Welcome 2009

Vill passa på att önska alla ett riktigt gott nytt år och hoppas att alla får ett härligt år 2009!


Är helt seg eftersom jag haft obruten huvudvärk i två dagar nu. Grymt jobbigt, tyvärr känner jag mig ännu inte laddad för ikväll. En nyårsfest med 120 pers, mat, mingel, fördrink, champange! huuuh, hur ska Marielle orka? Jag hoppas innerligt att jag & sara taggar varandra framåt eftermiddagen när de är dags att göra sig snyggo. Om inte annat så lär Jenny i alla fall vara på de, de tvivlar jag inte på :) Så hon får smitta av sig allt vad hon kan! Vill verkligen att de ska bli en rolig kväll, men huh! Marielle är så trött och hängig. Tråkiga människa, men de kan inte hjälpas, så är de ibland.

M, Five days left !!!





informera

...om att min klänning nu är klippt och skuren för att shakas imorgon under raketerna :)
tur jag hade min mamma till hjälp som sa att jag inte skulle elda lite i den, för de började glöda så smått i den. hehe, tur att man har sin mamma till hands vid en den tillfällen.

Nu väntar jag bara på ett godnattsamtal, från en sötnos.
God! I miss him thiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis much!

Mindre än en vecka kvar - två arbetsdagar - en nyårsafton - en tjejkväll - en ledig dag - sedan LINKÖPING!


dampkväll med morsan

Ligger i mammas säng och slötittar på idiot-tv. Ingenting är ju roligt! Bara löjligt, tråkigt, skrattretande, fult... ja, och de är faktiskt sant! Inte konstigt att man knappt tittar på tv längre. Eller är bara jag som är påväg att bli en klagande käring, som inte tycker att något är bra nuförtiden, för att det var "mycket-bättre-förr"? Nu stönar någon man som om man skulle fått värsta orgasm, så låter de väl ändå inte när man slår sig? Mr Caaartö, Mr caaartö - skriker någon brittisk tant i en 50-tals inspirerad film. Gah? allting är ju störigt? why? Jag borde vara på något hypat humör, helt lost.

Ja, jag kallar detta en dampkväll med morsan.....

Bang bang

skallebang!

Uhh, haft migrän sedan igårkväll, hela natten, hela dagen! Gick upp 16.00 idag! Helt sjukt, så typ godförmiddag säger jag tjugo över sju på kvällen.

Så, eftersom jag vaknade så pass sent idag har jag inte hunnit med så mycket mer än att ligga och slappa med mamma i sovrummet och glo på en dokumentär om fetma, där en 19-årig kille vägde över 400 kg! Kan ni förstå liksom, hur lyckats man åstadkomma att väga över 400 kg på mindre än 19 år? Vilken idiot till morsa att sätta sitt eget barn i den sisten, jag hade känt mig som världens sämsta människa om jag skulle göra så mot mitt barn. Mata sitt barn med föda som kärlek istället för äkta kärlek. För de är banne mig inte schysst att ge sitt barn kärlek via MAT! (fet-mat) Jag kan bli så rackars förbannad ärligt talat, hon har sumpat sitt barns framtid, sen sitter hon och säger när han ligger på operationsbritsen att han kan lyckas bli vad han vill - amerikas president! Jo, tack... men först måste han gå ner typ över 300 kg och genomgå ett ANTAL lidandes operationer för att ens lyckas nå det mål som han önskar. Bra jobbat morsan som själv sitter och är lite småmullig. Liksom Normalt mullig. Sådana människor är värda att räcka fuck-you-fingret till!
Tänkte lämna ämnet här, men kan inte ännu.. Liksom Hon har ju förstört hans skolår, hon har fördärvat att han inte har några vänner... hon har försämrat hans chanser att bli intelligent! Fy fan! Kan inte tycka synd om henne när hon gråter när hon ser sin son rullas in i ambulansen, för att han knappt kan gå själv, det är hennes fel. Hon bör gråta för sina misstag hon begått.

Nu snart, ska jag och mamma gå och lägga oss i sovrummet igen, kanske glo på nån mer knasig dokumentär som gör mig förbannad till vansinnes, eller också ger mig inspiration till något. :) Vad vet jag. Vet inte ens om jag kommer gå och lägga mig. Har fortfarande en klänning som jag måste fixa med, åh jag orkar inte. Är totalt slut i kroppen... men måste man så måste man. Jag gör de om några timmar när jag känner att jag verkligen.... Måste :D

Tjingeling

tingeling

lingon?


Vicki partysessa :*

Vicki läste min blogg och blev lite ledsen att inte hon fick vara med. Jag håller med henne, för dålig stil av mig gumman. Du är en mysig, tjatig, gnatig, underbar arbetskamrat och myskompis. :) det hade ju inte varit kul att gå till jobbet om inte du varit där, sötpluttan. Men du är allt en liten häxa ändå ;) men de är bara för att jag älskar dig.

Nu hoppas jag att jag gjort dig lite gladare Vickis. Lägger minsann upp en bild på partysessan också :)

Puss & natti natt
/ ML.


Alienfingers

Godevening people!

Då sitter man här med värsta alienfingrarna. Har kämpat hela kvällen med att få av mina naglar,de såg ju faktiskt förfärliga ut... suttit i ca en månad. Utväxten var ju inte för vacker alltså. Men jag måste ge sara en eloge för hur bra dem suttit! Snygga släpp och ett helvete att få av! Good work baby ;) Men kände att jag nog vill vila av mina små naglar lite. Är ju inte hemma på ett tag och då har jag ju inte min lilla sara till hjälp om någon skulle ploppa av eller brytas. Man vet aldrig med en sådan klumpeduns som jag. Jag kan verkligen inte sluta skratta åt mina fingrar, ser totalt fuckat ut faktiskt. Alimiumfolie på tre av mina fingrar, som tre knoddar längst ut på fingertopparna. Totalt alienaktigt.

Jag är vansinning trött och har skapligt ont i huvudet... jag börjar verkligen bli utsliten nu alltså, men har väl egentligen bara mig själv att skylla antar jag. Eller inte, jag sover för dåligt.. men de kan inte jag hjälpa. Har svårt för att sova nuförtiden - jobbigt värre.

Snart är de nyår mina vänner, hela tiden tjatar jag om att jag ska ta tag i min klänning klippa & elda, men tar mig aldrig ork till att göra de. Och de kommer inte bli ikväll heller, vilket leder till att jag Måste göra de (med stort M) imorgon om jag vill känna mig någorlunda snyggis på nyårsafton. Typiskt är väl också att jag inte hunnit åka och köpa mig ett par nya skor, åh som jag stör mig. Jag skulle vilja ha ett par silvriga pumps ju! Men jag överlever väl. Är ingen festprisse längre. Föredrar att hellre vara hemma, för att man ska JOBBA dagen efter. hihi, ska bli skönt att åka till Linköping och chillidilla en hel månad. MEN jag ska ju självklart leta boende och jobb under tiden. Så tro inte att jag försoffar mig, nej mina vänner - icke.

 Buhuuu vad jag känner mig tråkig för er, jag ber verkligen om ursäkt, jag försöker vara komisk men de går inte så bra. Hade jag varit pigg go och glad hade jag gjort värsta grejen med mina alienfingrar, skrivit värsta historyn! Men so solly, not today. Kan väl vara så gullig att lägga upp Pernilla in the blue bubble för att visa min konstnärliga sida. Bara för att vara snäll och generös :) marielle är ju snäll och generös så varför skulle jag inte göra de liksom?

Livet keep rulling!
/Lindberg.




Övertrevligt!

Vill bara tacka mina goa töser för en supertrevlig kväll! Mycket skratt och underliga läten! :D

Vi har käkat resterande julmat, såsom skinka, meetballs...sill? Tja... vet inte riktigt men gröten glufsade vi oss också! Sedan har vi kollat på en snuskigt bra film om Johovas vittnen! Tro de eller ej, den var kanon! Dansk film. Två världar, var namnet på den. Till och med musiken var kanon, ska leta upp på you tube nu så man får lyssna lite till. Ååwwh! tack SARA, SOFIE & JOANNA!!! Super happy.  :)

Men nu får jag tänka på refrängen och lägga mig. Ska upp early imorgon och kom på att jag får åka ett nafs till Nova Lund också, need new shoes for nyårsfirandet! Vill ha ett par silvriga skyhöga rackare till min bedårande fransklänning :D Den ska jag ge mig på en dag och klippa & elda på. Tro mig, den kommer vara grann där efter :)

Puss & kram Jehovabarn!


en liten nyhet :)

Hello hello!

Jag har lite goda nyheter att dela med mig :) För det är nämnligen som så....att.....trumvirvel!!!!.... att jag ska åka till LONDON! I Mars år 2009 kommer Mrs. Marielle Lindberg att befinna sig i London i England tillsammans med fyra härliga tjejer från Västerås. Känner inte tjejerna så bra förutom Marielle såklart, vi grejar varandra utan- och innantill känns de som. De kommer att bli kanon, massa shopping, foto, kultur, mat, party. Ja en massa knasigheter ser jag fram emot i ett extremt trevligt sällskap. Vi 5 kommer regera London under vistelsen! thiihih....


Blev så glad, min lilla älskade Sara ringde mig och frågade vad jag hade för mig ikväll... inte ett skit var mitt svar. Och då kom hon med den utmärkta idén om att hon, sofie och Joanna kunde komma till mig och dricka te och äta onyttigt. Tyckte de lät som en underbar idé, så nu sitter jag mest och väntar in dem... Missbrukar kaffe. Gud så gott. En speciell smak är de faktiskt på kaffe... för något är de ju som gör att man "lär" sig dricka de. Och eftersom man Lär sig att dricka de så borde egentligen inte vara gott, är liksom bara att man vänjer sig smaken och sedan får ett behov av den. Typ som ärtsoppa, om vi skippar behovet... har aldrig träffat en människa som har varit beroende av ärtsoppa!

Nå, jobbet var bra idag - dock mycket tröttigt. usch så trött jag varit. Väldigt jobbigt måste jag säga. Försökte hålla mig till kassan så mycket jag bara kunde, knappt lönt att bege sig in i stormen av galna rea-shoppers! Känner mig bara i vägen för dem ändå, personalen är ju de enda som INTE är där för att shoppa. Och de är ju inte direkt så att de många som vill ha hjälp under rean heller. Rean går ju undan, man måste skynda sig för att få de man är ute efter, BEGÄRET! Hilfiger jackan för 2999:- som nu kostar något mindre eller va fan som helst. Dock är de nog bara jag som vill ha den för där hängde två från början...och där hänger fortfarande två kvar. Den är cool, stencool - och i den skulle man blivit crazy like a fool.
 Övrigt på jobbet, så är vi alla lika flummiga och knasiga på sina goda sätt & vis. Vicki är häxa, jag är tröttsamt skrattig & fnittrig, Pernilla lever i sin blåa bubbla och Jeanette flyger runt och får lida med oss.... naw, Jeanette, hon är söt :) typiskt! Har inte hunnit rita Pernilla i paint i hennes blå bubbla- hon lovade att hon skulle ha den som visningsbild på facebook haha! Men får rita den en annan dag, jag som hade längtat hem för att jag skulle rita.. men jaja! Har slösat bort min tid på något annat onödigt, typ kaffe? Eller? äe, jag vet inte. Har ju inte gjort något men ändå har de redan gått över en timme sedan jag kom hem. Underligt, ellerhur?

Nu alla bajsungar och tollebarn ska jag..hm? Göra mig redo för mitt besök.. :) Ska bli jättemysig, ska sova hos sara inatt också. Sen ska jag träffa mina älskade småsyskon imorgon tror jag, om jag förstod de rätt. Min lillasyster på 7 år som informerat mig...och hon är precis som jag (och alla som känner mig vet att jag är en förvirrad människa) fast 11 år yngre, alltså en elva år yngre hjärna. God! haha, men hon är min lilla prinsessa! Ska lägga upp bilder på sötungarna sen!



Joanna, Jag, Sara & Sofie :)

New Computer!

SÅDÄR JA!

Då var min nya dator klar med (nästan) alla sina installationer och allt annat som jag inte förstår mig på! Tur att de finns män ibland. I och för sig jag hade nog klarat av att installera datorn själv, men fy fan vad jag hade svurit mig igenom alltihop. Man måste ju vänta & vänta & vänta. Laddning efter laddning efter laddning. Så himla (satans) drygt! Nu är msn installerat också. Gött!

Men fy vad jag har satts i en jobbig situation idag! Det var faktiskt inte roligt. För bredvid min kära mellandagsreadator, står en annan liten frestelse, en riktig god Donut med rosa glasyr (eller vad de heter?)! En sockersöt liten prinsessa till dator! Liten, söt, vacker, rosa och alldeles gudomlig! Dagens feta problem var att den kostade dubbelt så mycket än den jag köpte idag... och ja, inte för att denna (som jag nu köpt) kanske var extremt fasligt dyr, men jag hade satt upp en budget och denna var sänkt med 2000:-. Men jag lovar, jag var inte långt ifrån att köpa min lilla sockersöta donut. Allt var så underbart med henne, tangentbordet, skärmen (och charmen) färgen, designen.... för ni alla vet ju att i en prinsessas huvud är det inte insidan som räknas UTAN utsidan! ... nåväl, när det gäller tekniska saker. Helt blåst är jag inte. Något dock min försäljare verkade tycka.. haha, han t.o.m hänvisade mig till det "billiga" kampanjpriset. Men tjaa... de har säkert någon intern tävling på jobbet om vem som lyckas sälja flest av kampanjvarorna. Men liksom ÄNDÅ! Hade han varit en grym försäljare hade han smackat på mig den älskade Donuten utan problem...och tro mig, då hade hon följt med mig hem.
Fast de hade inte blivit den rosa även om den hade matchat min mobil och dammsugaren och min rosa toalett.. den hade blivit vit. För ska de ska skrivas och arbetas går de ju inte att seriöst att jobba med en rosa leksak heller. Eller? En god smarrig fjortisbok kanske hade blivit till... sådant som får stå utan svar.

Innan jag kom på min kära impulsidé att köpa en ny dator under dagen var vi hemma hos Claes kära mor - Gun. De är en mysig farmor de. Snäll och go på alla sätt och vis och glad över att hon fått ett litet extra barnbarn som är en flicka till familj. Allt annat är bara pojkar, så hon är glad.
Årlig tradition är de att åka till henne på juldagen och dela ut julklapparna och äta dansk fläskesteeag, potatis och brunsås, sjuklligt gott måste jag säga. Fläsket alltså, de är så de nuppar sig i munnen :P Kul var de att få träffa Mini också, Claes andra son som valde att flytta till morsan i malmö istället för att bo i naturrika skogsparadiset Höör. OK! Jag förstår honom. Glada var både Freddie & Mini som hade fått varsitt Dolce & Gabbana halsband i julklapp av sin mamma. Jag blev lite smått avundsjuk, kanske att man frågar Freddie lite snällt om man får låna hans någon dag.. Jag som är en såååådan snäll syster liksom, han får låna min säng i en hel månad om jag får låna hans halsband! haha!
Men jag är faktiskt också väldigt nöjd och glad över vad jag har fått. Tomas Sabo-nörd som jag är blev jag ju väldigt glad. Speciellt för boxhandsken som symboliserar min pappa.

Men mina kära vänner... jag är så himla trött, känner att jag inte ger så mycket energi i mitt skrivande idag. För dåligt. Men jag håller på att kissa på mig och är okoncentrerad. Kommer mer, rolig text vid senare tillfälle!

Peace and love <3

Christmas day

Godkväll mina damer & herrar.

Jag ska fatta mig kort och bara säga att jag haft en jättemysig julafton tillsammans med mamma & Claes. Det är som alla andra lyckade, mysiga, härliga julaftonar. Morgonklapp i strumpan ovanför brasan, kalle anka, julgodis och allt vad de tillhör. Julmaten och klapparna. Myset efter myset och ännu mera mys. Lugn & ro. Underbart!

Tänkte lägga upp lite bilder på mina fina julklappar som jag fått :)

Hoppas att ni alla haft en underbart mysig dag! Imorgon blir det en julafton till... då blir ett längre inlägg framåt kvällen.


Puss & kram på er <3
(klicka för att förstora bilderna)


            

     
   
 

Sömnlös bloggnörd

Ligger här och kan inte sova :( så lat att jag sitter på internet med mobilen. Pengarna lär susa iväg nu. Men men.. De är ju jul ;p laddade upp en bild via mobilen men tror inte att den kom med. I vilket fall var de på min skadade tumme som jag skrev om i förra inlägget. Men nu går jag minsann to sleep. Puss hej.




Hypad!

Åååh. Hypad! Speedad! På! Hey ho, LETS GO!

Sovit gott, sovit ut - vaknat och blivit skjutsad till stationen av min älskade mamma. Tagit mina sova-extra-40 minuter på tåget och sedan trallat iväg till jobbet. En sväng inom på Domus innan arbetsstart. Guuuuuuud! Alltså! Pensionärer!? Pensionärer, kakor & bröd & stånd. Kan man bli mer stressad och uppkörd av dessa? "Tack snälla kan jag få komma förbi eller ska du stå och tugga på de kavringsbrödet resten av dagen (kärring?!)" Jag vet, jag är inte schysst, inte för fem öre. Men när man är lite halv stressad, eller kanske mer på språng och måste ett ärende innan man börjar jobba och blir stoppad av de där söööliga, långsamma tanterna & gubbarna överallt får man tillslut panik. Stackars människor. Jag vill inte bli pensionär, jag kommer må dåligt över att se; unga, spirandes ungdomar bara ryker förbi en som ett bi i ett ilandes stick. Jag kommer också vilja vara snabb!

I vilket fall, på ärendeplatsen. En tant står eller går och jag vill komma förbi henne - hon ser liksom inte, eller märker inte att jag försöker komma förbi? Stelsoperard, blind eller uppstoppad? Vad vet jag, men ibland känns de banne mig som att dem inte har någon koll på omvärlden - at all.
Tro nu kära läsare att jag inte tycker om pensionärer, för det gör jag. Jag älskar till exempel min mormor & morfar, farmor. Jag tycker om tanterna som småpratar med en när man står och expiditerar dem i kassan, när de berömmer så fint inslaget paketet blev. Eller när de säger att de blir så glada av att vi ungdomar vill växla några ord med dem. Jag gör gärna det, för jag förstår hur ensamt de kan vara att vara en gammal 80-årig tant, men som ändå orkat sig ut på stan. Hon kanske inte har några barn och har hon inga barn har hon heller inga barnbarn, änka - ingen man. Klart att man vill prata lite med henne om vädret och om Lions som står utanför och grillar korv. Att man hellre väljer att köpa korv där istället för hos pölsemannen för att man vet att pengarna går till något vettigt, något med ett gott syfte. Klart kära pensionärer att jag inte tycker illa om er, tycker bara att ni kan hålla er borta från julruschen ;) (så att ni inte dör i hjärtattack eller något annat farligt, eller kanske att en rå ungdom råkar fälla benen av er)

Om jag nu ska fortsätta dilla om mina paketinslagningar om jag tjatat ut för längesedan måste jag tyvärr tjata vidare lite till! För nu har jag fått arbetsskada! Blåmärke på tummen & huden har blivit extremt tunn på grund av saxen! Den där saxen alltså, jag drar ju skaft efter skaft mot tummen med bara ett litet ypperligt snöre emellan. Men varför är de bara jag som fått skadan för? Pernilla bara - Marielle du får inte dra så hårt. haha, nu i efterhand lät faktiskt den kommentaren ganska komisk. Jag kanske drar för hårt?

Imorgon är sista arbetsdagen innan julfirande, jag säger bara ett ord - SKÖNT!
Jag känner att jag längtar så mycket till julafton nu, de kommer bli så skönt, så mysigt. Det ska bli den första julen som jag verkligen ska njuta av ledighet. Njuta till 100% om inte till 110%.

Alltså, denna dagen har faktiskt bara varit bra. Inte mycket som gått emot mig mer än pensionärerna idag. När jag checkade min mail såg jag att jag hade fått svar på en lägenhet! Lyckoskutt x ca tusen! :D Jag ska antagligen komma och titta på den i början av januari när jag är på plats i Linköping igen. Nu börjar de hända grejer! Överlycklig! Hoppas verkligen på de bästa. Kanon att lägenheten är en 1 1/2 dessutom, betyder alltså att de är som en tvåa bara de att sovrummet är mindre än i vanliga fall. Perfa! Och hyran var helt ok, kan inte kräva mindre eftersom den ligger centralt in das city och nära till M! whiihih, så nu är eran uppgift att hålla tummisarna uppe för mig. :)

Imorgon är de lillejulafton vilket betyder tradition med familjen. :) Lite bak, julklappsleken, väldigt mycket mys med lussekatter, julmusik och så vidare och de hela avslutas med att smaka av skinkan, köttbullarna och prinskorven..kanske något litet ägg också. De är som att vi liksom välkomnar julen och familjemyset dagen innan julafton. Vi brukar klä granen på lillejul också, men i år blir de tyvärr ingen julgran. Årets julminus, men de går att leva med. Jag kommer att komma med en liten surprise om hur årets julgran blev istället :)

Nu är de sista phonecall som gäller, sen är de sängen... (om jag inte sitter uppe en bit in i natten och slår in lite paketeter) hihihi... felstavningen ska vara en felstavning - så att ni vet.

Puss and Love använd Dove.

Bara säga att...

...bara säga att jag saknar härliga dagar.

Och så saknar jag Linda. Du & Jag är söta trollungar :)







Girlnight fever

Marielle är vääääääääldigt trött!

Men jag har haft en bra dag på jobbet och typ slagit in ca 100 paket. Har faktiskt till OCH MED fått arbetsskada, mitt pekfinger har blivit torrt på utsidan för varenda satans snöre som jag krullat! De ni, snart kan jag tävla i paketinslagning! Undan går de med snörena i högsta hugg!

Kund kommer med Björn Borg trosa till kassa:

- Ska de vara julklapp?
- Ja, tack.

Scanna - riv av prislapp - plombera förpackning - vik kartong - i med present - tejpa - snöra - knyt - krulla - bolla till krullbollen - på med klistermärke - ta betalt - i påse - tack och GOD (FUCKING JÄVLA) JUL, heeejdååå. Möjligtvis en kommentar "hoppas att de passar" med världens leende på läpparna, om man nu i detta fall hjälpt kunden (då oftast en man) att hitta de rätta paret trosor.. eller också är de farmor eller mormor som brukar ha lite bekymmer. De andra är självgående.
Om och om och om och om och OM IGEN. All day long.

Mina kära vänner, jag är på tok för trött för att skriva ett långt inlägg ikväll - Marielle vill bara sova. Istället lägger jag upp lite smått med bilder. Lite från ikväll och sådär.. kanske något från min tråkiga tågresa i morse. Kanske något egofoto på mig. Kanske från tjejkvällen ikväll. Kanske också något totalt onödigt. Vad vet jag. Just tired.

Sleepy bedtime.

Måste dock bara berätt att jag haft en jättemysig kväll med tjejerna Jenny, Sara, Kuling och Cizzi :) Massa skratt, god mat, julklappslek, kortspel, glögg, godis, chips & dippa, julmust, ordlek... åååh mer därtill. Verkligen mysigt! Tack Jenny för du ståtade upp med detta och tack för trevligt umgänge ikväll. :) I love my girls <3
Nu är bara frågan om de blir utgång på juldagen eller inte? Vi kör på magkänsla under dagen tycker jag.

Puss puss puss puss puss M :)



hih. M <3 M




Marielle this early morning 8.30.




Vet inte vad som pysslas med... bara störd.




På tågresa till jobbet..... uttråkad? Ja...




Alltså, jag är ändå ganska nöjd med den här.. haha!




Jenny, åter tack för tjejkvällen :*



Sara är snäll och bjuder på clementin.




Nen & Jag (I know, jag ser lite uppstoppad, eller åtminstone konstig ut... anledning? übertrött)







My lovley lady <3

This evening smells like fish

Vill ni ha mer? - frågar mamma.
Nej tack, bra säger jag.

Klämt(?) ner 3 räkor som mamma skalat åt mig. Jag kan inte låta bli att fashioneras (absolut ingen koll på stavningen på detta ord).. Med tanke på att jag skrev Fashioneras, liksom tanken är inte bakom mode och trender, inte de jag ville få fram.. utan fasioneras, eller hur fan de nu stavas, hur som helst ni förstår ypperligen vilket ord jag försöker få fram. Tänk jag som är sådan nyttigpelle med ord och grammatik, nu kan jag inte ens stava till gramatik(?) Vi säger att de stavas med två m, för de ser mest logiskt ut.
Nu tappade jag mitt ämne totalt, Var var jag? Jo vad jag fasioneras av! Håll i ER!! -
att skala räkor!!!

Jag förstår inte, jag sitter som ett litet barn och tittar på mamma när hon skalar räkorna som om barnet skulle sitta och titta på sin storebror när han öppnar plastet till sin goda karamellkola. Hur gööör han? Själv sitter ungen och drar och sliter men ändå går plasten inte av. PRECIS SÅ! mina vänner är de när jag ser personer skala räkor. Jag förstår INTE hur de gör!
Så, mamma fick alltså skala 3-4 stycken till mig, stooora var dem. Men jag åt bara 3, för jag äcklades av de svarta prickarna som visade sig vara - tro de eller ej, men de var ROM! Fiskägg! Wläärsch! Svarta råa fiskägg, värsta sushin för fan! (har faktiskt smakat sushi och de smakar som låter och de smakar som de luktar - rå fisk)
Så däärför, eftersom vi nu börjar inse att räkor inte är min stora grej om de inte är riktigt skalade, rena och fräscha avstod jag från räkorna och gjorde mig en goood ÄGGAMACKA! Natha, damn you ;) Eller thank you, du som lärt mig att älska äggamackan - med kaviar. Så tänker ni nu - hur kan hon äcklas av romen i räkorna men inte av kaviarn i tuben? FÖR ATT - det ser helt enkelt inte lika osmakligt ut. Dessutom är min kaviar mild och luktar inte så farligt illa heller :)
Åh! Ibland känner jag mig överlägsen, haha... vänta, skrattar lite åt mig själv, för jag är rolig. Biiatch! (jag alltså) eller tönt? Jaja, you deside. Men säg inte att jag varken är en tönt eller en bitch, för jag är inget av de.. eller jo! Om man delar lika av ordvalen, så blir de nog en typisk - Mrs Marielle Lindberg. :)

DAGEN
har varit BRA! Gick upp 9.00 i morse, slapp duscha för de gjorde jag igårkväll :) Sovit riktigt gott inatt och somnade efter ett riktigt jävla långt gott skratt! Helt, för vajsikens trajsikens underbart. Mmmm, some love <3
Sedan, gick jag i äckelpäckelpiskregn till stationen - åkte till jobbet och de där bla bla bla som är totalt tråkigt och onödigt för er att läsa. För de är liksom inte intressant att jag satt på ett tåg och Gick med mina fötter i stövlar till jobbet. Att jag tog en chokladbit från en chokladpåse och en chokladask från köket (!). Ja, ni har ju fattat denna poängen.
Dagen på jobbet var i alla fall Bra, förutom att chefen inte kunde sluta tjata om att vi skulle städa, hallå? Vi får en 15-16-.årig tjej som ska jobba extra imorgon, hon kan ju få de i uppgift så att hon HAR någonting att göra. Annars kommer de faktiskt bara vara synd om henne om hon inte får några arbetsuppgifter att sköta. De är faktiskt med väl mening som jag tänkt så. Inte för att vara elak och sätta henne med smutsuppgifter, men hon får ju faktiskt inte stå i kassan och tyvärr så tar hon inte heller några egna intiativ, så vad ska jag göra åt saken? Jag hjälper faktiskt till på bästa möjliga sätt, riskerar att chefen ska bli arg på mig för att underlätta för henne. Hon borde tacka mig. :)

Sista timmen på jobbet var flippad. Både jag, Pernilla & Vicki var helt flippade, trötta, knasiga, tappat "arbetskontrollen". Pernilla dansade runt som en isdansös, jag skrattade åt ingenting, Vicki gick mellan irritation och skoj omvartannat...Ja, helt tokigt var de. Stackars kunder, ibland tyckte jag synd om dem och kände att jag fick skärpa mig. Men å andra sidan, sålänge vi är glada och goa och inte otrevliga och tjuriga så är de ju faktiskt inte större fara. Bara chefen som var lite småputt. Men han får vara glad att vi var glada. Glada anställda liksom - han borde ju gå med ett brett leende och inte tjura över att vi inte städade rearummet?

Efter jobbet hade jag fått 3 sms, varav 2 var mycket betydelsefulla och gjorde mig glad.
Sms 1 var från Sara: Hon frågade om jag ville ses ikväll, mysa och titta på film. Jag blev överlycklig för jag kände verkligen inte för att sitta hemma och dega ikväll. De slutade dock med att vi möttes upp hemma hos Joanna, där även Sofie var :) Vi käkade, rökte och snackade skit. Jag rotade i en platsannons tidning. Hittade ETT, men blev därefter grymt besviken när jag att jobbet inte var i Linköping utan i Stockholm :(

Sms 2 var från M<3 Blev överlycklig eftersom hans mobil inte funkat på väääädigt längre. Att få läsa ett sms, åwwh.. är man liksom in love så kittlar de i hela kroppen. Och orden värmde, även om jag typ frös ihjäl av dumma vädret. De gick inte att känna, jag bara gick där på Kristianstads gator och log för mig själv. Jag är en lycklig människa.

JUST DET! Måste bara nämna att jag har käkat 2 MEAL 90g hamburgare m. strips & cola idag! DE NI! ;)
Meal 1: Snabbluch 14.40-15.10 (hann dessutom med att springa och köpa en julklapp, ringa samtal, ta en cigg på taket OCH t.o.m att äta upp skräpet, vansinnes - liksom på en halvtimme?)
Meal 2: Middag 19.18 - Joannas place. Mealet var dock från Statiolgrillen dit mamma körde mig när hon hämtade mig på stationen för att sedan därefter köra mig till Joanna....efter Statiolgrillen alltså.

Känner att de varit en väl händelserik dag! HALLEDAAA på ren skånska.

De får vara finish nu och de luktar inte längre fish. :)

Läslus

Då har jag läst ut boken "Anhörig" i två raka sträck.
Läste halva boken igårkväll och andra halvan nu ikväll... det gick verkligen inte att lämna den ifrån sig!
Alla som levt eller bara är nyfikna på hur de är att leva i närhet med en alkoholist eller missbrukare måste läsa boken.
Så dumt att jag hela tiden varit kritisk till att läsa boken eftersom jag själv inte alls tycker om Katerina Janouch. Har dock aldrig läst någon av hennes romaner förr, nu har jag ändrat mig och är nyfiken på att läsa fler av hennes romaner.

Nu hade jag tänkt hoppa i duschen och pigga till mig lite. Därefter ringa min chef och informera om att jag kommer till jobbet imorgon... och guud vilket (ironiskt) jiiipppiie att lönen kommer in imorgon. Fuck fuck fuck för att vara sjuk.

// Lindberg

Elvis Presley

Det är jag och Elvis Presley & Hubbe idag. I Hubbes egna "lilla"(?) svit... haha. Han var asförbannad på mig igår för att jag satt på hans mysplats i soffan, men han har intagit sin fåtölj idag och antagligen gett sig och förstått att i den där lilla sorffhörnan tänker morsan sitta och läsa sin bok. Vilken dummorsa jag är, haha!

Elivs Lovesongs rullar för fullt på stereon, världens mys. Jag fortsätter att missbruka honungsvatten, tack M för tipset. Du är en stjärna. Puss på dig. :*

Min sjuka dag kommer att fortsättas med att läsa boken "Anhörig" som jag för i övrigt har väldigt svårt för att lägga ifrån mig. En av de bästa böcker jag läst på länge. Man får komma så tätt inpå i hennes liv, känns som att man står där bakom som en skugga och ser allt vad som händer i hennes liv. Man hör ljuden, man känner lukten och man känner hennes frustration. Då mina vänner, har man lyckats förmedla det i en bok - har man lyckats.
Jag blir så sugen på att ta fram och börja om från scratch med min bok, ofta. Men känner att jag måste finna mer ambition för att den ska bli bra. Måste brainstorma om, tänka om... komma på den röda tråden, hur den ska vara uppbyggd och så vidare. Den ska bli bättre, det ska inte vara något amatörmässigt skit. Personer ska känna att min bok berör, väldans viktigt! Om den inte berör har jag skrivit något totalt meningslöst. Hela grejen med en bok egentligen är att den ska beröra en människa. Det ska vara som att titta på en film, bara de att man ska finna bilderna och fantasin själv. Film är egentligen en uppföljare för böcker, för de som inte orkar tänka sig in i situationer, för de som är för lata för att läsa. Okej - ångrar mig lite kanske. Men till viss del är de faktiskt så. När jag tänker efter är de något som man kan föra en lång diskussion om...därför ger jag mig inte in i mer än vad jag redan gjort. haha. Slutar bara med ett meningslöst långt inlägg som faktiskt inte slutade med någon vettig analys ändå.

Jag funderar på... om jag kanske skulle ta och mysa till de lite här hemma idag. Jag vill känna julstämningen! Känner inte den alls, någonstans. Detta huset surrar för tillfället bara runt i ett dassigt åskmoln, bara de att åskan hänger i luften för att ingen vågar reagera! Jag ska därför reagera på bästa sätt och få molnen till ett mysigt snöfall, med stora, tjocka snöflingor. Det ska bli stämning och jag tänker trolla utan att någon ens lägger märke till de. Återstår att se om jag lyckas. Jag ska lyckas, orkar inte med tjuriga miner. På tal om miner så är de i och för sig så en viss familjemedlem är förtillfället..den ligger där och är redo på att explodera (minan), bara de att de inte kommit någon med sin lilla ömma tå och trampat på den än...inte heller någon som ska göra, för jag trolla bort den.

Jag längtar till julafton - Kalle Anka.
Äta lussebullar & pepparkakor.
Dricka glögg
Vara mysigt julfin i röda strumbyxor och söt klänning
Lyssna på julmusik
Kramas med familjen
Känna att man har de bra
Titta och skaka på julklapparna
Beundra fint inslagna paket
Nyfikenheten vad som kan ligga inuti
Känna doften av nötter och clementinskal
Gå runt och njuta
Småpyssla med choklad och göra apelsiner med nejlikor i
     hänga upp nejlikorna i fönstren
Känna sig älskad och att man älskas
Jag längtar till julafton då de är förbjudet att inte vara glad
Jag längtar till julafton då alla är glada och myser tillsammans
Jag längtar till julafton då jag vet att min pappa tittar ner på mig
Jag längtar till julafton för att julen var en pappas favorittider på året.
Jag längtar till julafton.


Tycker Elvis får vara med på bild - han är ju ändå en av världens snyggaste män.
(när han var ung alltså)

Vrede.

...och vad är folks problem?

Är de så att de är förbjudet att visa sin lycka? Är de så att de förbjudet att visa sin trötthet? Är de så att de är förbjudet att vara glad? Är de så att de är förbjudet att vilja göra andra glada?  eller är de bara så att vi alla borde bli feta egoister, så vi alla slipper bry oss om varandra?

Bara undrar...


Frågetecken?

Jag är sååå uttråkad.. och mår jättekonstigt :( Blir de jobb imorgon eller inte? De är frågan de. Jag behöver, men just nu känner jag bara att jag inte kommer att varken klara av eller orka imorgon.
Jobbigt.

Jag var med om en jobbig grej idag. Och fick reda på en konstig sak. Och blev förvirrad. Jag orkar inte ha förvirrade tider när jag kände att allt var så rätt & lätt!

NIX. Detta kommer gå vägen, bara jag får komma iväg och påbörja 2009 så kommer de rullar på igen. I know it.


M&M

Sjukt Uggligt!

Jaha mina vänner.. Då sitter man hemma med feber när man som MINST behöver de! När man som mest behöver pengar! Gaaah. Mått skit hela natten, drömt mardröm och bajs. Sedan har jag bara sovit som en stock, ingenting kunde väcka mig. Somnade runt 22.00 sedan har sov jag till kl. 1.00 (drömde mardröm) Därefter somnade jag om igen... och har sovit till 13.40 idag! Jag fattar inte vad de är med min kropp...den är bara helt sjuk. Helt utsliten, trött och gnällig för någonting som jag inte vet. Sjukligt jobbigt.

När jag kollade min facebook blev jag dock väldigt glad. Hade fått en lång fin rad med väl valda fina ord till mig från en viss person. Jag blev så rörd, så glad... och innebörden med det hela var att få mig att le. Åh du vackra människa!

Nu ska jag göra mig en kopp honungsvatten, hoppas att den hjälper lite. Sen ska jag burra ner mig i soffan och titta på någon film. De får blir relax idag och hoppas på att jag kan jobba imorgon och resten av de dagar som jag ska jobba innan jul. Jag måste verkligen!

Puss på er, ett uttråkningsinlägg kommer alldeles säkert senare under dagen. Update.
Jag citerar Natha:

No job, No money

Vägran mot depp!

Bara kände att humöret de vände
För att vrida de tillbaka
bjuder jag på en lyckokaka
Kaka i form av en bild
när Marielle är lycklig och vild



My mother and I

Efter jordskalvet idag gick jag och morsan och la oss en sväng till... halv elva väckte hon mig och hade serverat en god frukost =) Alltså, låt er äcklas av mig men(!) äggmacka med kaviar är banne mig riktigt nice :) Går dock inte så bra ihop med apelsinjuice och skinka har jag kommit på. Skinkan blir icke god av kaviar. Får äta skinkmackan före äggmackan nästa gång.. men jag glömmer alltid de eftersom jag vill ha ägg&kaviarmackan först, eftersom den är godast. I-landsproblem? Jodå, de kan man ha många utav.

I vilket fall efter mitt frukostdilemma gjorde jag mig i ordning, sedan besökte  jag(idiot,skit,bajs,tollekorv,cp) Arbetsförmedlingen... fast jag blev faktiskt glatt överraskad denna gången, den nyanställda tjejen som är där främst för ungdomar var faktiskt riktigt bra. Så de var skönt. Men liksom, bara känner att jag inte har något att hämta där... nada in prada.

Därefter tog vi bilen, Mamma & Jag och körde till Nova Lund. Direkt in på Mc Donalt´s, båda var sjukligt hungriga, på första gången på vädligt lång tid valde jag att käka en Mc feast och svika mina älskade chicken nuggets med minimorötter. Fett skulle de minsann vara idag. haha, klämde burgaren snabbare än jag hann blinka typ. Och som vanligt när jag käkar på Mc Donalts på Nova kan jag inte låta bli att tycka synd om spaggarna som står och försöker sälja hudvårdsprodukter till alla kvinnor som går förbi. Alla tjejer/kvinnor/tanter vill bara gå rakt förbi dem! Men ärligt talat, de är fan inte konstigt så slibbiga som de ser ut. Mamma förklarade dem himla bra idag. "De ser ut som riktiga slibbiga strandraggare". Haha! Alltså så j*vla klockrent! Älskar min mams <3

Jag gick även inom Game Stop och hälsade på Rasmus! Var kul att träffa honom, och vi kom underfund med att de var alldeles förlängesen vi sågs (här är några noter, för de som vill sjunga vidare på den raden). Men jag bor dock inte kvar i samma två, men i samma villa... jag jobbar fortfarande på Sandelins... och ja, de bubblades av frågor :)
Okej, mycket möjligt att de bara är Rasmus som kommer förstå sig på de här raderna.. :P känns lite som vår grej.
Jag är i alla fall glad att jag fick träffa honom och få en kram. Han är en bra kille, så de så.

Whatelse? Jag hade ett helvete med att hitta julklappar idag. Överdrivet kräsen till ALLT! Vet knappt själv vad jag vill ha.. men om jag ska fundera ut min önskelista så lyder den:

* Ny laptop (rosa!)
* Kamera (rosa!)
* GH - band grejset..inte rosa.
* DH season 4. 
* Rascal Flatts album - men sverige är ett skitland som inte ens har skivan i butik. Dålig stil!
* Pocketbok - Vad är kultur?
* Tomas Saabo berlocker + halsband/armband i läder
....här börjar de nog ta stopp. Nää förresten, Tigerväskan på jobbet också, fast de får bli en julklapp från mig själv eller från tomten. Eller från chefen kanske... haha, dras ju liksom på min lön, fast då blir de ju mer en julklapp till honom från mig...eller kanske mer som ett byte? Han tjänar pengar på mitt köp och jag blir glad för väskan... - så säger vi! DEAL.

Förresten så var de en telesnorkille som ville sälja en jävla massa på mig och mamma. Frågade mig vad jag hade för mobil och att jag skulle inte bli missnöjd med den som jag skulle få av honom om jag tecknade ett abonemang av honom och DESSUTOM sparade 20:-/månad om jag bytade till telesnor. Han kallade fan Halebop för bolibompa, de enda som jag föll för under hans säljande :P men i vilket fall var det ju självklart en Samsung Touchwiz Pink jag skulle få om vi tecknade grejset.. haha. No thanks! Har redan en.. han bara men de är ju en hur fin julklapp som helst till din mamma.. Yes for sure, men nej tack i alla fall. Jag gillar bolibompa. :) och dessutom skulle mamma aldrig klara av att ha en sådan mobil. Och jag menar morsan? rosa? touch? huuuuuuh? Finns ju bara inte. Sorry mom.

I vilket fall ska jag hjälpa henne att käka rå falukorv nu, snuskigt gott.. så att de nuppar sig i munnen. Sen får vi se om de finns någon kvar att schteeeka!
Julkorten ska by the way också bli skrivna nu, kanske dimper ner ett i din brevlåda ;)

Jordbävning, julhandel, telesnorsäljare & slibbiga män - var ska denna världen gå hän?

OMSKAKAD AV JORDBÄVNING!!!

ALDRIG i hela mitt liv har jag blivit såhär fruktansvärt rädd! Har aldrigt någonsin vaknat och varit så skärrad. Detta var helt sinnessjukt och nu sitter man här, dricker sitt kaffe och är livrädd för minsta lilla ljud.

Det som hände var ett jordskalv...aldrig någonsin (i alla fall inom min livslängd) har vi i Sverige varit med om en sådan sak... vi lever ju inte med några "naturkatastrofer". Men här fick vi känna på hur de kan vara. Jag kan enkelt säga att de var som att bli bra tagen på sängen! 6.20 i morse (nu är klockan 06.57) vaknade jag av att hela - och jag menar att HELA min säng skakade, inte ens jag själv kunde ligga still så mycket som den skakade! Kollade på min vägg, tavlan var på väg att trilla ner... allt bara omskakades totalt. Hörde mamma som skrek "VAD FAN HÄNDER!?!" Jag i världens panik ropar som f***n efter henne, hon kommer snabbt upp och tvingar mig lika snabbt ner. huuhuh, usch vad rädd jag var.
Mamma ringde Claes, nästan gråtandes..hehe, nu i efterhand är vi två töntar hon och jag alltså. Men de var faktiskt väldigt otäckt.

De roliga med det hela var att jag igårkväll såg ett lustigt ljus i buskarna.. jag vågade knappt stå ute och röka för jag trodde att de var någon som låg och siktade på mig. Jag frågade även Mattias i telefon igår om de kunde vara en lysmask, men då skrattade han åt mig och sa att de inte kan vara ute nu, in the middle of the winter. Jag har spekulerat en hel del om de där lyset i buskarna och i morse var jag fan ta mig hundra på att de var en bomb som hade exploderat där i buskarna! haha. - men icke.

(nu nämner de om efterskalv på radion huuuh - Neeej tack!)

...och för att försäkra sig om att de inte var en bomb i buskarna berättade mamma för mig att de var en burk där gatlysena reflekterats! haha, så freakig jag kan känna mig alltså! xD

SItter här och pratar lite smått om de med mamma, samtidigt som vi lyssnar på radion. Vi kom på de att de skakade ju inte bara utan de lät ju också... som en fet storm eller något. Och TÄNK om man skulle vara med om en tornado, ligga i sängen och bara se taket lyfta och typ dras med i stormen. Usch vad hemskt. Tänk vad naturen kan ha för sig... oj oj oj.

Hubbe fick spel någonstans, mammas kommentar "Hubbe för fan, gör inte så! jag är lättskrämd och kan bajsa på mig!"
(nu gick hon och bajsade också, haha...morsan är skitnervös! xD


Min mamma känner sig rystig och halv - vi har varit med om ett jordskalv!


And so this is christmas...

...egentligen skulle jag åka till Nova Lund idag och julhandla med Pauline. Fick ett tröttisfullsms av henne inatt som sa att hon verkligen ville sova ut idag...vilket jag höll med om att de ville nog jag också. Så jag sket faktiskt i att stiga upp i tid i morse, jag sket också i att handla julklappar.. jag sket i de mesta idag och har bara tagit de lugnt och gjort vad jag känt för. Mycket skönt. :)

Jag vaknade runt 12.00 men stannade kvar i sängen till ca 13.00 då jag hörde Claes bror kom och hälsade på. Han är en rolig man, så jag hoppade upp... tog en dusch. Sedan på med söta mjukiskläder och ner och hälsa. Snackade lite skit, käkade pepparkakor (som jag bakade igår och som nu redan är slyyyyt) Goda var dem faktiskt, jag som inte brukar tycka om pepparkakor ändå. Får baka nya helt enkelt. :) En stund därpå bytade jag bara ut mjukisbrallorna till slitna jeans och sneakers, drog till City Gross med mamma & claes. Visade lite smått vad jag och Fredde önskar oss i julklapp (Guitar Hero "band edition" eller va de heter).. Dock önskar jag mig inte de lika mycket längre efter incidenten med min dator igår - önskar jag mig nu en ny dator.
Och ärligt talat så är de faktiskt inte helt omöjligt att jag får en, har sett att Claes har checkat runt lite på Internet. Hoppas hoppas hoppas!

På City Gross shoppade jag Glade Touch(!) bort med bajslukt från dasset! haha! Sedan min ständiga julmust, två center och två kexchoklad! Jag har börjat äta som en häst, så ni som tidigare oroat er för mig.. behöver inte längre göra de :) Bra vaa? haha.. Nu växer både magen och boppisarna, nej - jag är inte gravid.

Ikväll är en lugn kväll, jag ska titta på Svenska Hjältar! alltså jag har varit värsta ödmjuka människan denna helgen när jag tänker efter. Kollade ju på Faddergalan igår. Men jag kan inte hjälpa de, jag känner så mycket FÖR de här människorna, som gjort en liten insats men som ändå är så stor för någon annan. Tänk så mycket man kan göra för människor utan att man knappt behöver känna av de själv. Jag har bestämt vad jag ska göra, hur jag ska kunna hjälpa till, hur Marielle själv ska kunna bli en liten hjälte. Jag ska bara vänta tills jag blir 20 och får tillstånd för att bli de. (ett av projekten som jag har under 2009) Ni får vänta till Frebruari med den smaskiga nyheten...om de går vägen.

Ikväll ska jag också (hade jag tänkt) mysa med mamma innan vi platsar framför tv:n. Då ska vi sätta oss ner och göra personliga, egna julkort! För de är ju sista dagen att skicka dem på tisdag! 16/12 GLÖM INTE DE MINA VÄNNER. Själv brukar jag dock vara slarvig med att skicka julkort, men jag ska minsann få iväg några i år :) Till de som förtjänar och till de som jag vet blir glada. Som t.ex. Farmor <3

(usch, är så röksugen nu... shame shame shame shame shame shame shame, SHAME ON ME!)
Snart mat också... jag publicerar ett till efter maten. Ska lägga in bilder från igår också. :)

Tjing tjong
Jag är lat och ska äta mat

SÅ!
Då har man fått mat i sig också. Italienskt blev de idag. Skruvpasta, köttfärsås, pesto, tomater, basilika, creme fraische, bröd med olja & havssalt... åhwh! De smaskade sig gott i munnen, och till detta - ett glas rött vin.

De blir nog inga julkort ikväll..så vi får väl se om jag hinner med att pyssla med några efter jobbet imorgon. Sedan var de julklappshandel som gäller på tisdag, min sista lediga dag innan julafton! Nu satans ska de jobbas, säljas och slås in en satans massa paket på jobbet. Jag börjar få irr på alla dessa snören och kartonger alltså! Övar in nya trix för varje julklapp som blir inslagen, man blir bättre och bättre :) Och de blir stressigare och stressigare, sålänge man har rätt kunder går allting fint!

Nu mina vänner...ska jag lägga upp lite bilder sen är de internetsurfing & tv för hela slanten ikväll :) Kanske slinker ner ett och annat glas, de återstår att se!
Det är en sak som jag vill att ni ska veta - Jag är lycklig och jag känner att år 2009 kommer att bli mitt, så wish me good luck!

Sweet kisses and drugs - lovedrugs.


CookiesVet inte riktigt om han posar eller om han inte tycker om de jag gör :P

Myskväll slutade i frustration!

Gaaaaaaaah!
Har haft världens mysigaste kväll... just med julbak, julmusik, lite faddergala och julmust. Och som extra mysfaktor på de hela kom Sara på besök en sväng. Snackade lite skit och mööös.

Nu har min dator gått sönder! En jävla pluppsak från min dator fastande i laddaren.... och Fredde kan inte få upp datorn så vi kan sätta pluppen på plats igen. TÄNK nu om varenda jävla cpbild jag har kommer att försvinna? håhå, allvarligt så är detta så att jag kan börja gråta. Och till råga på allt stod mamma halvlullig och började skratta!! Blir man irriterad eller?
Så nu är Marielle handikappad tills hon får sin dator lagad..om den någonsin kommer att bli lagad utan att alla mina bilder osv kommer att försvinna. Less less less... :( Får sitta med mammas tråkiga dator och bråka om den. De som dock lät positivt var att mamma sa att jag kunde önska mig en ny dator i julklapp! (????) Jag blev helt chockad! Trodde jag aldrig, vi får hoppas att hon sa de och menade de även om hon druckit lite alkohol ikväll. Annars blir jag sjukt depp alltså. Det är sjukt när man måste erkänna att ens dator är en stor del av ens eget liv. Men liksom hallå? Är de så konstigt egentligen? Jag har ju samlat hela mitt liv i den! Alla fester, alla videos, allt roligt som man gjort med sina vänner. Jävla skit rent ut sagt. Ja, de är ren jävla skit, sån skit där lukten inte försvinner, sån skit som sitter i, en riktig äggfis är de.

Övrigt...tänkte jag ju förut berätta om Västerås & Marielle och Linköping & Mattias. Men jag känner mig alldeles för putt, dock! om jag började berätta om de skulle jag möjligen bli på bättre humör.

(haha, fredde mixtrar med datorn, höll precis på att sätta tillbaka alla skruvar när han såg att han missat en :P bara på de igen! min dator måste överleeeeva!)

Marielle Svärd-Sandin är en klippa, de är en riktig brud med skinn på näsan. Jag älskar henne för de! STARK som en klippa, ödmjuk som lammull. <3 Är så glad att hon och jag fick kontakt, att jag kommenterade hennes snygga rumpa, att vi fortsatte prata över internet, att hon vågade ta steget att komma ner och hälsa på mig här nere i Skåne, att de klickade som tandborste med tandkräm, att hon & jag är HON & JAG!

Vi hade en jättebra helg som inkluderade allt från komedi till drama till action... en del scener skulle man gärna kunnat spolat över, men en riktig rulle kräver det som hände, även om de var sorgligt. Men man blir man starkare för varje hårt slag man får, de kommer alltid något positivt med de negativa. Även om vi önskar att de aldrig skulle skett, of course.
Marielle stod med Svärdet i högsta hugg och Sanden kunde inte hindra henne ;)

Men gott var vi såklart också med om, shopping, vänner, fika, pojkvän, roliga impulser och mysig hemmakväll! Kunde ju faktiskt knappt bli bättre när man tänker efter :) Thank you Darling.


Sedan for jag till Linköping....för att träffa den efterlängtade Mattias. Hemligheten näst intill, min egna lilla hemlighet som jag inte spred för så många. Det var en underbar vecka tillsammans med honom (och hans vänner som han bor med) Trevliga prickar allihop. Vi hann med en hel del också. Bl.a. Bio (Vi hade i alla fall tur med vädret - igen), hemmakväll, goooda smarriga middagar (mattias är duktig i köket), spelkväll med hans bror och fru, skitroligt spel! RISK heter de.. mohaha, skitkul när man väl lär sig och kommer in i de :) Vi hann också med shopping, fika, IKEA, grekisk restaurang och nåra glas på puben.. Aa, jag levde som en prinsessa.. och de kommer jag att göra ytterligare.
Jag tänker dessutom hålla på några godbitar till senare som jag ska berätta om..angående my life-09! Det ser nämligen väldigt lovande ut mina vänner. Jag har en del secret projects :P men de kommer att avslöjas när jag känner att de är något som kommer att bli av. 2009 ska bli mitt år! 

Tjipp tjopp,
 2009 mitt år ska bli utan nåra tvivel älskade NI!

NU SÅ!

Äntligen har jag tagit tag i bloggen och aktiverat mig :)
Tackar Marielle för hjälpen till denna då jag inte är så high på sånt här. hiih

Ikväll är de luciabak & mys med mamman min. Därför blir de inget långt första inlägg, men jag ska skriva mer senare ikväll hade jag tänkt...då jag ska berätta en del nya mumsbitar som skett den senaste veckan. Min lilla trip till Västerås & Linköping =)
Men nu ska jag ner och göra lussebullar, pepparkakorna är redan gräddade och söta.

Kyss & Hej lycklig Grej!

MARIELLE

Nu har jag skaffat en ny blogg till Marielle.
Jag heter också Marielle, tänk på den ni.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0