Here I come.

Jupp nu väntar skåne på MIG! :D om cirkus en timme (och lite till) puffar jag iväg med tåget. Åker dock inte hela vägen till Höör, utan hoppar av i Hässleholm där LINDA min sockerpulla ska möta mig. Skulle ju egentligen dit först imorgonförmiddag med eftersom ingen är hemma.. så kom jag på att jag lika bra kan åka dit redan idag. JIPPIE! Så ikväll ska de bli mys med film och gos. Snacka skit och dricka kaffe. Längtar tills jag är framme, a LOT. 

Hubbe har redan listat ut att jag sa åka, så han har i princip legat och ockuperat min resväska under hela dagen.. nu får han dock inte plats där längre. Den är som vanligt överfull, men ska vara borta i två veckor, vi lket faktiskt innefattar 14-16 dagar (beroende på när jag ska åka hem igen). Så ja, då blir de som de blir.

Känner faktiskt min längtan nu, att få chilla i huset, dricka vin med mamma. Busa med Freddie, träffa mina underbara vänner, åka till Malmö och strösa runt på gågatan, besöka farmor.. åååyeeeaj! och om en vecka kommer älskling ner också, hoppas att vi finner glimtar där vi får tid att träffa några från övriga släkten. Och även att vi får lite semesterkänsla :)
Jag har missat att blogga en del, precis som Marielle skrev i sin blogg (m890316.blogg.se) så verkar de som att inte hon heller har funnit tid till att blogga. Men i badkaret minsann, där hade hon tid :D Påtal om den stumpan så saknar jag henne oerhört mycket, hoppas att vi kan hitta en lucka som vi kan ses nu i höst(!) Ja, för snart är det faktiskt höst! Hela sommaren är påväg bort, men får jag yttra mig så bryr de faktiskt inte mig i häcken... (eller någonannanstans för den delen). jag längtar efter att få rutin på mitt och att få plugga och att jag lever och kämpar för något bra! ÄNTLIGEN! Kommer säkert bli tufft med hellre de än att inte ha något alls att jobba för.

jag kommer inte ha min dator med mig nu under hemresan, utan baby tar den med sig när han åker ner... han har mer nytta av den på tåget än vad jag har .. jag läser ändå bara och äter en massa godis (medan han måste titta på film eller liknande). Själv tycker jag bara de kånkigt & ansträngande att hålla på med dator och sladdar på ett trångt tåg. Men vi änna olika ;)

Nå väl, puss på er mina söta vänner. tyvärr lägger jag inte upp några bilder nu, för de tar för lång tid, men de lär poppa upp en del efter skåneresan och sådär.. ska se om man kan snatta mammas dator lite då och då. :) JUST JA! Nu kom jag på! USBsladden och kameran ska ner i väskan också! :P

Och Hanna! Inlägget med våra wrrrrooooomracerpics kommer nog också ta sin tid innan de kommer upp, men har lagt upp dem på bdb! :)

Puss ya´ll!

Linda <3

Tack Linda för att du räddar mig i nöden <3
Vi ses på lördag! :*

Ivrig

jag känner mig helt efter i dag. Kaos i huvudet typ. Vet knappt vad jag håller på med, helt stissig och ivrig. Borde nog äta något mer så jag kan varva ner lite. Kaffe var verkligen ingen hit idag...

Ska städa idag också, ska bli varm och irriterad över alla saker som ligger på fel ställen.. och de värsta är att de mesta sakerna är mina som är utspridda överallt ! :(

Typiskt.

some needs!

Hittade ett par asheta skor i veckorevyn som bara är "ett måste" för mig. Står att de kostar 1400:- i tidningen men på hemsidan står de 900:- DK. Kan skillnaden verkligen ligga på 500:- från danska till svenska kronor?

product view of: Stefani strap sandal





Cruella Devil

Tänkte lägga in lite smått med bilder från gårdagen. Inflyttningsfesten hos Jeppe & Lina. Båda var väldigt trevliga + att jag fick träffa en transvestit också, inte varje dag man får det. Och sånt förgyllar ju. Tycker om folk som sticker ut från mängden. Så thank you Nisse med de långa, slimmade benen!



Jag och min businessman till höger :)




Baby & Manne..
(älsklings ögon råkade bli lite missbildade på denna bilden)




Mina älskade blå klackar! och en liten gruppbild :)

Public Enemies

Hello Bloggis =)

Vilken skön dag det är alltså. Även om dammråttorna springer runt och leker ta-fatt så orkar jag faktiskt inte bry mig åt dem..och be dem gå sin väg (dvs, dammsuga upp dem). Jag stör mig inte heller på att mina smycken och kläder och skor ligger utspridda i hela lägenheten, vilket jag i och för sig kan tänka mig att Mattias irriterar sig lite över.. men inte ens de stör mig (: Så lustigt. jag har verkligen bott i sängen HELA dagen. Radio East FM spelar det man vill höra om och om igen och jag köpte Veckorevyn tidigare idag (just för att de var ett fint armband medföljande). Så bra musik, chips, cola, en skön säng och bra läsning.. vad gör dagen bättre? Jo, att man har sin pojkvän som kommer och tittar till en då & då och ger mig en puss på pannan. Jag känner mig så ljusrosa inombords. Mjuk och behaglig.

Har fått hemresa bokad nu också, dock ingen biljett hem.. för vet inte om vi ska åka med Natha & Alle på vägen upp.. och om inte dem kunde så var kanske Sara sugen på att köra.. och blir de att ingen kör så tar jag och mattias tåget tillbaka :) Så inga större bekymmer med det.

Ikväll blir det BIO :) Bokade biljetter till den nya filmen med Johnny Depp i fredags - PUBLIC ENEMIES! Har en del förväntningar över filmen så nu håller vi tummarna!



....vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu dock. Har två böcker som jag tänkt börja läsa, men känner inte riktigt den "ro" i kroppen som man behöver för att börja läsa en bra bok. Om jag skulle ta och fundera över att plocka undan alla mina kläder & smycken som utslängt hejvilt över alla.. tja, kan ta en funderare över de i alla fall :)

Puss :*

Dagen efter

Dagen efter party ser ut såhär :) Tycker Mattias är sötast! Men de är helt värdelöst att försöka väcka honom :( Jag är ju pigg.. satt på radion och allt. Hubbe börjar bli trött på att ligga i sin korg nu också. mjuade som aldrig förr när han skulle få sin frukost tidigare. De värsta med denna dagen är att jag måste luska ut vad de är som luktar ruttet i köket... tog ut soporna innan jag lade mig igår, men vet inte riktigt om de bara var soporna =/ de löser sig. Måste ha frukost, vill ha fet frukost. Pizza.. eller ägg & bacon :D




Puss :*

DUNK DUNK!

wiihoo. Rocka loss i stor T-shirt och hotpants i sin ensamhet är typ.... LIVET! Sjunga högt och falskt, skratta för sig själv. Vara GLAD. Ingenting får minsann fördärva mitt sköna humör idag. Rock N Roll babys!

I know you want me, you know I want ya !
RUUUUMBA

Hoppa i sängen
, flyga och flaxa.. yeeeaj!
Ska bli dimma ikväll, och jag ska vara sjukt het.

Har redan rakat ben, och armhålor. En mask har rensat mitt face. Igår färgades håret och packades in. Kroppen är insmörjd med lotion. Kan inte säga annat än att jag är grymt FRÄÄÄÄSCH!

Så, hoopp hopp, puss på er!

Mättnad

Efter kaos i köket bland, 100 kastruller, ugn och spis igång, skvättande sås, gratäng som "gick över" kanten..(var för mycket i så det pös över på kanterna, minns inte ordet för det), plåtar med fastbränd ost och kastrull med fastbränt ris så avslutar vi ju med att - det märks att Marielle har härjat i köket men också att - Mattias tyckte maten var god och att: vi båda blev mätta och belåtna!

Nu är det stupa ner i soffan med kaffekopp i hand och luta huvudet på Mattias axel. Tack Gud för att de ännu inte är några barn inblandade i mitt liv, jag hade varit lagom medvetslös vid detta tillfälle....


GLAD =)

Jag fick gå till stan och köpa mig lite roliga saker... hihi! Blev en "gottepåse" från åhlens! Alltmöjligt fanns i den; hårfärg, Lee Stafford shineserum (till håret), örhängen och en del smink också. hihi! + att jag köpte en skål så att jag kan laga tonfiskgratäng ikväll.. åwh vad gott det ska bli, var evigheter sen jag käkade tonfiskgratäng! haha, alla tror att de är massa osmakligt, men det är det inte! Tonfisk, ris, hollandaisesås, tomater och lite lök.. ost på toppen in i ugnen en sväng.. och sen MUUUUMS! :D

Gick även en snabb runda till Hemköp, köpte månadens ELLE, där man fick en Marian Keyes bok, "är det någon där?" på köpet! Har smått börjat läsa den :) alla flickor tycker ju hennes böcker är så Himla Bra, så därför måste jag läsa och se om de har rätt i de dem säger.

Nu kurrar det i magen och jag har fortfarande färg i håret... så matlagningen påbörjar nog inte förrän om ca en halvtimme. Huuuh. lite jobbigt faktiskt.. hade i och försig kunnat sätta på riset så länge. För de tar ju också sin stund innan de är färdigt. i vilket fall, maten ska stå på bordet till klockan 21.00 då jag och Mattias ska bänka oss framför tv:n och se gang´s of new york där Leonardo di Caprio är en av huvudrollerna ... och Cameron Diaz om Mattias hade rätt för sig. Inte helt fel duo faktiskt, har inte sett filmen innan så vi får väl se om även den är så bra som Mattias säger :P En riktig "få se-dag" idag. Hiih.

7 minuter återstår på färgen. Så vad ska jag förmedla under de minuterna?
JO! Nu kom jag på´t! Var med om en ganska obehaglig grej idag när jag var på väg hem från stan.. Gick där med mina kassar och ganska så bra tempo på fötterna. Då ett (ursäkta mitt ordval) mongolid kom fram och skulle gå ikapp med mig. "Jag troor att du kan gå snabbare än så"... "jasså?" Då börjar "han" ta klivsteg och säga "boomkickabooom boomkickabooom!" "Testa Du också! Du kommer kunna gå lika snabbt som jag!" Här börjar de kännas lite jobbigt då folk går förbi och undrar om jag känner denna människa eller inte, vilket jag inte gör. Jag försöker luska ut hur jag ska bli av med den stackars killen.. och nästintill när vi gått förbi en tvärgata svänger jag in på den och säger "HEJDÅ" och lämnar honom. Han fortsätter rakt fram, men undrar var jag tog vägen.. haha!
ganska synd om de här människorna "som inte är som oss andra", men vad ska man göra? Jag vet ju inte vad han kan få för sig att göra, ellerhur?

Jaja, de var en kortversion av de hela, men i efterhand var de roligt :)
Puss hejs.

Uttråkad.

Jag är uttråkad så de heter duga... så nu beger jag mig till stan för att handla in lite godsaker. Ska köpa hårfärg och en hög med massa modemagazin. Kanske någon god kaka och gott te. Sen ska jag bara avnjuta denna dagen =)

Tacksam för att Mattias datanördar sig.
Love ya´ll!

Grannfejden

Grannfejden är ett ganska sjukt tv-program, men kan tänka mig att de är ganska så vettigt ändå. Tänk att de verkligen finns grannar som håller på och kommer i sådana stora gräl att de kan polisanmäla varandra.
Näe.
Lika tråkig som tidigare, jag lutar mig tillbaka i soffan istället och sörplar lite kaffe. To tired to write.

Förresten! Grattis Natha till kisen - Pussi! :D Som är grå och möjligen lik Hubbe :) hiih!
Jätteglad för hennes skull!

Puss & kram

Bakis och pannkakor.

Står och steker för fulla muggar. Höll på att bli galen innan, slängde två pannkakor innan jag fick in rytmen... eller först och främst efter de 2 misslyckade pannkakorna fick jag gå och köpa margarin för det suger verkligen att steka i vanligt smör! Tänkte att säkert inte gjorde någon skillnad, men de gjorde de...

Buuuurrr... rätt tråkig idag.
Vill tatuera mig. typ snart.

Puss.

Mitt namn är Marielle.

03.42 - sömnlös natt.

Ligger och försöker sova och för varje gång jag öppnar ögonen har det blivit ljusare utanför mitt fönser, ute vid min balkong där cigaretterna ligger och stinker. Fukten har gjort askan till något jordliknande i ask-koppen. Fåglarna kvittrar högre än någonsin och rummet är tystare än tystnaden själv. Tankarna som rör sig i huvudet är dock inte lika fridfulla, ljuva och tysta. Finner ingen mening med mina tankar som mest är obegripliga och osunda. Märkliga, udda. Svåra att förstå. Finner ingen mening. Ser saker som jag inte vet vad de innebär. Är det så en sömnlös natt är, obegriplig och svår?

Jag tänker på gummistövlar, clowner, svärd, fight. Japaner och tomrum. Jag ser ett slott, dvärgar knallandes och vaggandes. Från sida till sida tar de sig framåt. Tultande, som en gunga. Fram och tillbaka. Vad rör sig i huvudet när texterna blir så märkliga? Allt är oförståeligt. Särpräglat.

Ögonlocken tunga som bly, mörka som målade med bläck. Som Emils lillasyster Ida i Lönneberga. Det kliar i ögat, vad får mig att inte kunna somna? Något är och hälsar på, något stör mig. Vad som vill åt mig är dock mer problematiskt att förstå. Handen för munnen, dämpar mig själv utan att jag yttrat ett ord.

Lite Winnerbäck skadar inte denna ljusblå natt.
Hum hum från Humlegården och du kommer på benen igen :)

"Du som är ledsen och ensam
och funderar över vad klockan är
Du som har ingen att gå till
men väntar tåligt för det.

Och du som nästan tappat sugen
och är på vippen att ge upp
Kom och lyssna på vårt budskap
och ta kontakt med våran grupp

För det finns inga bättre kamrater
och inga tätare led, du sjunger
Hum hum från Humlegården
Det är så det är mellan blad och gräs
Hum hum från Humlegården
i skuggan under ett träd"

Happyface

Man blir inte annat än glad när man umgås med Joanna! =) Bara en massa flummeri hela tiden, och det är skönt.
Baby ringde mig och sa att vi var bjudna till inflyttningsfest på lördag... dresscode: Glitter & Glamour. Så ska kolla igenom garderoben och se vad den har att erbjuda.. om den inte erbjuder mig något passande får de blir en shoppingrunda på fredag :) Men hoppas på att det kommer bli trevligt, känner dock ingen.. men för sociala marielle ska väl inte det vara några större bekymmer. Dock kan de bli skrämmande att gå på fram och prata med människor som är mer "uppsnoffsade" , likväl kommer jag att vara "uppsnoffsad" men det försvårar de sociala kompetenserna på något underligt sätt. I och för sig, vi alla kommer se liknande ut så vad sitter jag och gurglar om. Blir mest nervös. Borde inte bli nervös.

I keep standing for hope and glory!!

Poor little Marielle.

Stackars  mig har massa tvätt att ta tag i idag... hemskt är de. + att jag känner mig yr i bollen (som om de skulle vara något ovanligt) Men idag är yrslen faktsiskt ganska obehaglig. Har ätit och så.. så fattar inte riktigt vad problemet är... Ska i alla fall ta en liten promenad med Joanna snart, ska bli trevligt så man kan få skratta lite =)

Har inte något direkt intressant att förmedla idag, förutom att jag är ledsen över att jag inte hittar min USBkabel till min mobil/kamera... så kan inte lägga in något på datorn.. och jag som känner för att bildblogga lite. Ledsen i ögat actually.

KissBajs.

Where are you?

Var tog alla mina läsare vägen?
Uppdaterar jag för sällan?
Har jag blivit för tråkig?

uwh, förlåt.

Kom tillbaka sötisar så att jag blir mer pepp att skriva fler knasigeheter!
Puss!

BUSDAG NR 1

Ja oj oj oj. Nog för att jag och mattias inte tog oss upp från sängen "på riktigt" förrän runt klockan 16... så betyder inte de att dagen har uteblivit och död. Nepp, de blev full rulle och började med en massa bus! Jag tycker om bus. =)

Bad mattias att han skulle räcka mig duschtvålen när jag stod i duschen, men istället för att få tvålen blir jag nedsprutad med manligt raklödder! Man tackar för den, jag skulle inte vara sämre, så tog slangen och blötte ner honom braordentligt precis när han hade torkat sig och tagit på sig kläderna! Ha ha! Men de fick jag igen för... när jag skulle ta min handduk och torka mig visade den sig vara helt nerkladdad av raklödder...efter att jag hade jagat mattias naken genom halva lägenheten fick jag ställa mig i duschen igen och skölja bort raklöddret.... så ja, här går jag nu och luktar inte direkt en ren och fräsch kvinna.. snarare en nyrakad man.

mattias kommentar av det hela: "bra att du luktar man, jag gör som djuren och sätter revir. Du är min, ingen annan man ska lukta efter Dig."

Jo, om min älskling är tillfredsställd med att hans kvinna luktar man så är de inga större bekymmer för min del heller. Nu ska make-up på, sen ska vi till hemköp och köpa gottstuff till hamburgare... eller handburgare som jag sa när jag var liten.. men helt ute och cyklade var jag i alla fall inte. De är en burgare och man käkar den med händerna, så var är problemet liksom? :P

...åwh vad jag luktar brunstig tjur....

not my day.

Älsklings tur att gå ut och ta en bira ikväll med grabbar :)
Jag har har världens tråkigaste dag och tröttaste, känns som att jag håller på att bli sjuk. Febrig och dan. Får väl spela en massa sims och GH ikväll eller nåt. Eller också bara gå och lägga mig i min ensamhet och vakna upp av en puss på kinden från min kärlek.

kanske börja läsa någon bok. kanske dricka en kopp te. kanske lyssna på någon bra musik. Kanske bara bry mig om mig själv, det behövs nu...innan skolan börjar. Känner hur de börjar krypa lite smått i kroppen och att jag blir lite orolig, orolighetsdrömmarna börjar komma tillbaka och allt på grund utav att jag ska börja plugga igen. Mest dumt eftersom jag vet hur underbart jag kommer tycka att de är att äntligen ta till med läshuvudet igen! Men det är Marielle i ett visst nötskal att oroa sig över saker som jag borde vara glad över. fast jag är glad och stolt att jag kom in :)

stop whining!
be proud.

Lägger möss ägg?

i marielles huvud när hon är bra skapligt förvirrad:

jag mitt mongo förstår inte riktigt hur djurriket fungerar. "lägger möss ägg?". alltså där håller jag med om att jag inte är high på nåt. Likväl som att jag undrade om fiskar simmar för ett tag sedan, i sin självklarhet förstod jag att fiskar simmar men att de kanske hade ett eget ord eftersom de använder sig av fenan! men icke de! :P Sen tyckte jag också att de vore mycket lättare om däggdjur lade ägg för de är mycket lättare att lägga på minnet, liksom Dägg - Ägg! Då hade ju vem som helst haft koll på sådana där däggdjur... och vad kallas dem andra för nu då? Rovdjur eller? amen herregud, nu var vi på samma ruta igen. Ja, tack den som hjälper mig att informera om djurvärlden.

Tack Joanna för att du hjälper mig under denna utbildning.

Som sadel på en häst

MIN DATOR ÄR SJUK I SIN IDIOT BAJSGREJ SOM DEN INTE ENS HAR.

Den finner ingen kärlek och glädje åt mig.  Den lever sitt liv och gör så att jag inte får skriva mina texter som jag ger sådan omsorg till. Jag har nu skrivit två inlägg varav båda har försvunnit för att Den (datorn) är körd. Inte konstigt egentligen, köpt på mellandagsrean för att ingen vill ha den i julklapp. Så varför skulle min dator vilja vara snäll för? Jo, faktiskt för att jag var snäll och ville köpa den och använda den och skriva på den med mina söta lackerade rosa naglar. Men det verkar inte vara okej för laptopen. Kanske någon annan som vill adoptera den? Jag köper en ny rosa, som jag kan krama och tycka om. Som andra tycker är ful men söt. En sådan dator som jag. Ful men ändå söt. Inte för att jag är ful egentligen.... men typ rosa.

I vilket fall - jag tackar Joanna & Nathalie för en superdag, ni är toppen! Nathalie har rensat sin garderob och jag hjälpte henne att tömma den.. hon ska få hjälpa mig att tömma min när det behövs, jag lovar <3 Känner mig skyldig henne massa grejer nu eftersom jag fick en full påse med mig hem med kläder som hon inte ville ha. Måste säga att hon gjort ett extremt bra jobb, hur lyckas man slänga 6 påsar kläder och fortfarande ha en väldig massa kvar? Lyckost. Åh, ost... vad gott! Lite brie hade ju inte suttit fel. Då hade jag kunnat fetta ner datorn lite också... som straff!

Vilket straff tycker du vore bäst?
lägga den som sadel på en HÄST! xD

 

Sömntuta

gah!
mamma ringde för några timmar sedan.. pratade med henne och freddie sammanlagt i en timme. Därefter blev jag så trött att jag la mig i sängen lite.. somnade väldigt gott brevid utsträckta Hubbe. vaknade för typ 20 minuter sedan då baby ringde och väckte mig, såg att Natha också hade ringt. Ska ringa upp henne sen, funderar på om jag skiter i att städa och gå till natha (linköping) nu. Känner att jag behöver komma ut, för det kommer inte bli städat här idag hur jag än kommer bete mig, stannar jag hemma fastnar jag antagligen framför tv:n och somnar om igen eller också kommer jag sätta mig och spela Sims, vilket man gör i en evighet om man nu spelar.

Så nu ska bara Nathalie wallberg svara på mitt sms, sen ska jag hem till henne och va där till baby slutar jobba, därefter ska vi till hemköp för att köpa falukorv, för ikväll blir det korvstroghnaoff och det ska bli ofantligt smakligt för lökarna (i munnen)

Puss ya´ll!

Unexpected.

Goddag mitt herrskap - både herre och fru.

Jag minns knappt vad jag skrev i mitt förra inlägg... så jag får ta och läsa igenom det senare. Jag har en sådan konstig dag idag.. en dag jag behöver göra mycket men inte alls känner för det, samtidigt vill jag hitta på saker, men vet inte om jag känner för de ändå. Väldigt underlig dag. Vaknade lite halvbakis i morse... av att katterna jagade sönder varandra och välte lampor i vardagsrummet. Hubbe har verkligen övertaget över stackars Nova nu. Han låter inte henne vara en sekund.. och delar jag av dem, så går ändå Nova till gallret för att se lite av Hubbe.. så jag förstår mig inte riktigt på deras relation för tillfället. Lite hatkärlek kan jag tänka mig att de är på gång. Men just nu är dem faktiskt jobbigare än att ha mina 3 småsyskon här. Och det är 2 KITTYCATS! kan bli helt galen på dem båda.

i vilket fall.. dagen är egentligen till för att städa - vilket dagen har varit till för sedan i söndags! Men jag orkar inte, jag orkar inte ensam och jag pallar verkligen inte ta tag i tvätten. idag vill jag faktiskt mest till nathalie, glo på tv och kränga chips.. tänkte möjligen våldgästa henne med det senare under dagen/kvällen. Jag vill spela Sims (men måste ladda musen till mattias dator, den är trådlås....musen alltså.... men den har inte mens..)
Okej - lite långsökt humor där, får se vem som fattar det! haha! Mamma lär väl tycka att de är roligt i alla fall eftersom det är hennes humor som man fått ta över.

Jag ska nog ta och kolla lite tågbiljetter till skåne, både för vecka 33 och till oktober när sara ska ha sitt partaj :D det kommer bli fett ös då, hiih! Vad jag saknar mina pluttisar i skåne. MEN - jag kommer snart!
Just ja! Från det ena till det andra.. jag fick hem en Cosmopolitan i brevlådan idag "som tack för att du handlat på Nelly.com så bjuder Cosmopolitan och Nelly dig på 3 utgåvor av Cosmopolitan". Hah! Tack så jättemycket, det var väldigt kärt av er eftersom jag inte beställt ett enda dugg från Nelly! :P Gullgrisar alltså.

Jag TROR att jag ska köra fram dammsugaren snart.. få bort de värsta katthårsbollarna och kattsanden som sprider ut sig som sand på ett hotellrum 100 m från sandstanden..
Så puss på er och ta väl hand om er, kanske hörs senare under dagen :)

Bye!

Nighty!

Hej.

Marielle är lite drunky in the crazy bollhead.
Har varit och druckit (fler än) en öl med Nathalie på 55:an.. jag glömde mina nyinköpta hetkläder hos henne, så de blir en lite titt in hos nathalie imorgon =) (allt för att undvika städandet) Vet också att Linda ska ringa typ 150 gånger imorgon (för att undvika städandet) vet också att jag ska spela sims imorgon (för att undvika städandet). 
åwh min humor jag älskar den. och förresten, nathalie är grymt söt när hon har fyllehicka för hon låter verkligen som en groda då.. fleeeera gånger om :P

det kom fram två mongo 08:or till mig och natha idag när vi sörplade bira.. det sjuka är att jag faktiskt knappt fattar riktig stockholmska!!! de är som en enda mening i 150  år och mer där till.. dem bara snackar och snackar och snackar.. och allt är bara en massa pissbullshit. Det är ingen myt... 08:or är faktiskt ganska körda. i och för sig, de hade valt att lämna stockholm... eller förorten Hässelby för där hade man bara TVÅ val när man började komma upp i mellanstadiet. Antingen att bli kriminell eller också att bli utsatt av de kriminella. Killen som snackade om att han rånade, sålde knark och dittan till dattan var fast vid att man var tvungen att välja antingen det ena eller det andra. Medan jag menade på att man faktiskt har ett val i sitt liv. Och om de nu är så att valet står mellan att råna eller att bli rånad...så väljer man väl ändå att bli rånad?! ELLER?! Jag tror inte på att de är så OTROLIGT GANGSTA-IN-THA-HOOD att man blir misshandlad och rånad och mordhotad och ja, herregud... allt detta påstådde denna 08:a. Är du klok nog? Be dina föräldrar att flytta, sök hjälp, gör något. Alla har ett val här i livet.. och försöker man inte göra det till något bättre får man allt bra skylla sig själv. De var huligansnack till knarkhandel.

i vilket fall, 08:a eller inte. som jag är en 013:a.. som om de vore bättre.. Vilket de f aktiskt är, så hade jag väldigt trevligt med natha ikväll.. de blev fler öl än vad som var tänkt men det ledde bara till det roliga. En massa paddrapar! haha! Hon är så söt den stumpan! :D

Tror jag lägger huvudet på kudden nu.. och om de är en massa klödd i texten så är det dels för att: min dator lever sitt eget liv och dels för att: jag inte är riktigt nykter.
Sova gott är något jag tänkt göra nu.

Sov gott
voff voff...like a dog...

jag sköt min hund när jag var 5....

nej, de gjorde jag som tur är inte... Hellström sjöng just de från sterion... att jag aldrig kan stava till det ordet...

i vilket fall.. har spelar hejdans massa sims, sen drog jag mig ut på stan och mötte upp nathalie för lite shopping. Ett par svarta håliga jeans och en oversize vit stickad tröja blev de för min del.. och ett sött armband =)
Sen fnitter på burger king.. trötta och fnittriga så de passar utmärkt för varsin öl för att avsluta denna braiga dag på ett braigt sätt =)

Puss & kraaam
älska mycket.

Latmask

Godmorgon!

Har precis kommit upp från sängen, har legat och dragit mig ganska så länge idag.. så himla skönt. Och de bästa som finns är att vakna upp i ett svalt ljust rum, balkongdörren öppen så det kommer in sköna vindar! Åwh! Underbart. Ännu bättre var det också att Mattias var uppe före mig så jag fick känna att jag "fick lata mig" lite. Great.
Nu är baby på badet och ska simma några längder med Manne.

- Jag ska spela Sims! :D

Tomt så det ekar.

Nu har kidzen åkt hem... dagen idag har varit så tyst och tröttig. Mest spelat sims och druckit kaffe tills jag blev helt skakig, inte bra. det var inte ens skönt att få det tyst efter flera dagar med liv och ståhej. Jag vill ha mer liv och ståhej! Mycket roligare. Göra saker. Ha någon att prata med hela tiden. Åwh. Mattias gick ju till jobbet, så de var jag & katterna idag - skittråkigt.

Mötte upp Mattias vid nio så gick vi och tog varsin pizza på Mozzarella. Dem hade godare pizzor där än vad jag hade förväntat mig... dem konkurrerar nästan ut Butterfly för min och Mattias del! Bara till det bättre för de är närmre hemifrån :)

Tror jag slänger mig på soffan eller nåt. Kanske spela Little Big Planet med älskling. Vi har ju inte hunnit spela det tillsammans ännu, mest kidzen som kört.. bara bra dock eftersom de klarar banorna åt oss :)

Helt slut.
Gammelmormor hette Rut.

Familjedag :)

Helloo dear people.

Nu har jag mina småsyskon här. Det har blivit mycket tv- och datorspelande, men ingen större fara eftersom regnet har öst ner över Linköping. Hade inte så mycket mer att välja på... (när man inte har bil & körkort)

Nu kommer Nattan och ställde sig och sa "hej". :) hon är så söt min snutta!
Vi har varit på äventyrsbadet idag! Var väldigt roligt, åkte RUTSCHIKANOR ;) (den du linda) som man åkte i med en båt, massa skoj :P sen vågor och grejer. Bubblat och busat!

Nu står Mattias vid spisen och lagar spaghetti med köttfärssås, ska bli väldigt gott. Ikväll ska vi på bio. Pojkarna ska se transformers och jag & nattan ska se Ice Age 3. hiihh. Mattias är lite smått avundsjuk som också vill se Ice Age. :P Men barnens vilja först vid detta tillfälle.. Just ja, har införskaffat ett nytt spel till ps3! Little Big Planet är GRYMT roligt, man skrattar ihjäl sig när man spelar det, roligt för stora som små.. jag och nattan skrattade så vi fick ont i magen igår.

Puss & kärlek.

Smarta ord.

Jag hittat ett väldigt klokt citat i boken "Diagnos: Duktig" (handbok för överambitiösa tjejer.... och alla andra som borde bry sig). Citatet löd: "You speed up by slowing down".  Är inte det utomordentligt bra? Ett så passande citiat till alla ivriga människor, till (nästintill) alla chefer, kvinna som man.


Mysdag!

Dagen började runt 9.00 i morse då jag gick upp och gjorde mig ordning för bergs slussar och sol och bad tillsammans med Lisa. Innan vi åkte dit tog vi en sväng till IKANO och fixade hennes kamera och så köpte vi ny kattsand till Hubbe, den som luktar så gott - lavendel. Every clean heter den och den stämmer verkligen :)

När vi precis hade badat och doppat oss kom regn och mera och ännu MERA regn. Därefter började knallar komma och sedan extremt feta blixtar, men vi tänkte.. äsch de försvinner snart..... så vi gick och tog en glass i ösregnet, satt och frös.. haha! Men tillslut fick vi ge oss och bege oss hem runt 14.00. På hemvägen tog vi en sväng in på Statiol där jag köpte kaffe och varsin pirog till mig & mattias.

Nu har vi besök av Krille, dricker kaffe & äter kakor, till soundet av åska och regn, tycker det är väldigt cozy.

Pusss på sötnosar :*

Inte alltitd som man tänkt sig.

Nu sitter jag här hemma 01.43. Gick in på Platå efter en låååång vandring i skyhöga klackar, My GOD! jag var nära att dö.. jag har förresten kommit på en sak.. att jag säger väldigt ofta att jag är nära döden, när jag absolut inte är det. Vad ska jag säga den dagen man ligger på sjukhus och verkligen är NÄRA döden.. då har jag gått och sagt de hela mitt liv liksom, så kan man ju inte göra.. då kanske inte någon tror på mig längre. men ni läsare förstår nog innebörden vad jag menar att jag är nära att dö. De brukar vara extremt jobbiga situationer som min kropp utsätts för. Ett hemskt pinsamma tillfäller eller liknande.

I vilket fall, när vi väl står i kön in till Platå är jag nära till att svimma. Helt dizzy i huvudet, mår illa och känns som att jag har nära till spya. Och jag var INTE full för fem enda öre... hade typ druckit en och en halv cider innan jag, joanna och nathalie begav oss ut. men nu i efterhand förstår jag att de är.. vad heter det nu, när man druckit för lite under soliga dagar? Vätskebrist! :D Så jag fick komma in, då vakten undrar om de inte är så att jag är väldigt full(?!) NEJ, jag var nära att svimma och står och håller en VATTENFLASKA i handen, idiot. Fick en tallrik med mat, som var kämpig att få i sig. Fick också pussa lite på min lilla älskling som var väldigt omhändertagande och omtänksam (som han alltid är, min pojke). Jag fick rådet att gå hem igen.. vilket jag nog gjorde rätt i. Joanna & nathalie var söta och följde med mig hem. Vi satt på balkongen och lyssnade på winnerbäck..sen har vi spelat lite GH som tog en evighet att få igång på rätt sätt, för att spela på 2 gitarrer. haha, ibland alltså.

Så nu sitter jag här och har alltså då (ärligt talat)... ni som är känsliga läsare bör sluta läsa exakt nu! ....... Sluta läs då, om du är känslig, ditt nötta! Jag har blivit dålig i magen :( Toaatacker en efter en. Det är SYND om mig nu. Ska somna på soffan hade jag tänkt mig.

Ledsen är jag i alla fall att kvällen inte blev så lyckad som jag önskade, men de kommer fler tillfällen. Stackars mina nyinköpta skor som inte fick vara med så länge. Och tur att jag hade med reservskor i väskan så att jag kunde ta mig hem igen :)
I vilket fall tackar jag Joanna & nathalie för deras söta omtanke ikväll. Joanna har både matat mig, erbjudit att bära mig och pillat mig i håret. Hämtat välbehövda drycker.. ja oj oj oj vilken kvinna hon är :)

Thanks a lot.
Sleep tight.

PLATÅ

Ikväll ska de bli fett rööööj! Blev skitglad att Joanna vill hänga med ikväll också! wiiej!

Det råkade bli en shoppingrunda idag som egentligen skulle vara obefintlig... Var ju bara Mattias som skulle handla och jag hade bara tänkt köpa mig ett par snygga shoes. Det slutade inte riktigt så som jag tänkt mig... vilket de aldrig brukar. har jag bestämt mig för att handla - hittar jag inte ett skit. Har jag bestämt mig för att inte handla - hittar jag alldeles för mycket.... så i fortsättningen ska jag alltid gå ut på stan med "inget shoppingberoende" i huvudet, för då växlas de väldigt fort till impulsinköp och dem är roligast (och dyrast för plånboken...) Men who cares.
Mina skor som jag köpte idag är så underbara att jag kan pussa och krama på dem =) råkade komma till Bianco samma dag som de hade fått en FET leverans.. så vad ska man ta sig till? De blev två par skor i påsen, men skulle allt vilja ha några par till. Alltså Bianco är faktiskt the shiiet, äger över Scorett!

Sen hittade jag lite reastuff på Gina och ett übersnyggt PARIS & KATE linne på MQ.
Ni ska allt få se min heta outfit senare ikväll innan de är dags att bege sig ut =)
Joanna kommer hit och leker "göra barbiedockan fin" snart.

Puss :*

Gäst på företagsfest

(nu kom åskan hit)
eftersom de åskar och jag inte har megakoll på hur farligt de är att sitta vid datorn just vid detta tillfälle slänger jag iväg ett ganska så snabbt inlägg innan jag sätter fart med att stryka, vika och hänga upp ren tvätt i garederoben.

Mattias & hans gäng på företaget ska fira rekord som är satte gång efter gång. Marielle är bjuden att komma efter att buffén är uppäten. Varför är de inte som på claes företag där de går på melodifestivalen och får sitta i VIPloger för? :P Men jag ska icke klaga, den dagen kommer :)
Ska i alla fall dressa upp mig till imorgon då det kommer bli röj på platå. Jag hoppas att de blir hyfsat "lugnt" eller att rätt personer inte kommer att vara på plats (dvs de som misshandlade mig & hanna).. Om jag ser dem, håller jag mig på avstånd och ska inte provocera. Kommer dock kanske att vara lite scraj.

Tackar Sara för våra pratstunder idag <3 Uppskattat!
Saknar mina vänner, snart ska jag komma hem!
Love ya :*

Very HOT.

varför kom det ingen åska till Linköping inatt för? Nu håller jag verkligen på att dö för att vi inte får någon rensningen i luften. Det är verkligen Utomlandshetta här. Ca 28 grader i sovrummet inatt, lyckades komma ner till 25 under natten när vi hade balkongdörren öppen, helt sick. Kan inte minnas att de var såhär varmt förra året.
mattias ringde mig nu när han var på väg till jobbet - "ta inte på dig några varma kläder ALLS" Det var tydligen väldigt HOT ute. Så då får jag lyda det rådet :)

Måste till Ur & Penn för Jetset klockan som jag köpte - batteriet har redan sabbat på den, så måste dit och skaffa mig ett nytt. Sen måste min kära lilla Hubbe få sig lite kattsand också. Verkligen helt slut, hade hoppats på att jag & lisa skulle åka ut till Ikano så att jag kunde köpa kattsand på djuraffären, för där finns kattsand som luktar lavendel och ingen bajs... och det tycker jag är fantastiskt bra, även om man typ betalar 400:- för kattsand. Men allt för att de ska kännas så rent som möjligt :) Hatar kattkiss-och-bajs-lukt.

Sen måste jag ta och dammsuga idag.. Hubbe fäller ner så SJUKT mycket. Hittar hårbollar effter hårbollar överallt! Men det är ju inte hans fel...Nå väl. Måste dressa mig nu!

Puss & Sånt.

RSS 2.0