My new BFF

Haaah!
My new BFF, kan inte låta bli att titta :P


Liv i Luckan

Nu är biljetter bokade till mina småsyskon för deras lilla trip till mig =)  De kommer nästa vecka, på onsdag och stannar till söndag förmiddag... de kommer ju garanterat att bli full rulle! Och jag ska göra frukost, middag och mellanmål och sådana saker. :O hur ska jag komma ihåg allt de? eller mellanmål kanske inte är så viktigt, men middag får de ju bli runt 17.00 eller nåt, så får mattias äta när han kommer hem från jobbet. Haha, the little family! Dessutom ska vi passa Lisa & emils katt under den veckan också. Så ja, 2 vuxna, 3 barn och 2 katter. bara bilen som saknas. Men mer än 5 personer har de nog inte varit i denna lägenheten sen den dagen vi flyttade in och sen de målade om här. Jag vet ju att jag kommer vara helt slut i bollen nästa söndag, men hoppas på postiv utmattning :P

Nu är all min tvätt klar, bara de sista som hänger och torkar nu (som jag inte hämtar förrän typ 22 ikväll) Så är de garanterat torrt! Ett hopp i duschen nu hade suttit ganska så bra... och nej, dammsugaren kom inte fram idag... jag hade druknat i min egna svett om jag tagit fram den!

Svett & Tvätt

Det är helt sjukt! Är runt 26-27 grader i vår lägenhet och jag håller på att dö av värmeslag. samtidigt sysslar jag med all vår tvätt, typ 6 maskiner som måste tvättas. Och när man kommer in i torkrummet, då är man nära värmeslagsdöd kan jag berätta! Alltså jag har inte svettats såhär mycket på länge. Sist var nog nätterna i ayia napa när vi inte hade någon aircondition! Ja, de är en ordentlig värmebölja som kommit in över Sverige. Jag hoppas faktiskt på lite åska och regn närmare kvällen, hade rensat luften lite...och hjärnan! 

Men om jag ändå svettas så mycket redan, funderar jag över om jag ska ta fram dammsugaren här i luckorna mellan maskinerna håller på att köra. Bra förbränning! bara till att sätta på högklackat också så borde de ju likna en heldag på gymet! Därför hemmafruar är så tighta och slimmade, de står i som bara den och tränar genom den naturliga vägen :P

 

Min älskling är underbar.

Baby ringde mig tidigare under kvällen och sa att jag skulle vara på hans jobb kl. 21.00, lagom uppdressad. jag hade ingen aning om vad vi skulle hitta på.
När jag kom till hans jobb fick jag veta att vi skulle ut och äta... Grekiskt! MUMS!
Så jag fick världens godaste och underbaraste kväll med älskling. Till förrät åt vi meze (en tallrik med lite blandad mat), parmaskinka, fetaost, tzatsiki, melon, champinjon... och en del annat =) Så otroligt gott. Till huvudrätt åt vi en mör god oxfile med friterad helpotatis och tzatsiki. De bara mumsar sig i munnen så att de drog till i gomen. jag älskar min mattias <3 Till maten drack vi varsitt glas rött.

Nu sitter vi och kikar på lite möbler till vårat "nya" vardagsrum... kommer att bli kanonsnyggt! Riktigt cozy med softa sköna färger. Samtidigt tittar vi på Big Brother 2002, när Benji & Marie Picasso var med. Och när Peter kissar på golvet och i någons väska på fyllan.
Knaprar pringles & dricker Cola.

Nu skålar vi för antagningen på KY! :D



Min baby <3



En liten Mel.


Man ser knappt tztsikin, men de snålade i alla fall inte med den :D
Och den var smarrigt, sjukt GOOOD!

Life is nice.

Duktig flicka!

har ansökt om studielån på CSN! Nu ska vi bara godkänna mitt antagande på Logistiksprogrammet också =) Postar det imorgon. Ska in och kolla hur mina ansökningar går på universisitet. ganska nyfiken.
Helst av allt kan man ju hoppas på att jag inte kom in på socionom för saken skull....
Vill inte höra kommentarer "men varför valde du inte att gå de programmet istället?"... sådana dylika saker.


Brommön

Åwh!
En helt fantastisk helg på den omtalade Brommön =) Allt var så skönt och avslappnat... och att sova i tält var inte så farligt eftersom jag inte sov i de i mer än ca 2 timmar. När kvällen kom satt vi vid lägerelden och grillade, spelade gitarr och sjöng. Sedan kom vinet & ölen fram.. och med det en liten mysfylla. Jag, mattias & hans morbror Pierre satt uppe hela natten och pratade om allt möjligt. Hade galet och roligt! På morgonen runt 5.00 tog vi båten ut för att fiska. Vi fick tyvärr inget napp, men mysigt och kul var det.

Helgen bjöd på mycket under kort tid och var värt varenda öre. Sola på klipporna, äta grillad korv. Ta det lugnt och göra vad man känner för. Under söndagen gick de tom bra att bada i sjön (vilket jag inte klarade under lördagen) Nice var det! Härligt att jag kommit in i en sådan underbar familj. Dem är verkligen mysiga och världsvana.

Just Love it. Slänger in några bilder under helgen också =)



Mattias på båten




Emil & Lisa (mattias syster & sambo)





Mitt söta rosa tält :)



Jenny & Daisy



Brunbrända ben



Lisa & Jag =)



Utsikt från vårt tält, underbar!



Baby vid brasan



Marielle i plurret!

Antagning

Jag säger bara wiihoo, yes och underbart! Kom in på Logistikprogrammet, Kvalificerat inköp på KY, 2 år. ÄNTLIGEN får jag sätta mig vid skolbänken igen. Så skönt de ska bli!
Sen kommer man ut 2011 och har en utbildning i fickan. =)

Nu är jag glad.

New shoes

Har glömt berätta att jag fick ett par heta sandaler av min älskling häromdagen =)

product view of: Sandal w/rivets
Bianco - 600:-

Morni´n!

Om en halvtimme kommer Lisa & Emil och hämtar upp mig, så ska vi köra till Ö & B! typ Nathas favoritaffär :P Förresten hon var överlycklig igår över att hon är hes.. lilla knäppgöken, men jag tycker också om att vara hes. Låter mysigt! Hah.

Fotbollen kunde inte bli mer spännande än vad den var igår. Sverige reducerade upp till 3-3 från 3-0, helt grymma är vårt nya landslag. Sen blev de förlängning 15x2 minuter. De blev tyvärr inga mål även om vi hade typ 100 målchanser. Tyvärr vann England på straffar... men de var spännande de också. Helt sjukt. Jag och mattias satt och skrek och hoppade som idoter.. roligt lär de ha sett ut. Massa godis på bordet och jag satt med mattias kalsonger och en stor t-shirt och slarvigt uppsatt hår.. och han typ i mjukisar. De var världens mysigase kväll. Och ännu bättre blev de när Tyskland vann över Italien också för då gick oddsen in :D

Så nu ska vi snart iväg till Brommön över natten. Ska bli väldigt skönt =)
Massa sol.


GAAAAH!

matchen är igång!

3-2 till england och sverige kämpar så de brinner i knutarna ! :D

Brommön

De blir en liten trip ut med båt och grejer i helgen =)
Mattias fixade nyss så att han kunde vara ledig hela söndagen. Härligt!
Så nu ska vi bada, sola, tälta & fiska! Jippie, härligt alltså!

Bajs.

0-3
England - Go to hell.

Kom igen nu SVERIGE!

Nu gäller de att Sverige sätter några bollar i måååål!
England ska minsann inte få vinna även om de änsålänge leder 2-0. Men mycket kan hända och vi vet att U21 kan få många bollar i mål.

Så om inte första halvlek duger, så kommer de dubbelt upp och dubbelt pepp till nästa!

VAD FAAAN skriker Mattias, jag vet inte vad jag vågar göra. Är bara skit skit skitnervös!

Liar.

Jag struntade i att vila. Mötte upp Joanna i trädgårdsföreningen istället. Hon hade med sig sololja den rackarn! Jag lånade och smetade på magen :D Men den verkar inte vara lika snabb på att bli brun längre.. eller också vistas jag inte utomhus lika ofta som för 3 år sedan... kanske ligger något i det? :P

I vilket fall, alltid galet och roligt när man träffar Joanna =) Jag hade med mig en godispåse, men det är verkligen ingen superidé att käka choklad när de är 20+ ute. Så jag fic k slänga i mig all choklad i all hast! Man kan ju inte slänga godiset!!! :P

Ikväll blir de fotbollskväll med älskling och han kom nyss innanför dörren med jordgubbar och glass!!! :D hih! I love my man! Igår fick jag förresten ett par jättefina skor av honom, hih. Love him <3

Som bilsemester

Nu var de ett tag sedan igen. Jag har varit ute och farit sedan midsommar och fått se både hav och stora sjöar till slussar vid Göta kanal. 

Över midsommar begav jag, mattias, mange & lena oss till Gryt utanför Valdemarsvik. Vi hyrde en campingstuga vid en camping precis vid östkusten. De var grill, sommarhits, mys bland klippor, minigolf (med rötjutsdunken under armen) och skön midsommarfylla. Glada med rätt mängder alkohol fördelat under helgen. Kändes skönt att få komma ifrån och få fira på ett stillsamt och mysigt sätt. För kul - de lyckades vi ha ändå =)

Efter den älskade Svenska midsommaren bland husvagnar och gubbar med ölmagar fortsatte veckan med vackert väder. Jag och Hanna åkte till Varamon och solade och badade vid Vättern. Så sköönt, känns Nästan som att ligga vid havet... lite kritisk får man vara som skåning som är van vid långa sandstränder..
Kom på att dagen innan var jag och Hanna vid berg slussar med Heidi och hennes lilla son Ludde =) Jag käkade som en gris =) men mysigt var de också i alla fall!

Övriga dagar har jag legat och latat mig i trädgårdsföreningen med blandade flickor så som Natha och Joanna m.fl. Så skönt är det att solen har kommit! Men just nu känner jag mig tröttis och vill vila. Behöver inte vara ute Varje dag bara för att solen skiner, men de blåser ganska duktigt idag, så de är ingen större fara =) I vilket fall, jag njuter verkligen just nu med sköna sommardagar och härliga uteserveringskvällar med glada brunbrända människor.
Det är så här livet ska vara!

Nu är jag bara väldigt nervös inför nästkommande vecka för att då får jag besked om jag kommit in på KY eller inte. Tänk på mig :)

Big hug / Mel.

Nuddles.

Nu har jag fått en del avklarat. Besöket på systemet var värst! massa folk och jag skulle ha en väldig massa! Öl, Bag in box och cider.. 4 tunga kassar fick jag bära på, på vägen hem. Fick stanna flera gånger och var helt svettig och slut när jag kom hem, tur är de att vi inte bort längre bort än såhär i alla fall. Då hade jag fått åka buss och sånt...jobbigt :P

har i alla fall fått lite småstädat. Dammsugat och diskat, bäddat sängen och börjat med tvätten. De börjar likna något! Känns som telefonen gått i ett idag också. Men ganska skönt faktiskt. Härligt med många bollar i luften så att man ska få saker och ting att klaffa - i like it.

Nu är jag proppmätt av mina nudlar som jag tillagade, märker tydligt att man inte ritkigt är van vid den maten längre. Jag och mattias tycker båda om att äta god, bra tillagad mat...så nudlarna var faktiskt inte speciellt goda, men var vrålhungrig och vad går inte fortare än att göra nudlar? 3 minuter liksom. :) På de sättet är nudlar otroligt bra!

Lisa och Emils lillasyster var förbi här en stund innan också, Lisa hade ju inte sett lägenheten "möblerad" typ. Så de var trevligt. hih

Puss :*


A lot to do.

Klockan springer iväg från mig idag! :O Jag ska tvätta om 2 1/2 timme. Innan de ska jag hinna duscha och gör mig i ordning, besöka systemet och lite andra småärenden. Städa och hitta någon som vill ge min lilla Hubbe mat under helgen. Jag ska även vika och få all tvätt torr under kvällen. Och sedan packa till morgondagen.

Känner mig som en hemmafru som absolut inte sköter sina arbetsuppgifter. Men jag hoppar i vilket fall i duschen nu.


Usch.

Jag är verkligen trött på min garderob och dess innehåll.
Bajs bajs bajs bajs.
Ge mig nya kläder.

Nu.

TV nörd.

Vi kör lite jeooardy!

Är Boende framför Tv:n
Svar: marielle lindberg!
1000 poäng =)

Klockan är över 17.00 och jag har inte gjort ett smack... knappt ätit. Oj herregud. Så blir det ibland =) men jag är väldigt hungrig just nu.... kanske borde äta.
Alltså borde verkligen göra något nu, men liksom. De kommer ju bra program efter bra program efter bra program!!!! Usch, är inte van vid viasat. Vad gör man liksom, först Tyra Bank show - Top Model - Sex and the City - Real housewives... Brrrrr... kan inte hjälpa det. Men äsch vaddå, de enda mer "vettigt" som jag kunde gjort idag är att söka jobb, men de kan man alla andra dagar också. Nu gör vi de som faller mig i smaken tycker jag =)

Puss :*

Cheeseball

Det råkar visst bli en slappdag idag också. Jag vet inte vad som hänt med mig, men jag är otrooooligt trött, typ all the time. Vansinnigt! Och de är sjuka är att jag mår inte "dåligt" över att jag inte gör någonting heller.. jag orkar bara inte. Så om jag inte orkar, don´t worry, jag känner inte för att göra så mycket ändå. Men vadå? Det ska vara sommar, vädret suger mer än någonsin! De är inte så att man får lust att bege sig ut på stan och fika eller shoppa. Inte heller får man lust att slänga sig i en park och bara softa. Nej, jag får lust av att chilla ner i min soffa, med min katt och en kopp kaffe och bara kolla på en massa dokusåpor på tv. Det är verkligen riktigt nice - just nu.
Min raslöshet kommer säkert komma som en explosion snart, men de gör mig inte heller någonting =)

Oprah Winfrey! Och URSÄKTA Mig nu här.. men är Oprah död? Jag skulle bara söka på hennes namn (så att jag stavade rätt) och då kommer de upp att hon hittades död i sitt hem i chicago! Stämmer detta? Nej, jag tror faktiskt inte att hon är död... jag hade faktiskt blivit väldigt ledsen då. Hon är en av världens bästa kvinnor.

nu är jag mätt på ostbågar... borde borsta tänderna, för otsbågar luktar verkligen inte gott....

Lazy as hell.

Vilket latdag. Här finns de inte mycket jag orkar. Bara jobbigt att ta sig till "Monster godis" för att handla lite... och det ligger inte särskilt långt härifrån.
De blev lite fest igår, firande för Hanna och Melinda =) Mycket trevligt!

Mattias mamma och krille (kusin) var även och hälsa på här igår. Mattias fick två jättefina tavlor, New york och Londonstyle.

Nu sitter jag med hårfärg på huvudet och ser ut som en... tja, de ser verkligen ut som lera denna gången.. vi får ser hur resultatet blir. bara jag blir av med min hemska utväxt blir jag glad.

Tror inte jag är speciellt bloggig idag. Maybe hörs senare.

ciao.

Kaffeklant.

Idag har jag varit och hämtade vår efterlängtade viasatbox! Ikväll blir det väldigt mycket tv och kanske hyra någon film också - via tv:n. Så efterlängat de har varit! Finally liksom. :)
Jag råkade nyss göra de som jag varit rädd för i en evighet.... spilla kaffe över Babys datorbord! Sån tur var välte jag koppen "på rätt håll". Så inget tangenbord eller någon skärm eller dator som pajades på grund utav mig. Tur i oturen så att säga. :)

Mattias håller på att installera boxen och de grejset, jag håller mig undan eftersom han får spel på alla sladdar! haha! och då får jag också spel, så jag satte mig här istället.
Har inte så mycket att dela med mig av idag... mötet hos polisen blir imorgon istället när jag luskade ut att jag inte skulle hitta dit ensam.. en bra bit att gå och på helt fel sida av stan, den sidan som jag inte "känner".

Nej, vad säger ni, om man ska titta till sin lilla gubbe och se hur de går :)
Och förresten! Min Hubbe börjar bli tjock igen, så glad jag är. Fetmafettish har jag på den katten. Hemsk matte, men han är sötast när han är lite lönnfet :D

Puss och tjing!


The policestation next

Så patetiskt.
Jag har fått en motanmälan från killen som tog strypgrepp på mig i vintras... för att min drink kom på honom. Är det att dra en skillnad mot att ta ett strypgrepp som gav mig påföljder efteråt? Och att slänga och knuffa andra in i bord och stolar? Och att ge glåpord som jävla fitta, hora, slampa.. ja, man var väl de mesta den kvällen....

Jävla idiot.

Intervjun i Norrköping

Har glömt att berätta om ky-intervjun som jag var på i Norrköping. Helt sjuk, jag var ju inte ensam om att vara där om man säger så... vilket jag hade förväntat mig.
Chockad blev jag förresten över hur snabbt jag hittade dit! När de väl gäller att hitta ensam (och inte förvilla sig i höör) så går det utomordentligt bra! Skrev upp lite egna hänvisningar till mig själv efter att ha kikat på en karta på eniro och den funkade ju fantastiskt bra! Så jag fick väldigt god tid på mig att hitta på något annat efter som jag tog ett tåg som var inne 40 minuter innan jag skulle vara på plats (eftersom man känner sig själv ganska så väl). Så jag letade upp ett litet fik som nu är mitt favoritfik! Helt underbart var det! Hade tydligen funnits sedan 1946 och dem som ägde de försökte hålla kvar stilen som var då. Så väldigt 50-talsinspirerat, vilket är mitt favorit (inte sekel...men vad de nu kallas) årtionde!
Jag satte mig och läste en bok, tittade på tavlorna och drack en café latte, mycket bra start till en bra intervju.

I vilket fall. Väl på plats på logistikprogrammet blev jag hänvisad till ett klassrum.. gud vilken pinsam jobbig tystnad de var. Jag satte mig brevid en tjej som såg ganska så trevlig ut. Men hon var inte så social hon heller. Då tog jag upp en liten infolapp om vad programmet innebar osv. Sedan vänta lite till...och lite till! Och SEN kom "föreläsaren" eller "läraren"... kommer på mig själv att en del av detta har jag redan berättat. Så jag hoppar vidare till proven som vi fick. Ett underligt diagnosiskt prov som jag inte vet egentligen vad de skulle få ut av. Man skulle läsa av index och olika procentenheter mm. Jag tyckte de kändes väldigt simpelt eller också var de mycket svårare än vad jag tror... tror att testet var lite "kuggaktigt". Efter de provet väntade dock något värre...en text som skulle översättas till engelska. Dra mig baklänges HATAR engelska. :( Så folk, om de nu är så att jag inte kommer in på kvalificerat inköp - så är det på grun utav min dåliga kunskap av engelska.

Sedan genomgick jag också en personlig intervju som inte kunde gått bättre än vad den gjorde. Så om vi ska sammanfatta de 4 timmar som jag spenderade på logistikprogrammet i Norrköping så var dem väldigt bra förutom de 45 minuterna som jag satt med översättningen. Men de är bara till att hålla tummarna, för jag har jävligt mycket att ge på detta programmet. Det är som klippt och skuret för mig.

Så det så :)

Satt som en smäck!

Japp! Både maten och kladdisen smakade utmärkt!
Nu är magen bra mätt vill jag lova. Först hade jag tänkt baka mina omtalade chokladbollar också, men känner nu att de räcker bra som de är. =) Sparar mina goda bollar till en annan myskväll.

Frågan är, är det nyttigare att äta hembakade kakor mm, än att äta godis?

Cooking and baking.

Nu ska jag ta mig ann köket efter att ha tittat på "halv åtta hos mig".

Ska laga strimlad kyckligfilé med ris och sötsursås, tillsammans med en god grekisk sallad. Sallad, tomat, fetaost, oliver... mm lite sådana småsaker =)

Till efterrätt blir de kladdkaka med glass. Thih.

Önskar mig lycka till, för man vet aldrig hur de går när marielle står i köket :P

O M G !!!

moihihohohohohhahahahahhha!

Nu ska vi inte dra ut något i förväg. Men vad marielle är exalterad just i detta moment! Min resa till Norrköping gick bra.. fick dock först fråga några killar hur jag ordnade biljett till norrköping för jag hittade ingen biljettautomat. Dem hänvisade mig till resecentrum och att dem skulle hjälpa mig där inne. Jag gick in på SJ och frågade hur jag skulle göra, då skulle jag gå till busscentralen och lösa biljett där... eller också köpa ett 24 dygns kort på tåget eftersom jag skulle t/r. På tåget skulle jag gå till vagnen där de stod "tågvärd". Krångel krångel tycker jag som skåning som är van vid att bara trycka ut den fasansfulla syra biljettjäveln! Men jag bestämde mig för att köpa biljett på tåget. Fick gå genom hela skiten innan jag hittade "tågvärdsvagnen". Stå i kö i världens kungeligung-gung! Tur och retur Linköping - Norrköping vill jag ha. Vilket är billigaste alternativet? Då var de billigast att lösa ett tågkort, så gjorde jag med 100:- . När jag väl skulle hem från Norrköping kom tåget från fel håll, så då fick jag försäkra mig om hos en tjej om de gick till Linköping men hon hörde inte för hon hade hörlurar i öronen... dum som en nöt kände jag mig och fick fråga en pojke istället. Som bara nickade och tänkte, vilken förvirrad brud hon verkar vara. Jo, det är jag också. När jag skulle stoppa kortet i automatskiten stod de inte att mitt kort funkade... jävla skit tänkte jag, kärringen lurade mig innan!  Men de gjorde hon inte, jag hade slömt trycka på "ungdomsbiljettknappen". JA! och därefter gick min färd hem väldigt bra. Upprymd och överlycklig att jag klarar av storstadslivet! HA HA!

Intervjun på KY blev en chock, när jag insåg att jag inte var ensam om att vara där. Fick sitta i en pinsam tystad i tyå 10 minuter i ett klassrum för att vänta på en lärare som skulle hålla infomöte. Sedan skulle vi berätta om oss själva i två minuter, jag bara "jag är nyflyttad från skåne, men de hörs nog". Orrrh, mongolidmarielle i farten. Men jag fixade till de ganska så väl och var stolt över att jag var yngst på plats.

Oj. Nu slutar gänget här på Mediakonsulterna, får avsluta mitt äventyr på hemmaplan! :D

 

Intervju --> Norrköping

Gaah!
Ska snart iväg på intervju, sitter och läser på som bara den för att inte göra bort mig... gud. ÄR helt nervös. Längesedan jag hade den känslan i kroppen.
Samtidigt är jag nervös över att jag ska ta tåget till Norrköping, kanske inga större problem, men vet fan inte hur biljettautomaterna funkar här. Ha ha, fast de brukar inte vara några större bekymmer med att förstå sig på dem. Har kollat på hitta.se typ 1000 gånger på kartan så att jag hittar rätt till Bråddgatan 7! uwh. Vilket nötanöt man är. Men är i Norrköping 40 minuter innan intervjun så under den tiden ska jag nog minsann lyckas hitta dit! :D

Hih.
Wish me good luck :*

6 months.

Då är de dags att bege sig hemåt. Mamma skulle klippa bort allt slitet hår på mig.. och hoppsan tjosan! Där flög en decimeter på frillen! Jag får väl bedge att de känns lite tufft, men de växer ut snabbt igen!
Nu ska jag hem och färga skiten också... alltså just den tjejgrejen med hår faller inte riktigt mig i smaken, jag är verkligen för lat för att gå till frisör och färga och omfärga och bleka och allt de där. Har för dåligt tålamod för att vänta så pass länge tills håret blir som man vill och då har man redan lagt ut typ 1000 spänn på de. Äsch!
Jag är happy med annat istället =) och förbannat snygg ändå :P

Nu ska jag snart hem till min älskling. Fira vår halvårsdag och hans födelsedag, ska bli mysigt och skönt att få komma hem igen. Alltid underbart att vara hemma i skåne men lika skönt att få åka hem till Linköping igen =)

Ska packa de sista nu, sen får jag skjuts till Hässleholm, riktigt skönt! Har kattmat som väger typ 100 kg som ska med i väskan.... och nya tallrikar som jag hittade på city gross, så nu slipper jag och mattias bara ha två assietter. :P

Sweet Love.

Last night.

Ahapp.. då var denna skåneveckan fulländand. Har haft massor att göra hela tiden tycker jag... och de har varit skönt att vara hemma en sväng, men nu känner jag faktiskt att jag längtar hem till min kärlek och vårt hem. en skön känsla faktiskt. Härligt att åka ner och checka läget och träffa dem man tycker om, sen tillbaka till Linkan igen. Är så glad att jag flyttat dit, det var verkligen rätt val för mig. Så skönt!

Veckan har varit fullplanerad.
Söndag - åkte och överraskade Natha på hennes kalas
Måndag - åkte till Natha igen och umgicks med henne under hennes 20årsdag. Innan jag åkte till Eslöv träffade jag Roger & katti. Tog en god morgonfika och åkte till Ringsjön så Chika (hunden) fick svalka sig. Tog en god glass med 3 kulor. Himelsk blandning var verkligen himmelsk! Vanilj, marshmallows och typ kolasås! Mumma!
Tisdag - har jag svårt att minnas vad jag faktiskt hittade på. Tanken var nog att jag och Natha skulle åka till Nova den dagen men kände att jag ville spendera lite tid hemma.
Onsdag - Kom min sötnosa Linda och vi lekte som vanligt en massa stojiga lekar... som egentligen inte är några lekar, vi bara är som vi är. Åt en utsökt middag på Jernkällaren här i Höör och drack världens godaste vin! Flaskan försvann fortare än vad jag hann blinka. efter middagen tyckte vi inte kvällen var slut så vi åkte till Eslöv och drog in några drinkar. :) Sen hem, då jag förvillade mig i Lilla sketna HÖÖR. Jo tack uppvuxen här, men gick ändå vilse. Då är man bra snurrig i huvudet, men kan vara så om man bär namnet Marielle.
Torsdag - PAM PAM PAM!!! Patriks student =) Kanon!
Fredag - PAM PAM PAM!!! Freddies student! Har världens skönaste videosar på honom, min lilla lillebror <3 Nu är dem minsann stora båda två och vuxna är vi alla tre... eller ja, klassas som vuxen i alla fall....
Lördag - TODAY. Bakisdag. Trött. Pizza, chips, munkar, cola, ahlgrens bilar och däck. Ja, kan inte förklara dagen bättre än så.
IMORGON är det SÖNDAG och då beger jag mig åter hem.... Sara kommer förhoppningsvis och tar en fika och kramas lite innan jag åker. Så min vecka har varit excellent =)

Nu ska de nog bli bedtime. Mamma kommer och pussar mig godnatt :*

Student!

Ska snart iväg på Minis student och imrogon är de Freddies =)

Ska informera om hela min skånska vecka nu snart, men taxin kommer om tio minuter så hinner inte riktigt ta de nu!

Puss & tjing
Ding ding.



"sjung om studentens lyckliga dagar......"

RSS 2.0