nu den 2 januari 2009 och Marielle är fortfarande bakis sedan nyårsafton. En riktig kyckling vill jag kalla de! Det ligger inte på topp nu alltså, hoppas de blir en lugn dag på jobbet!

Mår illa :(



Bye



min blogg är lite B.

Jag tycker synd om min blogg, alla har så fina bloggar utom jag! Men va fan, hur lär sig alla hur man leker med html-koder och bajs? Är de bara jag som är för off, eller som liksom tappade tålamodet alldeles, på tok för tidigt på Webdesignlektionerna och hoppade av kursen och nöjde mig med Godkänt? What the fuck liksom! i efterhand ångrar jag mig, jag vill också kunna leka med bilder och få fint! Jag ska minsann lära mig jag också, men html-koder och Mrs Marielle Lindberg går inte ihop, de är bara så. Jag har för dåligt tålamod för att få rätt på en massa siffror och meningslösa engelska ord som jag inte ens fattar vad de betyder. Och så TROR man att man gjort rätt, checkar sidan och så ser allt ut som ett helvete, världens mess! Nääe, jag vågar inte ens ge mig på det! Too bad. Får väl skaffa mig en övningsblogg I guess. :P hahha, nu fick jag världens flashback - vilka problem mina lärare hade med mig för att jag inte fattade... och så rasade jag och suckade, stönade.. åårrh!!! Jävla skit!!! De gåååår inte!!!Q KEEEEEEEEEEENT! haha! Stackars Kent, stackars Andreas, stackars.. vad hette hon något konstigt namn på T. Åh, kommer inte på de.

Alltså dear Homies!
När jag skrev mitt inlägg i morse var jag fortfarande påverkad av des alcoholes! Läste igenom det och såg hur luddigt det var, men tänkte att de gott kunde vara kvar. :)

Men vill att alla ska veta att jag hade en riktigt rolig, härlig, fartfylld, glädjespridandes nyår!

Nu är jag lat, ska hoppa i duschen, sen plocka kläder - lite överallt i mitt rum, slänga i tvätt, kanske sätta på en och annan maskin också så att de mesta är klappat och klart till söndag! Sen åker jag på måndag!!! Och ska titta lägenhet på tisdag! Weeeij, kan ni tänka er? Nästa vecka kanske jag har eget boende och lär flytta in omgående, in Linköping!
Heeeey Hoooo Leeeet´s GO!

peace.



Uppe med tuppen!

Kan man verkligen säga. Vaknade runt 9.15 och kunde inte somna om igen... somnade nog runt i fyra inatt! Kom hem som en shakad höna i min fransklänning (som lämnar spår efter sig var man än går!) Fattar inte hur jag lyckades, men på tågfärden hem blev jag helt, tyvärr.... kanske lite för full... och ännu värre när jag väl var hemma. Då fick mamma passa sin pinsamma dotter. Jag hade telefonen i högsta hugg och tyckte att jag var jätterolig som sa "De brinner i knutarna". ett stort HAAAAAAAAAAAALLÅ!!!! när jag kom hem... men, inte kunde väl jag veta att mamma & claes hade gäster? Hoppsan.

Så mamma fick ta hand om mig, prata med M då och då för att jag fibblade med annat, VAD vet jag inte! I övrigt hade jag roligt igår, käkade en kall Mc donalts hamburgare som natha Punk hade fått ta i, som någon hade köpt runt 19.00? Hallå, ändå? Kall hamburgare? i väskan? På nyårsafton? hahaaa, så sjukt. Nu ligger jag helt död i min säng, alkohol är inget gott intag... det fördärvar rätt så mycket har jag kommit på.... minnet, hörseln (för man börjar prata högre när man är full?), förståndet, känseln... tja.. de mesta faktiskt.. och på tal om känseln! Jo tack, den lär ha flugit ner i en brunn eller något igår och spolats upp i en toastol och sen ändå lyckats komma tillbaka. Jag har sår och blåmärken och ömhet, precis överallt! Nästan så jag har lust att ge bildbevis på stackars mig. Nej, de ska inte bli en vana att lägga upp bilder så fort jag slagit mig, tror jag i alla fall :P

huuuhhuhuh! Näe, fy vad trött jag är, men de går liksom inte att sova.. och alla andra sover :(
Jag vill ha bakfyllemat. Jag vill ha sällskap. Jag vill åka till Linköping.

Ska bara tacka alla för en trevlig kväll igår! nice med stora partaj, duktiga tjejer som anordnat hela tjuttaballongen! Dagens eloge går till dem :)

RSS 2.0