ROLLING STONES

yeea! Start me up!

en varm värmebölj har flygit in för Linkan! Solen skiner dock inte speciellt mycket idag, men vinden är varm och skön och solen kikar fram då och då :)

Det blev en mysig kväll igår. Jag & Mattias surprisade hans bror Simon och Linda med två feta flintastek, potatissallad, bajjesås, en box med rött & ett sexpack med öl igår. De blev en riktigt nice kväll. Mycket snack och skratt!
När grillningen var kvar höll vi klar elden i grillen och gjorde vår egen lilla brasa vid bordet i trädgården.. Grannarna tittade lite snett när de brann för full rulle inne på tomten :P

Nu sitter jag på Mattias kontor igen och tog med lite käk, börjar bli en liten mysvana att komma till jobbet med lite mat till min älskling. Sen kan jag sitta och chilla vid datorn och dricka nåra koppar cafe latte :)
Blir jag trött på´t kilar jag ner en sväng och solar en stund. Har ändå inte mycket bättre för mig hemma. Eller iofs där finns fortfarande en del att ta tag i... gästrummet till exempel! De måste bli någorlunda iordninggjort till natha och alle kommer om vad blir de... 2 veckor?! :D
Och Sara kommer till Linkan nästa torsdag lagom till valborg, ska bli riktigt skoj. Sen planeras de in att Linda snart också ska komma så jag är faktiskt överlycklig! :D Mina sötnosar ska komma och leka med mig. thihi!

Näe, nu vill jag höra Mattias ta ett samtal, har aldrig hört honom i säljaction :P

Puss PUSS!

STADSLIV.

åter en härlig dag! =)

Inget har dock blivit gjort som planerat, men den är ändå fortfarande underbar.
Jag & Mattias började dagen som igår med sol & kaffe på balkongen. Sedan göra sig i ordning för en härlig runda på stan. Idag handlade dock inte jag något men mattias handlade lite smått & gott.
Ikväll har vi bestämt oss för att gå ut och äta middag, kvällen var planerad att vi skulle grilla med gammalt umgänge till Mattias men vi känner oss just nu aningen trötta för att bege oss och vara sociala.
Så vi myser med varandra istället ocgh käkar något mumsigt på Butterfly närmare kvällen. =)

Under dagen har vi stosat runt på stan och även stannat på torget för att njuta av ett glas vitt, eller i Mattias fall en goda öl. Aningen irrierande dock när byggarbetarna tog tag i att skära ut plattor mitt på eftermiddagen när de satt en massa folk mitt på torget för att ha en trevlig stund i solen..... men bullret avtog efter en stund. Såg dock att många brusade upp sig lite smått. Men a man gotta to what a man gotta do. tyyyyp!

Så nu är vi hemma igen och är trötta, kanske är de så att solen gör en lite trött, men vad gör de? man njuter ju till hundra när de äntligen har blivit riktigt skönt väder! Great time rakt igenom!

Puss & kram
vi ses på stan...(?)

CITYDAY

har varit en riktigt skön dag!
den började med att jag öppnade ögonen i morse efter en godnatts sömn, tittade på min älskling och log för mig själv. Gav honom en puss på pannan. Därefter gick jag upp och satte på kaffe, väckte Mattias lite snällt. Sedan var de njutning på balkongen ett tag i den varma solen. Vilken soldag de har varit, äntligen har värmen kommit till Linköping!!!

Efter steket gick älsklingen till jobbet och jag fortsatte att göra mig i ordning för att sen möta upp Hanna på stan för att ta en skön fika på nån av alla uteserveringar. En god pastasallad med kycklingfilé, feta & avocado. :)
Sedan strosade vi runder lite på stan. En ny t-shirt och ett linne samt några söta armband följde med hem i shoppingpåsen. Dock har jag inte hunnit komma hem då jag bestämde mig för att köpa lite thaimat till mig och mattias, så har lunchat med honom och nu sitter jag på hans kontor och chillar runder på nätet.

Ögonen är dock aningen trötta just nu och jag längtar faktiskt efter att få komma hem och få koppla av. Mysa lite med min Hubbis och titta på nån film och kanske dricka lite te.

Älskling överraskade mig idag! Nog för att jag visste att han skulle köpa ny tv och playstation 3, men inte nog med de! Han beställde guitarr hero world tour till mig också :) hihi, så nu är jag superglad!
Måste hitta ett gäng som vill erövra världen med mig nu bara :P

Yes, när solen skiner, skiner även kroppen!
Så enkelt är de nog.

Massa kärlek till folket!

THORN

Please, don´t ask those questions again
Don´t make me think of what´s been and
What I did before I met you
Companion of mine.


Love is my drug.

Jag tackar alla mina älskade vänner för att ni finns för mig.
Jag vill kunna bevisa hur mycket jag uppskattar er, och en vacker dag ska jag göra det.
Varje dag försöker jag via telefonen bevisa att ni är dem bästa, men det räcker inte för mig.

<3

I love you all.

DIAGNOS: Duktig

Så.
Då har man varit på stan. Handlat hem sig ett må-bra-kit.

4 böcker:
Diagnos: Duktig
Erfarenhetens lexikon
Ta makten över dina pengar
och sist med inte minst den bok som förväntas få heta diskussioner; Om Jesus av Jonas Gardell.

till böckerna har jag också köpt mig lite smink och en ny skiva: John me - I am John.
och till köpte jag mig också tre par nya trosor och en box med rött.

Så nu ska jag ladda upp mitt inre, peppa istället för deppa och mysa med mig själv och min kitty cat.

Imorgon ska jag tillsammans med min älskade pojkvän gå ner till ams, till "jobbdagiset" som jag kallar det. Man måste gå dit en gång i månaden för att hitta jobb på annonser. Låter lite som ett dagis för arbetslösa vuxna människor. Dit ska vi gå tisdagar eller torsdagar mellan 10-12. Ja, det låter så dumt. Och på något knepigt sätt väldigt förnedrande. Efter att jag varit på jobbdagis ska jag köpa mig nya gympadojor och därefter om vi hinner - gå och träna en sväng. Och om jag hinner lite till ska jag till något solarium och påbörja lite solbränna innan folket dör av att se en. Eller i alla fall att dem tappar synen pga bländning!

"I won´t say that I´m unhappy with you
I won´t say that I don´t know what to do
I won´t say that I´m unhappy with you
take this heart and make a dream come true"

Tråk!

Nej usch vad trött jag är!

Blir helt tomt när mattias går till jobbet. Så städar jag lite för mig själv, läser lite i Elle och dricker en kopp kaffe. Sen blir klockan 15.00.. typ 2 timmar kvar till jobbet. Vad fan ska man göra då? Jag börjar bli jättetrött och funderar på om jag ska gå och vila.. nej? Inte vila. Då går de fortare till jag ska till jobbet. Ringer någon vän, men ingen som svarar... :(
Ja, vad ska man göra när man bara har två timmar kvar innan jobbet? Det finns entligen massor att göra, men liksom ändå... vad? Vad ska jag göhöhöhöra?

Tråkbajs tråkmåns tråk tråk tråk!
Radiokanalen börjar bli uttjatad... Hubbe sover.

jag har tråkigt.


Vacuum Cleaner

Då har man införskaffat sig ett nytt städkit.
En illgrön dammsugare och en förskräckligt ful strykbräda!
haha!
en å annan sladd hängde med ut från claes ohlsson också. Men de behövs alltid extra eluttag!

Så trött man blir alltså när man varit sjuk i en vecka och beger sig ut en runda på stan...helt sjukt.
Följde med Mattias till hans jobb för han var tvungen att hämta en nyckel, sen tillbaka in till stan för en fixa, tog ett tag innan vi kom på var vi skulle äta. Men de blev på Teddys :)
Innan vi gick och fikade kikade vi in i en såndär..hm vad heter de... i alla fall utförsäljning på märkeskläder. Hittade inget intressant, bara en massa slattar hit och dit, sömmar som gått sönder osv. Så tyckte inte de var värt att ens betala 200:- för en Replay topp. Så vi gick därifrån tomhänta. Efter den goda fikan blev de claes ohlsson och jo tack, vi såg rätt störda ut när mattias gick och bar på en dammugare och jag kom med en strykbräda under armen mitt på stan. hehe. Tur var bor vi väldigt centralt så de var inga större bekymmer.

Även om både jag och mattias är helt slut nu efter vår "normala" dag på stan som vem som helst pallar så är jag nöjd med dagen. Den har varit mysig och skön. Soligt och mys :)

Men tro fan att man glömde köpa toapapper, bara diskussionen om vem som ska gå och handla de sen, även om Netto bara ligger 5 minuter härifrån.
Tror minsann att jag ska ta mig ett litet nap, och den som först bli kissnödig får helt enkelt gå och handla :P

Puss & glass
dansa Jazz!


Långsaaamt!

åh! vad gör mig inte mer irriterad än när saker och ting går långsamt?!
Egentligen borde jag vara tacksam för att jag sitter på någons oskyddade nätverk här någonstans i huset, men när man väl sitter på internet vill man att de ska gå undan. en sida hit en sida dit, läsa om de nästa hemsida - tillbaka och fram. Ja ni fattar poängen. Men jag blir galet irriterad när internet lägger av, när allting bara hänger upp sig och stannar och mitt upp i allt sitter jag med min ansökan till universitet! JA! Vi lägger till en gnutta irritation till va? ;)

MEN!
Nu ska allting vara klart och fixat, mina betyg låg i databasen därför ska jag inte behöva skicka iväg mina betyg med posten.... och fortfarande är jag skitskraj för att jag missat något eller gjort något fel.
Kommer jag inte in på universitet till hösten går typ min värld under! Men de kan också vara som så, att de är busenkelt på den satans hemsidan (STUDERA.NU!!!!) bara de att de försvårar allting. Vad vet jag.

Ska gå och ta något lugnande av något slag. Be om ursäkt till min pojkvän för mitt hektiska obehagliga humör, sen vet jag inte vad jag ska göra. Överväga om jag är tillräcklig kry för att gå till jobbet eller ej. uh.
Fy fan, helt matt i denna lilla kroppen - ge mig mat.


Athjooo!

Huhujaja!

Här går jag och mattias och är sjuka båda två.
Feber, hosta och huvudvärk. Svett och trötthet. Fy fan vad det är jobbigt är att vara sjuker.
Så de är film efter film och sova, sova. Äta när man orkar.
Så gnälligt och jobbigt.

I vilket fall firade vi påsk i lördags hos Mattias morbror :) Jättetrevligt var de!
Solen sken och glada ungar letade efter sina påskägg i trädgården som låg precis nere vid en jättehärlig sjö.
Hela familjen var jätte trevlig :)

Innan vi åkte dit tog vi en runda på stan och jag fick med mig en härlig somrig klänning och en kort ljus jeansjacka i påsarna hem :)
Mattias köpte ett par beiga chinos, en lila piké Lyle&Scott och ett par söta svata loafers. Jättefin blev han!
Min man<3

Ja, min man & jag.
Bättre kan de inte bli.


bland turkos, svart & vitt.

i mitt vardagsrum. åh vad jag njuter. jag älskar mitt place, eller mitt och mattias place =)

de kommer i ordning så smått efter hand. nu har vi i alla fall så att vi kan kika på tv 1:an, 2:an och 4:an änsålänge, men de får duga ett tag till :P
här luktar ny soffa och de luktar så gott!!

har hamnat i en dum förkylning eller nåt, fick värsta febern, hosta och huvudvärk igår som satt i även idag... så jag har typ strandsatt mig i soffan idag. Blev inte mycket gjort av vad som skulle göras kan jag lova... och imorgon är de påskmiddag med mattias (feta) släkt! Ska träffa många av dem för första gången imorgon, så de är lite pirrigt. Fick panik för en stund sedan när jag stod i min garderob och insåg att de inte fanns något som jag tyckte var nog bra för att ha på sig imorgon. Så de blir ett snabbryck till stan imorgonförmiddag, sen blir vi nog hämtade av svärmor runt 13.00 ca. Så de blir en lång dag kan jag tänka mig.

Söndag kommer mattias pappa hit så att vi kan få lite hjälp med övriga saker där de behövs lite starkare armar än mina små gluttiga, muskelfria....ja, nu får man banne mig ta tag i att börja träna! man är 20+ och de börjar faktiskt kännas att man inte har världens tonårskropp längre och att man inte kan äta hur mycket onyttigt som helst utan att gå upp ett enda kilo i vikt... jobbigt men sant!

Visst a är de härligt när våren kommer, men de är också då man börjar få lite smått ångest över hur dålig man varit på att ta hand om sin kropp det senaste halvåret. Då döljer man ju ändå allt i tjocka tröjor och jeans. huh. Men man ska väl inte klaga...eller också säger vi såhär - de finns alltid något att klaga på. För så ÄR DET i kvinnovärlden!

Puss!

OJ.

oj oj oj!

Vilken dålig bloggare jag ÄR! Känns som de enda jag gör på denna bloggen är att be ursäkt, för varje gång jag skriver har de gått för långt sedan jag skrev sist, så okej då, förlåt för sista gången... ni börjar väl lära känna mig nu.

i vilket fall... jag är så gott som utflyttad nu, för mitt kära rum står helt empty...så tomt att de ekar. En stackars soffa står kvar..och ett bord. Inte mycket mer än så. Värsta är att jag kommer ha mardrömmar inatt om att lastbilen kommer bli stulen där hela mitt liv är inpackat(!!!!!) Nej, jag uppger absolut inte min adress. Får lita på resten av de jag känner.. puhu, nu blev jag mer orolig. Ja inte är de lätt att veta vad de finns för människori denna lilla skrupna byn.
Men ska inte bara döma, ska berömma också! Byn bjuder på mycket härliga saker, och hade de inte varit för att jag flyttade hit så hade jag inte haft de vänner och de härliga minnen som jag här ifrån. Så helt galen i bollen är jag inte. Mycket tacksam faktiskt :)

Så imorgon runt 10.00 beger jag, mamma & claes oss uppåt i landet - destination LINKÖPING :) Jag åker dit för att stanna och bo med my love.

Det har varit skönt att vara hemma på en kort visit, har hunnit med mycket under dagarna faktiskt. Träffat mina älsklingar Sara & Natha! Underbart och allting känns som vanligt även om de var ett tag sen vi sågs sist och de är så de ska vara. Ritkiga vänner hålls kvar även om man bor 1000 mil ifrån varandra och inte hörs av varje dag. Jag uppskattar dem till 100! Mina sockerpullor ;)

Nåväl, nu är de huvudet på kudden med en våt krullboll på huvudet, kommer se ut som ett troll imorgonbitti, men vad gör väl det? Ingenting. hihi.

RSS 2.0