Välkommen till Sverige

Vilken dag detta har varit. Fylld med irritation & trötthet. Men jag låter inget hindra mig från att må bra ändå :) Har en jätteskön kväll med Mattias. Tittar på faddergalan, blir så känslig... Hemskt att de är så otroligt orättvist i vår värld. Samtidigt är jag så fantastiskt glad över att jag är född i ett I-land och speciellt Sverige. Jag älskar Sverige. Vi har en vacker miljö och underbara människor. Men om jag nu ska nämna något negativt så är jag hyffsat irriterad över våra mydigeheter... Jag berättade för Mattias om alla mina samtal osv (som jag skrev om tidigare) svaret jag fick var; "Älskling, välkommen till Sverige".







Nu är de nyheter, ska koka upp en kopp te sen burra ner mig i soffan igen :)

Väx upp.

Så löjligt... då får jag väl börja göra så att jag får godkänna kommentarerna innan de publiceras. Någon nörd i Malmö som tycker att jag ska växa upp. Jo tack, jag är bara 20 så jag är på god väg att växa upp. Antar dessutom att denna nördiga malmöbo inte ens vet vad KBT är. Eller vad vett i huvudet är...

Väx upp lilla Du.

Hoppas att du blev glad för att du fick lite uppmärksamhet, oftast de omogna människor med dåligt självförtroende är ute efter.

Ey

Nu drar jag och köper mat och lite annat smått och gott :)
Är på lite bättre humör nu.

Ciao!

GaaH!

Först telefonkö på vårdcentralen, sen på försäkringskassan (plats 94) Nu sitter jag på CSN telefonkö, kom fram efter en kvart och blev kopplad till någon annan! Ytterligare minst 10 minuter i kö. Kärringen som säger "tack för att du väntar" skulle jag gärna ställa i kö till helv*te*.



Efter typ 45 minuters samtal med en snubbe som mest ville pussla och ha sig (speciellt svårt för mig som ibland har svårt för att uppfatta saker korrekt och snabbt, och kanske har ADD blev det samtalet jävligt jobbigt!)

Fuck CSN, fuck Försäkringskassan - De pratar olika jävla språk.
Jag är less. Orkar Inte ringa skolan igen och avbryta studieuppehållet för att få CSN-bidrag under sjukskrivning och sedan ringa försäkringskassan Igen för att be dem skicka bedömning till CSN för att jag är "helt studieoförmögen". Jag tror jag går och lägger mig under kudden....... :(


En sak jag säga; DE BLIR FAN INGEN TORSK I PAKET IKVÄLL!


Dagens mat

Dagens middag blir: Torsk i paket (såhär när vi närmar oss jul kan de ju vara trevligt med lite paketer, även i matlagningen)



Recept, 4 port

Ingredienser

600 g torskfilé
12 st kokta potatisar (glöm alltså inte att koka dem först)
4 msk hackad dill
2 msk hackad persilja
2 st tomater
1 st purjolök, skivad
80 g smör (eller gör som jag för enkelhetens skull att brassa på med 100 g, lite fett rensar magen..)
1 st citron
salt
vitpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg ut ett ark aluminiumfolie på en bakplåt eller i en form.

2. Skala och skiva den kokta potatisen och fördela på aluminiumfolien. Skiva tomaterna och citronerna och strimla purjolöken.

3. Lägg torsken på potatisen och tomatskivorna på torsken. Strö över purjolöken tillsammans med dillen och persiljan.

4. Toppa med citronskivorna och smörklickar på torsken. Förslut fiskpaketet ordentligt. Stek i ugn i 20 minuter.

(receptet hittade jag på recept.nu)

 DONE! :D


väntan...

sitter & väntar på att vårdcentralen kan irnga upp mig... 14.30 sa de på telefonsvararen, så om man skulle ställa sig i duschen innan dess. För sen har jag nog tänkt mig en liten runda på stan. Behöver köpa tops och rengöringsrondeller :P ..och mjölk. Sen ska jag inhandla ingredienser till soppan jag ska göra idag. JA! De kan jag göra nu, leta recept :)

Inte med mening

Det är verkligen en tröttig dag. Försov mig till KBT, typiskt. Får hoppas att Karin inte blir alltför arg på mig. Det var ju trots allt inte meningen (vilket de faktiskt inte brukar vara när jag försover mig) Men denna gången fick jag inte panik, jag ringde och sa att jag försovit mig och sen vände jag huvudet och slockanade på kudden igen...

Vi får se vad det blir för planer utav denna dag :)


Fräscht

Jag säger bara Mmmmmmm vad skönt. Tog mig en riktigt härlig dusch, släckt i taket och bara tända ljus. Lyssnade på skön musik och bara kände doften av shampoo, bodytvål & balsam. Skrubbade hela kroppen, sen smörjde jag in mig i en passionsfruktslotion! Varför gör man det så sällan? Det är enkelt och fantastiskt skönt! Riktig avkoppling, jag känner mig så otroligt fräsch efteråt. Verkligen välbehövligt efter denna hemskt bakfulla dag. Nu är jag en ny människa! (känns i alla fall så) Känner mig som en regnskog full av ljuvliga växter & dofter!

Puss & Natti


El Classico - 2009

Har myskväll med min älskling. Ska se El Classico Fc Barcelona - Real Madrid! Historisk match. Mattias sitter ivrigt bredvid mig och berättar vad som är bra & dåligt, hur många som är på läktaren, hur mycket biljetterna kostar osv. Jag älskar Mattias. Han har faktiskt lyckas få mig att tycka om fotboll, Internationellt (måste tillsäggas) Svensk fotboll är fan skit (skit skit skit) tråkigt.

Såhär långt kan jag berätta att;

  • En biljett kostar ca 1200 euro, vilket på ett ungefär är mer än 12.000KR.
  • Det är 100.000 på läktaren
  • Real Madrids fans fick 100 platser
  • Zlatan sitter tråkigt nog på bänken (men kommer förhoppningsvis in senare)
  • och att Henrik Larsson är där :)

Bjuder på en liten mysbild för att visa vår mysfaktor.


Bilder från gårdagen

Återigen ber jag om ursäkt för kvalitén på bilderna. Önskar mig Verkligen en ny kamera i julklapp! Men här kommer bilderna i alla fall :)





Stökigt värre, men det var gårdagen också...


The day after.

Det var längesedan jag kände av en sådanhär bakis-feeliing. Det är ett bevis på att jag inte festar alltför ofta (och jag är ju inte i Spanien varje vecka heller...)

Maten var sjukligt god! Tapas (plockmat) åååh, det var så underbart gott. Mums! Nu är jag bara trött, och min lilla älskling ligger inne i sovrummet och snuttar kudde för full rulle! (ha ha, de rimmade typ)

Jag har bosatt mig i morgonrocken och min älskar små tofflisar :) Funderar på en kopp te, kanske något stadigt att äta. Smakade nyss en kall pommes från take awayn från Burger King inatt... det var inte så smakligt kan jag berätta. Alltså hur händer det att hela hemmet blir som ett kaos när man varit onykter i det, men inte mer i någon liten timme... köket ser ut som, vet inte vad! Vardagsrummet ligger de hamburgarsmulor och burgerkingpåsen mitt på bordet. På toaletten är alla lådor urdragna och inget ser ut som de ska. I sovrummet ligger alla kläder utspridda (vad hände inatt egentligen?) ha ha!

Nåväl, var inte för känsliga mina vänner - jag älskar er <3


Done!

Så där ja! Här har vi Marielle för denna kväll ;)



Sorry för suddig bild - ska önska mig en bra kamera i julklapp ;)

OLA SENORITA!

Spansk kväll väntar, med tapas, spansk fotboll och spanska oufits! Jag kommer vara grymt snygg! ha ha! Se om jag får till en bra outfit bild sen :P

Det ska bli sexigt, tango, illrött & volanger! ;D

 


(inte jag på bilden...)


Skumt(omte)

Nu beger jag mig till sängen, tror skumtomtarna gav sockerkick, sedan sådär när pilen går lika snabbt nedåt som den går uppåt när sockerkicken kommer.. dessutom har jag druckit julmust också. Ni vill inte veta hur tjock min mage är för tillfället. Man skulle kunna tro att jag var tomten själv. Bara skägget som saknas...

Nighty!


Besvikelse.

För er som har koll på min facebook eller sett nedanstående inlägg så förstår ni nog att jag är besviken över att Mariette åkte ur Idol. Jag förstår inte vad Kalle har mer än Mariette? Jag förstår inte. Om någon förstår, snälla förklara för mig, för jag är förvirrad över Sveriges tänkande angående Idol...

suck.

Vad jag vet är att så fort Mariette kommer med sin egen personliga platta kommer jag snabbt vara där för att fylla ut min cd-samling. (jag är inte som alla andra IT-suckers som laddar ned) Äkta platta, med äkta låttexter - det är vad de gäller för Mig. That´s it.


IDOL

Det finns inte mycket att säga angående om vem som ska vinna Idol 2009! Han är grym jämt och regerar Malmös Arena ikväll, nästan så jag känner att det var synd att jag inte var där. Erik blir en värdig vinnare!





Sen måste jag också berätta att jag alltid haft något extra tycke för Mariette, någon förkärlek. Sen sa Mattias till mig; "Men det är säkert bara för att du tycker synd om henne.." Först blev jag lite kinkig, men sen kom det upp för mig att det ligger på något sätt något i det. Hur vet jag inte. Men hon är så go, så härlig... egentligen har jag inget vettigt svar, men där är något som gör att man inte kan prata illa om henne även om hon skulle prestera dåligt. Jag älskar Mariette, men tror hon skulle göra sin musik bättre om hon slapp den första Idolplattan.





Mys

Har en härlig fredag!

Skön musik är igång. Katie Melua, Norah Jones & Melissa Horn varvar varandra på min stereio. Om vartannat går jag ner och sköter om härligdoftande tvätt. Jag är förälskad i mina nya innetofflor, jag vill bosätta mig i dem. Hubbe ligger på fönsterbläcket och njuter av solstrålarna som skimrar in. Jag är invirad i en filt och njuter av mitt hem.

Det är en underbar dag.


Pink

Yepp, jag blev så trött på den förra designen på sida att jag var tvungen att byta. Funderar skarpt snart på att betala någon för att få lite (eller mycket) hetare design på bloggen. Får väl höra med min lilla Mariellesnutt om hon vill hjälpa mig :) Vet att hon kan.

Såg New Moon ikväll, den var helt OK. Men hm, ettan var bättre...som det i och för sig alltid brukar vara. Har man sett en 1:a har man alltid enorma förväntningar på 2:an :P

Nu ska jag mysa ner mig i sängen & läsa en god bok. <3


Oj

...13 timmars sömn! Det är farligt att sova i mitt sovrum :/
Klockan är 16.48 och jag har precis ätit frukost. Nästan så jag skäms.

Nu ska jag hämta mina omklackade skor, och kanske ta med Mattias från sitt jobb i samma runda :P

Kisses

New Moon

Bokade plusbiljetter till imorgon 26/11-09 (large size stolar i mitten - i mitten) :P


Perfect Day


Dagen har sett ut såhär:

10.30 - tid på KBT
12.00 - lunch med min älskling
13.00 - redo för att göra stan
14.30 - shoppat allt som jag ville ha och lite där till :P
15.00 - möter upp Linda och vimsar runt på stan
15.40 - fikar vi på George Coffeé House, Joanna kommer och håller oss sällskap
17.00 - går till babys jobb
18.00 - jag & mattias börjar dra oss hemåt, men stannar till på Åhlens.
(Jag får namnsdagpresenter: Rosa Shepherd inneskor, världens mysigaste! Norah Jones nya platta & två böcker. Jag passar själv på att köpa en matchande morgonrock.)

18.30 - är vi äntligen på väg hem efter en storbeställning på Mc Donalt´s.

Avslutade nyss ett litet samtal med Linda <3 och nu är det bara mys som återstår resten av kvällen :) och TACK älskling för de fina presenterna jag fick. Du är underbar<3

Dagen kan bara beskrivas med två ord: Perfekt namnsdag!






Påpeka

måste bara påpeka att jag är lite ledsen över hur snåla ni är med kommentarer. Jag skriver ju för eran skull <3 Kommentarer skulle göra susen för att uppdatera MERA!

Skomakar´n!

Efter en god lunchbeffé med min älskling, ska jag nu bege mig till skomakaren och klacka om mina heta stövletter! Så jag kan få använda dem någon gång.

Sedan bär de av till H&M för att inhandla det som lades undan igår =)

See ya!


Good Day.

Efter att jag hade varit hos baby tog jag mig en sväng på stan. Tyckte att jag behövde de. Tanken var att jag skulle checka in om jag hittade något som kan köpa under pengadagen (25:e varje månad) imorgon :) Till en början lyckades jag bra. Gick in på Gina Tricot men hittade inget intressant. Vidare mot H&M där jag provade rätt många plagg, var duktig och hängde undan två plagg till imorgon. Men sen blev jag svag när jag hittade två bastoppar med puffärmar på utvägen, de kostade bara 99:-/st och jag hade 50:- rabatt! Så jag menar 150 spänn för två toppar, take it! Var dessutom inte många toppar kvar i min storlek så de var bara att köpa! Vad spelar de förr roll om jag köper dem idag eller imorgon? ;)

Efter H&M gick jag till min favorit prylbutik - LAGERHOUSE
Skulle höra med någon expedit om de får in svarta kakeldekor under snar framtid. Och Ja, typ efter jul/nyår så jag får väl hålla utkik, börjar dock bli otålig efter väntan efter svarta kakeldekor som jag piffa upp mitt kök! När jag ändå vimsade runder där inne tänkte jag på min lilla älskling som har varit sjukt trött på jobbet idag (pga sina sömnproblem) så jag hittade något litet som en pigga-upp-dig-present :) Lägger upp de här på bloggen.

Det har varit en härlig dag! Började segt, men Linda piggade upp mig! <3

 
Mysiga lilla gågatan i LKPNG & Mina två nya puffärms-toppar :)


Älsklings lilla presentbox med
"You are what you eat - SWEET godisar och anti-trött-piller :)


Jobbunderligheter.

Ciao!

Sitter hos Mattias för stunden på kontoret. Jag var snäll och gick och köpte kaffe och mjölk. :) Hur går annars ett callcenter runt om de anställda inte kan få i sig något koffein? Värt att fundera över. Dessutom gick jag och beställde en liten fettbomb till pizza till min älskling som inte hade fått i sig något på hela dagen. På något sätt liknar ju detta "djävulen bär prada".. bara de att djävulen skulle i så vara min älskade man, men de är han långt ifrån. Jag gör ju detta frivilligt att springa ärenden för min älskling. Så hmm... "frugan bär prada" hade varit kanontitel, men de gör jag tyvärr inte. Men kavaj, stövlar & håliga jeans ;)

Har ni också tänkt på att på de flesta företag finns de allting något speciellt. Som att de finns en enstaka person som alltid glömmer att borsta bort skiten i toan eller att de finns Någon som inte tar bort brödsmulorna efter sig. Eller att vattnet smakar järn... Ni förstår grejen va? Den eviga diskussionen på företaget som aldrig försvinner, just för att man ska ha något att berätta om för de som är nyanställda, som sedan berättar de vidare och vidare och vidare. Jag har kommit underfund med vilken grej de är på detta företaget! Nämligen - att här smakar kaffet Yes! (diskmedel) och diskussionen tar inte slut ang. hur man ska rengöra kaffetermosen och ibland möts de av positivitet då de smakar mindre diskmedel idag än vad de gjort på flera veckor...

Själv tycker jag att de är en ganska rolig grej. På mitt gamla jobb var de saker som att man ofta hörde chefen prata affärsgrejer i mobilen när han satt på toa.. Hm, vad var det mer? Vi går till nästa gamla jobb, där vi anställda inte fick kakor för att vi gick och tog under icke-rasttider. Tillslut fick vi knappt skorpor till kaffet. Först försvann kakorna, sen osten till skorporna, sen smöret och sen var de bara dem stackars torra skorporna kvar. En annan grej på mitt förra jobb var att man inte fick ha skorna på sig i lokalen, värsta dagisgrejen! Men inte var det någon som löd direkt. Men de var en otrolig Fritidskänsla där. Små gymnasieungar var vi i princip allihop förutom jag & de 2 gamla tanterna.. Stört.

Jobb är ganska roligt när man väl ger sig in på att diskutera det. Hur konstiga regler det finns, och även hur cheferna ofta är underliga och märkliga. Undra vad det märkliga är med min man (som är chef & ägare) jag har inte luskat ut det än :P Antagligen är de bara snacket om vilken snygg tjej han har... ha ha!


Movie night

Efter att min korvstroghanoff hade tumlat runder i våra munnar och svalts ner genom våra strupar... ok, jag lägger ner det. Orka sitta här mitt i natten och lägga ner onödigt mycket tid på stört formulerade meningar. Det jag i vilket fall försöker säga är att efter maten (som faktiskt var väldigt god, korvstroghanoffnoffnoffeen) satte sig jag & älskingen oss ner för att se Quentin Tarantinos nya film Ingloriuos Bastards som jag faktiskt inte hade speciellt höga förhoppningar på. Vilket jag inte brukar ha numera, kanske därför jag uppskattar filmerna mer nuförtiden... vad vet jag? MEN, den var så grym att jag just nu inte riktigt vet vad jag ska skriva. Jag vet knappt hur jag ska formulera mina meningar.

Men det är det ganska lätt:
5 STJÄRNOR
HYLLNINGAR SÅ DET SPRUDLAR
SLUTA ALDRIG TRO PÅ TARANTINO, han levererar ALLTID.

Jag är mycket nöjd :) riktigt grymma skådespelare också, intressant att större delen av filmen är på franska och tyska. I like it, like it..

Finns bara en sak som saknas.... NI SKA SE DEN!... och för de som fortfarande inte känner för att se den, kan jag locka med Brad Pitt som lockbete ;)


Surpuppa.

Riktigt puppig. Är vrålhungrig. Orkar inte laga mat. Vill dansa.

Hög musik & Matlagning togheter? - JA!

TWITTER



Jag har skaffat Twitter! twitter.com/tokwritter hittar ni mig. Perfekt tidfördriv, perfekt när man inte vill göra
egna logginlägg 1000 ggr/dag på sin loggsida på facebook. Dessutom är de sjukt enkelt! Mitt enda problem nu är att jag önskar att så många som möjligt av mina vänner skaffar det också :)

TWITTRA MINA VÄNNER - DET ÄR KUL!


Nacka Forum.

Stockholm var helt underbart att få åka till, även om vi stannade i Nacka på Nacka Forum. Men det var stort, fyllt med roliga butiker som man saknar annars i "lilla" Linköping som man faktiskt börjar uttrycka de nu när man börjar känna staden så väl. Dagen innan vi åkte till Sthlm gick jag in på forums sida för att uppgradera mig om vilka butiker som fanns där, så att jag väl visste var jag skulle ta vägen när vi kom dit. Också för att jag skulle hinna med allt!

Som jag tidigare sa, ville jag köpa roliga inredningsprylar & julpynt - det blev inget av det! Jag letade förjäves efter en speciell affär STOCKHOME som såg så otroligt Marielleig ut men jag hittade inte den. Förmodligen finns den inte där, och om den gör det - informera mig! Jag ska dit, någon gång så är det :)

Men ärligt talat, trodde jag att jag skulle hitta föööör mycket grejer att de verkligen skulle göra ont i plånboken. Men de gjorde jag faktiskt inte. Jag hittade en fantastisk väska på ZARA och två halsband på BIKBOK jag måste dessutom passa på att hylla BIKBOK lite, för sådan accessoarnörd som jag är, blir jag överlycklig när jag besöker BIKBOK. Det finns alltid något fräscht & coolt som går i min smak.


Nacka Forum


 
Min älskade nya vän<3



Sunbrills i höstmörkret känns helt rätt för mig.


Barbietårtan!

Jag har missat att blogga om alla livfulla dagar, men jag börjar i alla fall med gårdagens händelser. :) Gårdagen på kalas 6 barn alla under 4 år! Prinsesstårta, godistrollet, byggklossar & Pizza.

Det var fullt liv hemma hos mina svägerskor Sabina & Sandra. Tyvärr fick jag inga bra bilder på alla ungarna, men dock på Sabinas glamourösa tårta som hade gjorts för Emblas skull som fyllde 4 år. Hon är helt fantastisk på att göra tårtor, här vet jag vem som ska göra min & Mattias bröllopstårta :P

 


Skuren tårta :)


Sorry!

.. jag uppdaterar om denna dagen imorgon! - jag är helt slut!

Sexual Healing...

lugn! jag lyssnar på Marvin Gaye!

Är lite svårt att komma till sömns ikväll känner jag. Har verkligen rotat igenom hela facebook och t.o.m. granskat igenom halva min BDB. Hunnit dricka en kopp de och fixat fram "lugna favoriter" på radion så man kanske känner sin trötthet lite enklare. Men nix, de går faktiskt inte så bra. Man har ju en man som älskar att spela om nätterna och så har en fruga som har svårt för att somna utan honom. De går ju inte ihop :/ Men jag kan ju inte lägga hela bördan på honom heller, skulle vara lite orättvist.

Men imorgon mina Damer & Herrar!
Då smäller det. Pilen riktas mot Stockholm (Nacka Forum). Och jag tror att jag har kommit underfund med vad som ska inhandlas. Jag tror faktiskt att de mest lutar åt roliga inredningsprylar & framförallt lite julpynt. Kom på under tiden jag försökte sova tidigare.. att de är ju faktiskt snart den 1:a December, och då SKA julpyntet upp och hur går de då om man inte ens äger en liten ynka julstjärna?! De är ju lite panikartat.

Så, lite härligt julpynt, fina ramar, hittar jag någon liten målarbutik ska jag köpa till smått där inne också eftersom jag har lite småprojekt här hemma som ska stylas om en aning :) Jag ska absolut inte glömma att spana efter snygga skor (men de behövs inte skrivas ned, för hjärnan har de på automatik). Vad mer? Några julklappar blir de..minsann INTE! ha ha! De får komma senare ;) Men en nyårsklänning skulle ju vara kul. Och god utefika & kaffe. Sen är de väl ganska så fulländändat tror jag.

Nu ska jag bara slänga in några "jag-kan-inte-sova-bevis-bilder" sen ska jag försöka bli ett med kudden.

 

   

 




Trött men Taggad :)

har varit en jättemysig eftermiddag/kväll.

Promenerade ner till Mattias jobb för att fixa med lite papper, men som får vänta till imorgon.. så jag fick dötid över fram till svärfar & fru skulle möta mig i stan. Så jag plumsade hem till min kära svägerska Lisa och tjattrade lite trams :) Checkade hus och en massa framtidssnack, är ganska härligt när man känner att det faktiskt finns EN FRAMTID! Om man nu inte tror att jorden ska gå under(?). Men det tror inte jag och om den skulle göra det så är de väl bara till att leva för varje dag, och göra det bästa av det. Leva livet helt enkelt. Man vet aldrig när Jesus stiger ned och hämtar oss. :)

Efter besöket hos Lisa, mötte jag upp Arne, blev bjuden på god mat och sedan satt jag mellan svärfar & rose-marie på bion. Så otroligt mysigt. Fick en sådan familjekänsla, som jag måste vara ärlig och säga att de var längesen jag kände inom mig. Jag satt i mitten med popcorn i knäet och bara kände mig liten och exalterat väntade på att filmen skulle börja. Snattade en liten godisbit från Arne och småviskade sinsemellan. Att en sådan liten sak kan kännas så otroligt stor. Det lilla behöver alltid inte alltid vara litet i det hela stora ;)

THIS IS IT var jättebra och MJ var en fantastik människa! Om de bara fanns fler som honom på denna jord. Han är värd så mycket kärlek!

Så vad är det som gör mig så otroligt Taggad? ;)
För jag ska till Stockholm på torsdag!!! :D Älskling & Joel ska på businessmöte, och affärsfrugorna ska väl självklart följa med... dock inte på mötet. Vi ska lensa staden istället och spendera pengar och antagligen dricka några glas vin, som paus. Hihi! Åwh! GE MIG TORSDAG - NUUUU!




Mycket BIO.

Igår var det bio, och om jag bloggade igår.. varför berättade jag inte om det? Och nu är frågan om det verkligen var igår, för hoppsan(!) de var ju i förrgår! Så vimsig i nötskalet. I vilket fall, i förrgår - alltså i lördags såg jag, Mattias, Hussein & Emelie den nya filmen 2012! Det är verkligen en film att rekomendera. Helt i en toppklass för sig! Kom fram till att de faktiskt nog är en topp 20-film :) ... eller jag & Mattias kom fram till det... eller han tyckte topp 30, så jag kom fram till att jag änsålänge tycker det själv. Men den är fantastiskt bra gjord och spännande rakt igenom! Den bjuder dessutom på kärlek & relationer, humor och drama. En film som har allt! Från början var jag skeptisk eftersom den var så pass lång, och jag har ingen nära relation till filmer som passerar 2 timmar, men de gick minsann vägen! :) Den satte sig så bra att man tittade extra på gatorna att de inte skulle finnas någon spricka i marken. Kommer världen gå under 2012?

 

IDAG - är det THIS IS IT som gäller.
Tillsammans med Mattias, Svärfar och Rose-marie.

Jag är spänd, har inte heller på denna film några speciellt höga förväntningar, så vi får se vad den har att erbjuda mer än mycket bra musik - rakt igenom!




Rosa moln.

In the middle of the night, the Tiger shines så bright - you are my tiger in the night.


Sömnlöst.
Jag har verkligen stora problem med att somna ensam, i alla fall när jag har en hemma som borde somna bredvid. Det går helt enkelt inte att somna när Mattias är hemma och vill stanna uppe lite längre än mig. Det slutar alltid att jag sitter där - bredvid hans datorskärm, i hans morgonrock spänd på att alla krigare som gömmer sig bakom hörn & vrår. Blir trött, men inte tillräckligt. Och då blir det som denna natt, att jag sitter uppe med laptopen och väntar in Mattias. Hur kan det vara så svårt att somna i sin ensamhet?

I vilket fall, för varje dag som går - så lättnar något från min tunga ryggsäck. Den blir alltmer lättare och lättare. Jag har blivit duktig med att inte plocka upp fler tunga, grå stenar. Jag fluffar i små söta rosa moln istället :) Känns så underbart! <3

Helgen har faktiskt varit jätteskön, eller egentligen så har veckan varit bra överlag! Vissa dispyter hade jag gärna kunnat vara utan. Men vad gör väl de när de positiva väger över det negativa? :)

"var glad och nöjd för vet du vad? en björntjänst gör ju ingen glad - var nöjd med livet som vi lever här"

Det stinker..

Ja, det stinker lite öl, en liten doft av Tequila Rose...lite ouzo! och lite julmust :) fast kan man verkligen gnälla när de luktar från sådana godsaker? Borträknat ölen då, för den har faktiskt ingen god arom! ;)

Sovit typ mer än halva dagen, men festligheterna slutade kl. 7,00 här i morse, så de var en låång natt! Fyra som övernattade, inga kvar när jag vaknade - Tummen upp! Haha! Men alltså, typiskt att dem inte hade plockat & ölburkarna också! He he he... skämt åsido.

Nu är jag & mattias på G mot hans morbror Pierre & Kristina, bortbjudna på god mat och vin. Får se hur många glas lilla magen klarar av idag, hmmm.... Men får räkna med en sen kväll till, imorgon kommer svärmor på besök med bullar! :) aldrig fel!

Nu ska jag koka upp lite te och värma mina lemmar! :D

/Mel 

FIRMAFEST

Nu ska jag bara skriva några rader innan jag beger mig till Mattias firmafest. Fint folk kommer ju alltid sist, och chefens fruga lär väl vara den finaste av de alla? HA HA!



Nå väl, sjukt het - ska bli full som en get :)

/Mel

Frossa!

Nu är jag hemma efter en fet jävla klumpedunsrunda på Ica (Maxi?) kommer inte ihåg om de var ett Maxi eller inte, men sjukt dålig struktur på affärsfanet! Har kommit underfund med att jag faktiskt HATAR att handla ute vid Ekholmen! Ut mot Ikano är det man ska, stora, luftiga, härliga matbutiker och mycket större utbud. Men det går väl inte riktigt att klaga över utbudet när man lyckats fylla 7 papperspåsar och blivit 2,200:- fattigare? Hmm.. i vilket fall är jag ändå missnöjd på de attans affärerna, så det så! Får jag min vilja igenom blir det inte att åka ut där och storshoppa fler gånger. Och det med BASTA xD

(min lugg är sjukt cp på bilden, men jag tror jag bjuder på det.. får skylla på hur jobbigt de var att bära upp allt från typ en miljard hundra trappor...)

Efter att jag packat upp allt här, ska jag ta mig ett riktigt avkopplade glas rött, en ciggeluring och slänga mig på soffan.. kanske ska jag också planera morgondagens outfit, men jag tror faktiskt att den är klar.. :P Men de återstår att se :)


/Mel


Back on Track!

Hej alla mina glada vänner och liknande mänskligheter!

Jag har verkligen tagit ett stort break från bloggen, men nu känner jag att jag är tillbaka på banan igen för att informera er om mitt så otroligt roliga liv ;) Ha ha! Jag tänkte att jag skulle öppna mig fullhjärtat denna gången och förklara varför det varit så dött här de senaste månaderna. Dock känner jag inte för att göra det just nu när min dag är så ortoligt bra, likväl som gårdagen :)

Jag & Mattias blev bjudna på middag hos Joel & Linda igår.. något riktigt smarrigt var det, med ingredienser som; stekt kyckling, bulgur, torkade tomater, kronärtskocka m.m. Det var så otroligt gott tillsammans med en mild tzatsiki. Under kvällen blev även jag och Mattias klippta av Linda, jag fick en fin lugg som jag är jättenöjd med. Tänkte att de skulle vara snedlugg, men jag gillar mer att ha den över the whole PANNA. 

Idag var älsklingen hemma från jobbet, p.g.a lite magproblem. Vi 4 hade ju lyckats dricka upp 4 1/2 liter julmyst tillsammans så kanske inte så konstigt om magen inte mådde så bra :P så vi hade en ordentlig sovmorgon. Efter det har jag bara tagit de lugnt och gjort lite vad som. Nu har jag gjort mig redo för att åka och storhandla en jävla massa! Ska skriva en inköpslista så att vi inte glömmer typ, toapapper... för de vore väldigt drygt.

Måste också säga att jag är väldigt positiv till Linköpings vård! Dem har varit så jäkla bra med mig och hjälper till som aldrig förr! Så snabbt och så mycket som de finns för sina patienter gör dem banne mig inte Skåne, de är en sak som är KLAR. Nu hoppas jag på att få en bra handledare på försäkringskassan så att jag kan få en någorlunda bra sjukpenning.

Nu kommer nog Mattias & Joel snart och catchar upp mig, så jag får nog avsluta här för dagen. Men från och med NU lovar jag att det kommer uppdateras ofta och bra här :)

/Mel.

RSS 2.0